20

Анонимен

преди 1 година

Македонските власти открито демонтстрират омразата си към българите, а вашингтонските троладжии във форума за да защитят териториалната лакомия на господарите си веднага ги обявяват българите за кремълски провокатори. Колко ниско още можете да паднете?

19

Цариброджанин

преди 1 година

Србия диктува и до днес в територията отнета от България и така ще е докато има Србия!

18

Анонимен

преди 1 година

Възрожденци малко са ги били.Това не са Българи. Това са агенти на Путин.Не бъркайте добрите хора - Българите с тези продажници от Възраждане.Същото е било и по време на втората световна война.Подобни на тези от Възраждане и ВМРО са правили извърщения в Македония и после защо ни наричат фашисти и нацисти.Тези тримата са ударили жена полицай на границата.В България всички политици трябва да осъдят тези Възрожеденци на Русия,а не Македония.Къде живеем ние?В какво се превърща България?

17

Анонимен

преди 1 година

За пореден път не чуваме коментар от Брюксел и Париж, които станаха гаранти по спазване на договора в заманя на отмяна на ветото ни.

16

Натовеца

преди 1 година

Евакуация и специална операция би трябвало да е отговора защото това зло и омраза там само ще ръсте ,като цирей ,не се ли спука и изтиска каквото има няма да стане по-добре !Руснаците правят точно това !Ама ние нямаме нито средствата ,нито армията нито нищо само предатели и краварски нагаждачи !

15

Анонимен

преди 1 година

РСМ е неделима част от България, поне 80% от хората там се чувстват българи и затова е тази бясна реакция на управляващата клика в Скопие!

14

Анонимен

преди 1 година

"От македонска страна се говори, че България има териториални претенции към Македония... не е ли добре да се започне с този въпрос, като им се обясни, че нямаме териториални претенции" - Сърбите добре са ги наплашили, хахахах! Горките макета, не подозират, че 1/3 от българите ги мързи да излязат от жилището, 1/3 пушат трева в Холандия и Испания, а последната 1/3 са пенсионери дето се чудят дали първо да легнат да поспят и после да пийнат ракия или първо да пийнат и после да легнат

13

Хах

преди 1 година

Да се направи справка колко БГ паспорта са издадени на БРЮМ - аджийте и да се анулират. Който иска да го запази да целува българския флаг и да рецитира наизуст "Аз съм българче"

12

да

преди 1 година

цар симеон велики е разгромил това македонско племе чак до адриатическо море......охрид, скопие, прилеп са били български земи! сега те ни бият! благодарим ви, български държавни мъже! да гниете в ада!

11

Анонимен

преди 1 година

Уж чакаме Путин да ви денацифцира, ама май македонците ще ви денацифицират преди него. Ето няколко чалгари вече ги денацифицираха, повече надали ще посмеят да правят нацистка пропаганда.

10

Анонимен

преди 1 година

Гледах лайфчето как куките ги накачулват и нападат без причина. Доста *** постъпка от страна на куките, ама кво да правиш куките са си без нация, те са като като мечка с цигулар - квото им засвири цигулката. По принцип бих се изкефил македонците да влязат в ЕС за забавата, но техните политици си знаят тяхното и обслужват целите балкани като стриптизьoрки. Това са си проблеми на македонците и на хората живеещи там.

9

прост въпрос

преди 1 година

От македонска страна се говори, че България има териториални претенции към македония ... не е ли добре да се започне с този въпрос, като им се обясни, че нямаме териториални претенции, вместо да се спори чий е Гоце Делчев и хан Аспарух.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6. И кво пИчели ?

7

Гошо...Тъпото

преди 1 година

100 години...вето,толкова,колкото са...промивали мозъците им.комшиите от Белград.

6

Анонимен

преди 1 година

По абсолютно същата схема путин денацифицира украйна в източна украйна има 15 града създадени от екатерина втора тоест изконно руски ние обаче не можем да разчитаме на такива действия

5

Анонимен

преди 1 година

'' Няма перспективи скоро да започнат преговори с ЕС '' ............................. извинете, но от това печели само 'великия Съветски Съюз'.

4

Анонимен

преди 1 година

Какъв срам за копейкаджиите. Хем бой яли, хем си платили ... в евро, в тази омразна за тях валута!

3

ТНР

преди 1 година

Сърбия и Русия им дърпат конците, а от нашата страна също Русия опъва каиша и няма как тази провинция да миряса. Македония е жива, защото живее на основа която е антибългарска, ако я няма, то държавата им и северномакедонците в нея,ще изчезнат

2

Анонимен

преди 1 година

Ех, защо не отидоха всички от Възраждане, заедно с Костадинчо да изядат боя. Щях да съм толкова доволен.

1

БЮРМ

преди 1 година

Само истински антибългари могат да кажат на черното бяло!