96

Аха

преди 1 година

Просто веднага трябва да се прекратят дипломатическите ни отношения с тия мървобитни макета, а не "да правим проверки". На кого проверки?

95

Тодор Войвода

преди 1 година

Не ни вземат на сериозно с това и което и да е Служебно Правителство!Защо по времето на Бойко Борисов и преди него ,не смееха да кажат нищо,Северджаните!

94

Анонимен

преди 1 година

Гълъбът е позорът на българите!! Кабинетен плъх издигнал се до премиер 2х заради познанства с комунисти и завърване на иначе абсолютно бесполезно ЗКПЧ.

93

Физкултурник

преди 1 година

Който направи най-много набирания, го назначаваме министър председател. Който вкара най-много дузпи на празна врата - правим го министър на вътрешните работи.

92

Хайде да Гласуваме

преди 1 година

ГЛАСУВАЙТЕ какво ще се случи, ако се сбият Иван Демерджиев и Бойко Борисов. Опция 1: Иван Демерджиев разпуква Лойко като мече в дувар (палче нагоре) /и/ Опция 2: Бойко Борисов го млатат като теле в железница и го размятат като куцо пиле домат (палче надолу) ХАЙДЕ ДА ГЛАСУВАМЕ!

91

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите фашисти още управляват българите!!!

90

Поклон

преди 1 година

Най-големия гълъб от премиерите и най-голям премиер от гълъбите. Имате моята усмивка и умилително снизхождение, странна птицо. (за сега)

89

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли не може да разберете че всичко идва от Сърбия!!!Сърбите насаждат омразата на македонците към България!

88

Анонимен

преди 1 година

България точно сега е заплаха за нац. сигурност на българите!! Днеска летяха държавни фалкони за турците. За българин кога ще лети Фалкон??

87

Анонимен

преди 1 година

Само Македония може да е заплаха за България а не ние за тях щото нямаме армия а малкото оръжия или ги нарязахме или ги дадохме на Зеленски . С кво ще ги плашим макетата ? С прашки ли ? Цялата ни държава служи за дойна крава от разни тарикати . Народа е длъжен да съществува заради държавата с хрантутниците а не държавата заради народа .

86

One s

преди 1 година

А,бе я се дръж като мъж тропни на масата, нали си премиер, стига с тия ноти земи се у ръце и действай. Целия български народ чака, чака

85

Къци Донев

преди 1 година

Ей Гълъп, кажи некой виц. Много ти се получават.

84

Реалист

преди 1 година

Комунистите на колхозния генерал Р.Радев се загрижили за българите в Македония. Това вярвате ли го? Откакто истинското ВМРО (не това управлявано от ДС агента Каракачанов) беше унищожено от Коминтерна, българите в тази област са оставени на произвола на сръбските партизани.

83

Анонимен

преди 1 година

Скрий се бре дребна черна птицо!

82

Анонимен

преди 1 година

България и Македония са близки държави. Разделят ги хора със съмнителна подбуди.

81

Влика Македония!

преди 1 година

Когато Македония каже на България: "Скачай", България трябва само да пита "Колко високо"!!

80

Багата Женски Гълъб

преди 1 година

"Мен никогиш няма да ме видите с жена да и подпипвам под парапетчето!" - Гълъб ***-*** Дюнер Ном-ном ммоном

79

Мъжа на Синоптичката

преди 1 година

Не знам кога ме е било повече срам. Дали с Чехъла за президент, или сега с господин Донев за премиер... ама май е с чехълчето. Голям срам брахме тогава пред света. Голям.

78

Гъбал Дюнер

преди 1 година

"Ако се чудите защо изглеждам толкова нелепо-файнски, това е защото като малък пиех много анти-beauti-ци" - Гъбъл Дюнер

77

Ебассси

преди 1 година

Поредното доказателство какви безгръбначни мекотели са тия дето ни управляват. Медузи... Следващия път макетата могат дори да опънат изотзадзе министър председателя ни... или президента... а защо не и министърът на отбраната ни ей там на централния площад в Скопие... и нашите в отговор само ще изпратят протестна нота колко са възмутени... Гади ми се от вас.