40

Анонимен

преди 1 година

И в София има цял квартал с име Гоце Делчев. Навремето при социализма нямаше, казваше се Емил Марков - партизанин. Москва не даваше много-много да се възхваляват българо-македонски герои. Но откакто се чу, че и македонците искат в ЕС, в Москва смениха плочата и изведнъж много взехме да държим на Гоцето.

39

Анонимен

преди 1 година

Бих отишъл да целуна Джокович в Сърбия, но тоя папагалец Гоце Делчев бих даже го заплюл в лицето ако беше жив. Макето скааапано!

38

Анонимен

преди 1 година

Аре сега кажете че Стефан Димитров го знаете като такъв , а не като Станке Димитров, прошляци!

37

Копейкин

преди 1 година

Браво другари, задачата от москва е изпълнена. Македония няма да бъде приета в ЕС. Митрофанова обеща премии.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44...Рошльо...цял град имаме на неговото име...гр.Гоце Делчев...

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Георги Николов Делчев...Пинокио....

34

Тури деде бибето

преди 1 година

Усещате ли съграждани как ни врътнаха, как ни прецакаха западняците. Нали Макрона щеше да гарантира? Къде са му гаранциите или се занимава с покрайна. Гаранция Франция?

33

АТАКИСТ

преди 1 година

Райна и тя е българка , нали? Бербатов??? Боклуциии с боклуциии

32

Делчев

преди 1 година

Е българин, колкото,, биячите"

31

АТАКИСТ

преди 1 година

от 44

30

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ...Явно нещо си объркан...Делчев е Българин...набий си го в атакиската глава...

29

Киро ментата

преди 1 година

Истината Кирчо, истината, тя ще те освободи не си ли го чел някъде. Сега имаме един механизъм по-малко!!! И това го сътвори ТИ лично!!!

28

Барселона

преди 1 година

Трябва да се каже твърдо...БАСТА.....Докато не се вкарат българите в тяхната Конституция...никакви общи действия. Прочетох че са открили паметник на убити сърби от българи...Тези промитите....нямат оправяне...Голямата тояга и това е....с добро явно не става...

27

АТАКИСТ

преди 1 година

Аз само не мога да разбера какво леля си правят българи там? Гоце Делчев? Какъв българин е този? И че ще му поднасям цветя? На това маке ли бе? Всичко що е македонско е за презрение. Всичко!

26

Анонимен

преди 1 година

Вето за ЕС ще направи само услуга на РСМ. Заслужават да ги подкрепи изцяло за това членство. После ще гледаме сеира и на РСМ и на ЕС, докато ги има де:)))

25

до 28

преди 1 година

Тролеите на Посолството нямат право на собствена мисъл и мнение. Като им кажат, че Русия е накарала САЩ да изтрепе индианците си, те ще го напишат. Малко като проституцията - като са на пиацата, пишат каквото им наредят. В някакъв друг материал видях да обясняват, че Левски и Ботев са предатели. Това е положението с тези хора, но пък без тях из сайтовете ще има единомислие и ще е скучно.

24

Анонимен

преди 1 година

"Македония" и "македонската нация" са измислици на коминтерна, КПСС и БКП. Разбира се с активното участие на югославските (сръбски) комунисти. Под тази статия не може да се обвинява САЩ и ЕС за нещо, което е дело на комунистите.

23

българина

преди 1 година

какво вето бе? лисицата в кокошарника вето...... искам в национален референдум да блокираме макединия за 100 г, влизане само ако стане част от България

22

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се чака Брюксел и ЕС за неща, които зависят изцяло от българската страна. Тези изявления на политиците в България са от ден до пладне и не казват нищо. Това не е активна политика. Това е политика "каквото дойде". Това ако беше в друга държава, РСМ щеше да е поне с 20 г. назад по отношение на влизането в ЕС. Защото българските граждани са най-голямата ценност с която България разполага. Но за комунистите политици в България гражданите никога не са били ценност. Трябва измитане на БКП

21

бай Ставри

преди 1 година

Попитали радио Ереван. - Каква е приликата между северомакедонското ВМРО и българското Възраждане. Радиото отговорило: - и на двете организации им плащат от Москва.