39

анонимен до 41

преди 1 година

Що се отнася до Крим , той е бил руски , до момента в който Хрушчов решава да го подари на Украйна в знак на признателност към тях, че са се сражавали заедно във втората световна война и са дали 1млн жертви.

38

Анонимен

преди 1 година

Eрозира цялата държава под гълъба. Всичко стана в куришки!

37

toti

преди 1 година

СВИКАЙ ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ДА ВИДИМ САМО НА КНИГА ЛИ Е,ИЛИ ИМА ОСТАНАЛИ ЧЕСТНИ ХОРА ДА СЕДНАТ И ДА УМУВАТ КАК ДА ПРОДАЛЖИМ ТАЯ ДЪРЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА БЕЗ ТЕЗИ КРАДЦИ В ПАЛАМЕНТА !!! ДА СЕ ЗАКРИЯТ ПАРТИИТЕ И АКО ЛИ НЕ ДА СЕ ОБЯВИ ВОЕННО ПОЛУЖЕНИЕ И БЕЗ ТОВА СМЕ В ВОЙНА С МАФИЯТА И ДА СИ ВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА !!!

36

Анонимен

преди 1 година

Ами къ няма да пада,като всички козирувате на ЕС и Козяк,примери да давам ли

35

Радев здраво се дъни

преди 1 година

Нарече европейците военолюбци и каза че Крим е руски . Това е абсолютно недопустима издънка битер шкафчето на колегата му който днеска Костов нарече мафиот !

34

Анонимен

преди 1 година

В България е закон достигнеш ли висок рейтинг се включват демократичните инстинкти на обществото и почва хвърлянето на кал и лаийна което по принцип е безмислено след като има избори най интересното е обаче че тази кал и лаийна хващат декиш

33

Анонимен

преди 1 година

Не е работа на полицаи и военни да управляват държавата! Тези хора абсолютно нищо не разбират от икономика и политика. Не знам защо Българите продължават да избират такива хора? Какво толкова му харесвате на Радев? Ок кара самолета. Ама не да не се занимава с неща дето не ги разбира. Заради неговите служебници сега имаме най голямата инфлацията в Европа.

32

Анонимен

преди 1 година

'' Всеки ден война в Украйна е загуба за колективния Запад '' ................................... така ли казаха по първи канал на съветската телевизия ? Ти гледай там и продължавай да ни уведомяваш.

31

Анонимен

преди 1 година

Кой ще се заблуждава ?80% не са доволни и това ясно останалата част са политици ,военни,десета ,ченгета ,лекари ,съдии ,прокурори адвокати а те са ясни като бял ден и тайния принос страната от 23 място стандарт в света да отиде на 93

30

Анонимен

преди 1 година

'' Доверието на хората към повечето лидери на партии ерозира '' ................................... защо бе, доверието в Бойко видимо расте, но този факт, май не е удобен за някои политици

29

Анонимен

преди 1 година

Всичките сте един дол дренки и скоро ще ви изриваме!! резиденти и генерали..

28

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден война в Украйна е загуба за колективния Запад. Въпросът е дали Западът вече може да спре тази война?

27

Анонимен

преди 1 година

Децата на старите западни акули се пръкнаха планктон. Е, кой ще му се плаши на планктона!

26

Анонимен

преди 1 година

Българското общество силно оскотя и изпростя и това не резултат от комунизма другаре а от либерастията

25

Анонимен

преди 1 година

Вървим си към президентска република.

24

Анонимен

преди 1 година

Съветът на командирите на ЧВК "Вагнер" обяви за нелегитимни властите на САЩ, Великобритания и Канада. ЧВК "Вагнер" не признава изборите през 2020 г. в САЩ, както и Декларацията за независимост на САЩ, Британския съюзен договор и конституционния акт на Британска Северна Америка.

23

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон пада заедно с долара. Отказът на Саудитска Арабия и други страни от петродолара ще доведе до катастрофални събития в Съединените щати, пише в статия на своя сайт Пол Крейг Робъртс, сътрудник на Белия дом по време на администрацията на Роналд Рейгън. "Неотдавнашното съобщение на Саудитска Арабия, че правителството е отворено да приема плащания за петрол във валути, различни от долара, е важна информация, игнорирана от пресата", пише той.

22

Явно

преди 1 година

Много беше важно да кажете че Костадинов и Възраждане имат подкрепа основно от бедни и ниско образовани хора от малките населени места. Тя цялата статия сте я пуснали само за това да очерните Възраждане и да кажете че избиратели им са полу-ид-от-ти! За другите партии нито една лоша дума. Супер. Още една причина да гласувам за Възраждане!

21

Анонимен

преди 1 година

Нека усвояването започне сега . Живота е едно голямо усвояване от държавната цица . Важно е да няма свободен пазар а само субсидии усвояване и държавни ясли .

20

Анонимен

преди 1 година

путин има повече райтинг от радев в бг