93

Анонимен

преди 1 година

Да не би лайнарете да представиха доказателства за химически оръжия в Ирак през 90-та?

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90То добре идва стария модел на Леопард. Но има ли муниции за него? За американските разбрахме. До края на годината, евентуално. Нови, защото ще бъдат с друг състав на бронята, за да не попадне американската технология в руснаците. Леко"олекотени". Казаха Ви го. Толкова се дава от НАТО, че последния руснак да убие последния украинец. С чужда плът и кръв постигане на американските интереси.

91

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r - понеже не знаеш... Съвременните Атомни и Водородни бомби ползват Плутоний като взривно вещество. След това се ползва принцип а на ИМПЛОЗИЯТА за да се предизвика ядрен взрив. Е една такава бомба има годност 20 години ЗАРАДИ ФИЗИЧЕСКО/ХИМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ след това се рециклира. Рециклирането е много по-евтин процес от колкото създаване от нула(руда) нова бомба. Всички го практикуват от атомните страни.

90

Боби

преди 1 година

До Анонимен Расзследването е спряно все пак по средата на Зимата сме... Ако си толкова способен *** ти се гмуркай при такива условия...

89

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с разследването на газопроводите.

88

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем какъв ще е резултата от '' разследването'' ...

87

Има

преди 1 година

употребяват го рушистите срещу украинците.

86

Рус. доктор "Ай

преди 1 година

А бе знам, че има натравяния в Руската Армия, но дали е от химическо оръжие, или е от некачествена водка не смея да кажа, да не ме побарат тия от ФСБ-то. Напоследък ми лисват и всички видове спиртове и дезинфенкциозни материали? Някой има голяма жажда. Не казвам, че са ми ги зипили за да не ме подхванат пак "ония".

85

Анонимен

преди 1 година

Идват Леопарди назобани на химия и бело и ще ви направят гъZа ориZище :)

84

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби аре няма нужда, като гледаме състоянието на регулярната армия, не е ясно какво става с ядреното оръжие. Шансът на руснаците да се самозривят е доста голям, иначе вакумни снаряди от ТОС-1 ползват много отдавна.

83

Боби

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер - Ако РФ искаше да смаже ВСУ в градовете БЕЗ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ГРАЖДАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ може да ползва няколко боеприпаса свръхмощни - ТНВБ Таткото На Всички Бомби(FOAB на английски) 6000кг ОДАБ боеприпас с радиус на гарантирано поражение 300м(някои неправилно го наричат Вакумна Бомба). Ползване на Буратино/Солнцепек/Солнцепек2 в градска застройка... или просто 4 танка строени в редица и стрелящи с Фугаси в основата на ей оня блок - 60сек и блока става братска могила...

82

r3v0lv3r

преди 1 година

До Бобик кога ще започнеш да пишеш, че руснаците използват, от началото на войната, забранени от Женевската конвенция фосфорни боеприпаси ? А, подобни гранати с отровни вещества руснаците ползват отдавна, за това и все нищо не откриват руските разследвания, за да не разкрият какви чудовищни неща правят.

81

Анонимен

преди 1 година

Украинска им работа. Винаги са били разбойници.

80

Килгор Траут

преди 1 година

Не са били бомби, били са контейнери с метилов алкохол. Украинците не са извадили най-ефективното оръжие срещу руските войници. Единственото обяснение е, ами ... че може първо те да го изпият и да се изтровят.По това се разбира, че два близки народа водят безумна война заради имперските напъни на кремълското диктаторче. И заради крайностите на безпочвения украински национализъм. Дано нормалните хора и от двете страни се осъзнаят (в коет силно се съмнявам...).

79

пак аз

преди 1 година

Абе напукали са се рашистите с дървесен спирт или одеколон и затова им се е влошило здравословното състояние и имат признаци на отравяне. Ами 0pkи, какво да ги правиш!

78

Пишете обективно!

преди 1 година

Това съмнение за използването на химични вещества, е заявено от войници на фронта, а не от Русия както внушавате!! Напротив, руското правителство веднага официално заяви, че не разполага данни и доказателства за това, но ще направи разследване на случая. Престанете с манипулациите. Подобно нещо се случи и от другата стана, но украинското правителство веднага вдигна врява и запада заля медиите си без доказателства. Че и трибунал искаха:):)

77

Равнопосавеност

преди 1 година

Ние сме независими ама златото ни го изнасят на запад без пари точно, както диамантите от Африка. Ама иначе на думи сме независими и суверенни та дрънка. Само дето като ни кажат да пуснем РСМ в ЕС и всички чинно си гласуват защото ЕС гласува да няма еврофондове за тия дето не слушкат. А нали се сещате кой тук прибира парата от еврофондовете? Е не съм аз... Само се чудя докога с тия синоними... Първо си бяха "подкупи" после стана "лобиране" сега пък "еврофондове" докога?

76

Равнопосавеност

преди 1 година

До 76 - Независима държава? Колко независима, колкото нас ли? Защото тук махнаха министър за дето не припявал мантрата за войната достатъчно силно. Защото тук забраняват медии за да не се чува друго освен това, което е угодно на запада. Като сме независими защо сами си спряхме газа? Нима това беше изгодно за нашата икономика? Защо спряхме строежа на втория АЕЦ? Нима ни е изгоден скъпия ток от ВЕИ? Защо платихме рекет Ф-16 - нали сме независими? Или ние не сме ама украинците са?! Стига глупости!

75

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Когато Русия се засили да разследва другите, то означава, че се кани да извърши същото и зад извършителите ще стоят "разследващите органи" на Путин, който е невинен, защото "Украйна нападна Рассия" - според путлетариите - и Рассия води "освободителна война" и извършва "денацификации", като събаря жилищни сгради и детски градини в Украйна. Нали така червеножопни тавагишчи?

74

Анонимен

преди 1 година

Има да! Използвано е от рушистките окупатори!