84

ББ

преди 1 година

До горките европейциЕвропа си нямат дпс-гроб и купуващият гласове пеевски,нямат си депутати от дпс-гроб носещи чували с бюлетини,имат си прокуратури,следствия,независима администрация спазваща закона,у нас мафията създадена и финансирана от путин да сее разочарования и несправедливости,да отблъсква хората от идеята за Свободен и Справедлив Свят...платени "ценности" от раша обслужвани от дпс-гро-***-вмро-бсп...агенти на кгб!!!г-жата явно дължи много услуги на боко и раша,позори се

83

горките европейци

преди 1 година

До ДА ЗНАЕМ ТАКА Е - явно и в Европа с хартиите им е пълен фалш, само дето ти си с обратна резббба

82

Хахаха

преди 1 година

хайде импотентният боко пак вади мумийте,ами дължат му услуги и нямат избор,държавната и общинските са на гроб г-жо,бизнесмените не пройзвеждащи тищо,няма ги на Световните борси! също са на дпс-гроб,"избирателите "са администрацията и корпоративният!рЕзидента сега отново преназначи гроб кадрите със служебните си,кого манипулирате?идва критичната когато хората ще им омръзне от лъжите и кражбите ви,масово ще излезем и ще ви бием шута!!!

81

Анонимен

преди 1 година

РБългария има 6 милиона население и на 30000 души се полага един депутат В НС трябва да има 200 депутата.

80

Анонимен

преди 1 година

А НИЕ ЩЕ СЛОЖИМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЕТИКЕТЪТ "ИЗБОРИ ДО ДУПКА" И ЩЕ ПОДЪЛЖИМ ПРОМЯНАТА ДО ПЪЛНОТО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГЕРБ-СДС И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ДПС, ИЗТОЧНИЦИ НА КОРУПЦИЯ, ОТ ПОЛИТИЧЕСКОТО БИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!

79

Възмутен

преди 1 година

Тази жена е толкова противна не само с външния си вид, но с това, че не спря да коментира колко всички са лоши, само нейната хранилка герб са най- добри. Чудя се защо продължават да я канят по студиата, но какво да се прави, нали и те са като нея, особено "великата" БТВ.

78

Политическата

преди 1 година

Криза е за предпочитане пред преспективата за мобилизиране на български мъже и изпращане в месомелачката в Украйна. Така докато се ръфат помежду си поне нас да ни оставят на мира.

77

Бавно е ЧЕРГЪТАНЕТО

преди 1 година

Това е бавен и продължителен повтарящ се процес ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО имаме още нужда от серия от нови предсрочни избори само това е начина и пътят и истината.

76

ДА ЗНАЕМ ТАКА Е

преди 1 година

Тези избори ще най-големият провал като върнаха хартията. Каквото и да са резултатите априлските избори ще са пълен фалш?

75

Анонимен

преди 1 година

Как да се отървем от тая ***- депутатите и да дойдат хора милеещи за Родината!?

74

Анонимен

преди 1 година

Кажи, че е невъзможно, защо се страхуваш?

73

Анонимен

преди 1 година

Тази така наречена "професорка" само ходи по студиата да облъчва населението с гербавите си представи за бъдещето. Все си мисля че професори, социолози, антрополози и т.н. анализатори трябва да са безпристрастни. А тази лелка е толкова про-ГЕРБ, че и на малко дете ще му стане ясно кой я финансира. Жалко за университете и образованието в държавата ни, с което можехме да се гордеем допреди 10-15 години.

72

Икономист

преди 1 година

Този път професорката е права за много от нещата, които е казала. Аз не съм хпрофесор, но също мисля, че шансовете за съставяне на кабинет след поредните предсрочни или извънредни избори са много малки. От финансова гл. т. е изключително глупаво да се харчат пари за избори. Както и да се дават субсидии на партиите. Щом се мислят за богопомазани, нека си финансират сами кампаниите.

71

Психодиспансер

преди 1 година

Продадената невеста! Ужасяващо е да гледаш как Алма Матер е превзета от подобни персонажи абонирани за телевизии и преса!

70

ха ха

преди 1 година

Завършила специалност"Научен комунизъм" и специализирала в Лондон?!!!Ха наляво,ха надясно,право във л-ното прясно.

69

Анонимен

преди 1 година

Коларова още ли я финансират от ГЕрб?

68

Black Metal

преди 1 година

Пак ще ходят за гъби, а после вкупом ще реват - ама, тея пак ни управляват! Само преди 2 седмици, в Чехия имаше избори за президент. Избирателната активност беше 75%!!! Чехите, като мислещ народ, си избра кой иска да го предствалява. Бг "народът", понеже са всичките много отворени, умни, красиви, дЯсни, демократи, европейци и антикомунисти, на всички избори са пас, щото "нямало за кой" да гласуват и "всички са мекерета". Недейте да ревете тогава!

67

така е

преди 1 година

Преди тях също. Извод - от избори няма смисъл!

66

Джипкова

преди 1 година

Ако не може Коларов,Мерцедесов ще го направи.

65

Анонимен

преди 1 година

Турците извадиха късмет, трусне ги, поизтрепе ги и си продължат живота. Тук болшевишките изчaдия на сатаната ни морят поколение след поколение. Такива като тая са перманентно бедствие