59

Само Фатмака е

преди 1 година

с висок рейтинг! Два пъти народа си го избира с огромно мнозинство. За това има един лаф: " Никога не подценявай силата на тъ-пи-те хора в големи групи" ... Ако беше Цецка Цачева президент, превр-атаджията нямаше да вдигне юмручето! После вместо за еродирания и интелигентен Герджиков, народа пак си преизбра ль-отчика! Еми спасявайте са оли-го-френи ...

58

Лидерът е един

преди 1 година

В.България има един лидер - генерал Бойко Борисов. Той ще спечели убедително изборите и ще тръгнем отново напред след две години безвремие и застой с шарлатаните, докарани от Радев. България няма време и алтернатива.

57

Пенсионер

преди 1 година

До Божееее 61 Пропуснал си БСП.Ретроградна партия от която нямаме никаква нужда.

56

Я па ти..

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 71 Веселине, това което си написал няма как да се случи. И като си толкова на вътре с Русия , я каже как е военната излагация тази сутрин ? Путин готви ли документите за капитулация ?

55

Ти да видиш..

преди 1 година

България пропада , рейтинга на ГЕРБ не.Радев е в ужас.

54

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Долу ЕС ! Долу всяка партия или коалиция,която защитава членството ни в престъпният сакскобурготски масонски съюз! Да на европейските народи! Долу европейската мафия ! Незабавно възстановяване на Социалистическа Народна Република България !

53

Анонимен

преди 1 година

Кой да произвежа ромите ли?надявай се.у м ре Марко

52

Анонимен

преди 1 година

Кво доверие към продажници и кравешки екс тременти занулиха бг и искат война с Русия

51

ББ

преди 1 година

прАдавам рубашки...срещу души...ако имате!!!...продаващи на децата си...и техните ще вземем...гарантирано от дяда вОва!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Добре, де, защо само ние трябва да седим под военнаФатмашка нацистка диктатура? Няма такава държава никъде в Европа, навсякъде са направили демокрация. Само вие сте в третия свят с военен диктатор. Замунда банана републик.

49

Божееее

преди 1 година

До Анонименуау,Народа ни е Държавата,само пеевски,доган и борисов ли могат да "разчитат"на дЪржавата крадящи я и продаващи интересите ни?Къде ми е Справедливата и работеща Съдебна...крадци,къде ми е Армията,модерно въоръжена даваща ми сигурност?,къде са ни работните места,чистата вода,въздух?схеми схеми схеми...тровите децата ни гроб внасяйки отпадъци за ТЕЦ-овете на кАвачки,убивате децата ни бре,не сме слепи,позорите ни пред Света,не сме слепи,отричате се от Божията Справедливост!!!

48

Щирлиц

преди 1 година

Поредният прецедентски самолет е поел курс към аварийно приземяване,нищо ново.

47

Анонимен

преди 1 година

С тия избори ставаме за смях. Не знам друга държава с избори през 3 месеца. И пак същото. Пепе се променят но като спадат и те се променят към ДПС, Възраждане и БСП, но тях пък никой не ги иска. ГЕРБ си искат Лойко но и него никой не го иска от другите за премиер и пак идат избори.

46

МНЕНИЕ

преди 1 година

Президента Радев е Мотора на България . Свали Цените на Горивата , казваше на Кирчо и Кокорчо да не свалят Ветото на СМР . МВР започна да Работи , Прокуратурата и Съда вкараха в Затвора много Престъпници . Единствения Негатив е - Не трябваше да позволи на Депутатите да гласуват за отпадането на помощта от 25 стотинки , и тези пари да се дават на Зеленски и САЩ за Оръжия .

45

Бонго Бонго

преди 1 година

Колкото и да показват лъжи соц.агенции на Радев плановете пропаднаха, също и ПП и ДБ и Възраждане и итн . От тук надолу го чака пързалката. Който кара ски, Радев е на шус по полит.писта.Победители са Герб СДС; ДПС и БСП .

44

Един плешив

преди 1 година

национален предател и скъсан, зелен Чорап.

43

Тангра

преди 1 година

Абе да не преписвате от Дойче Веле?Бедни и необразовани. Богатите и образованите си избират Маджо и Бойко.

42

Анонимен

преди 1 година

Стъкмистика...

41

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Процентите на одобрение и неодобрение в статията са чужди на реалността. Лично аз никога не съм гласувал за "Атака",но съм убеден,че им крадат гласовете.И това е само един пример.Излезте на улицата и поговорете с хората! Всички си искат Народна Република България и възстановяване блаагоприятните отношения с Русия.

40

Германец

преди 1 година

Народ, който си избира Румен Мутрофанов за президент, си заслужава съдбата.