64

Анонимен

преди 1 година

Дали Ан Макгърк не е била българка, представена за ирландка.

63

Анонимен

преди 1 година

сороотрепка- откровена антибългарка - краварска прислужница

62

как ни лъжеха

преди 1 година

Като бях дете през 90-те много популюрна в България беше Ан Макгърк, дори имаше една песен Ан Макгърк кючек.На английски обаче няма нищо за нея в Интернет, освен две снимки. На български има повече информация, но естествено само от нашата преса и снимки от вестниците ни. Но след 90-те следите на тази жена се губят, все едно е измислена героиня. А за жена била наместник на международния валутен фонд това е много съмнително.Името й се изписва Anne McGurk на латиница, но няма никаква информация

61

Анонимен

преди 1 година

Хората трябва да гласуват и нещата ще се наредят. Можем да вървим назад с ГЕРБ или да продължим напред без ГЕРБ.

60

Анонимен

преди 1 година

Коларова винаги е била силно пристрастна, което и пречи да е обективна и да вникне в случващото се.

59

Случаен

преди 1 година

Каквито и трудности да имаме като нация - усетихме свободата последните месеци - даже катаджиите се кротнаха един вид, извинявам се ако обиждам. Едва ли ще поискаме да ни нахлузят унизително отново диктатурата - минимална заплата и дий.

58

Анонимен

преди 1 година

Занимават ни с проблемите на партиите, а не с проблемите на народа.

57

Анонимен

преди 1 година

Гербавите едноклетъчномозъчни трол4ета и тук не спират да бълват цитатите (опорките) на ББ :"Какво направиха ПП за година управление ?" - Ами питайте учиндолският старец и ментора му от Банкя - да бяха ги оставили -щяхте да разберете , а не да са правите на по-големи марксисти и от ББ и да се надявате , че количествени натрупвания от безмозъчни (по-точно uguomcku) питания , ще доведат до двумозъчноклетъчно mролско поумняване ...

56

АКО НЕ ИЗЧЕГЪРТАТ ..

преди 1 година

--ГЕРБ ,какво ни остава ? Победа на герб бсп и дпс -- супер !

55

toti

преди 1 година

Да вземат да идат в Турция ,да преживеят ужаса на тези хора и да се замислят КОЛКО СТРУВАТ БОРБИТЕ ЗА КОКАЛА !!!Или ще се съберат като ХОРА или по добре БЕЗ ТЯХ !!!

54

анонимен

преди 1 година

Ако човек е наистина безпристрастен , то е редно да си направи равносметка кога е живял по-добре, последните 2 години , или преди това. Редно е властите които са оторизирани да разкриват и наказват крадци, убийци и др. криминални престъпници, да се произнасят по въпроса, а не пишещите по форумите , които преднамерено се опитват да настройват хората.

53

Анонимен

преди 1 година

Това остана от демокрацията ни.

52

Ти да видиш!

преди 1 година

С герп,ДПС и БСП,който е тръгнал все е пострадал по един или друг начин!Сега или след време ще се окажете в смъртоносната корупционна и мафиотска схеми!Умиране има,но пътуване НЯМА!!!

51

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - т.е когато тая професорка се разкара от хоризонта, заедно с всезнайковците Плевнелиев и Паси? ))

50

Чичовци

преди 1 година

Закрой паст!Стига с тази Комунистическо-Фашистка риторика!Вие с турците и лалетата се колите и бесите,но кръв си изпускате?!Само тъпчете истинските Българи и ги преразказвате към Затворниците!Вие сте обрачи на Мафиотската управа на Р.България.Срам и позор за Вас и от Вас!!!

49

до диана

преди 1 година

нито бсп нито герб струват

48

Анонимен

преди 1 година

Изключително нarла и пpoтивна твap.

47

Диана

преди 1 година

Така ще бъде докато не се определим какво искаме-връщане назад с БСП или продължаване напред с ГЕРБ?Ако се осигури строг контрол за предотвратяване фалшификации на изборите и ако журналистите ни си застанат по местата за победа на истината в страната,разобличавайки всички интриги,лъжи и манипулации на БСП,няма начин да оставим властта в ръцете на БСП и СИЕ!..Крайно време е да сложим точка на ретроградното им управление!НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП и СИЕ! Обиждали се били! Те заслужават съд, обидени били

46

Анонимен

преди 1 година

Три статии за гербави отпа...ци!Браво!Евала!Машала!

45

NoirFire

преди 1 година

Не може да замениш лошите сили с чалгари и рапъри.