7

Снегорин

преди 1 година

Да бе, само другаде има проблеми със снега , у нас изобщо няма проблеми!

6

Анонимен

преди 1 година

Значи от КалАДА ни водите неграмотната укто пропаганда.Господ да ви накаже!Мизерници!Всичко българско и родно оплюхте!Научи се да пишеш на български език!Закопахте Украйна.Подпалихте им държавата с война.Радвайте се на вашите -25 градуса!Правете си The Great Reset в КалАДА ,а не тук!Там си подпалвайте ядрени войни,а не тук!!!Сега с Македония се пробвате да ни направите война по украински модел.Вие сте за психиатриите!

5

Анонимен

преди 1 година

До 3:Остани си в Канада и с нас не се занимавай!Само -25 ли е?Заслужаваш да е -60!!!Ти си от онея сатанистите,които само ни плюят държавата.Разкарай се!

4

Анонимен

преди 1 година

"А тук, къде е снега? Искам мнооого сняг!" - е в София вали 48ч. почти без спиране, идвай да са пързаляш!

3

руди дънкан

преди 1 година

в момента в канада е -25 градуса снежна покривка около 60-70 см.....обикновената зима в българия преди 30 години през 90-те тогава техниката беше по слабо развита,но хората не боледуваха живееха по обикновено бяха пои задружни нямаше насаждане и манипулации от драскачите(джОрналисти)психози тип шок и ужас,вдъхновяващо,сензационно,вдъхновяващо,съпричастност,честност... с две думи лицемерието,пошлостта,лукавостта,послоста все още не бяха се родили и все още не продаваха душите си за напечат.хартия

2

О, божке

преди 1 година

В Румъния снега е два метра и е нормално да имат проблеми. В Гърция просто ги мързи и както винаги са неподготвени. Не са хвърлили нищо и на пътя. Немърливи до безбожие, добре, че е ес и бреговата им ивица да ги храни туризма.

1

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов им ръси сняг в гръцко и се вижда че и там е проблем, даже не е пробвал дали у нас чистят