143

1

преди 1 година

Началникът на отдел Личен състав на Щаба на командването на Сухопътните войски на ВСУ Роман Горбач:"В Украйна могат да бъдат мобилизирани мъже, които са ограничено годни за служба". И причината за подобно изказване е важна - да се подготвят масите за факта, че подобен процес може скоро (още сега) да се задейства. Факт е, че фашистката *** търпят катастрофални загуби, а мобилизацията не се извършва с най-бързите темпове. В допълнение към ограничената годност, те могат да призовават и граждани, които са признати за негодни за военна служба.

142

Анонимен

преди 1 година

Укропите ядат дебелия.. по целият фронт.Нещата трайно са в полза на Русия.Напред до Одеса и нито крачка назад.

141

Анонимен

преди 1 година

Злoбата замъглява погледа, фобията разума, а Русия ще е вечна докато има злоба и фобия срещу нея и докато такива жалки издънки на човешкият генезис от човек--->човекофоб--->русофоб--->краваророб--->до фашист се опитват да я унищожават

140

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

139

Космонавт

преди 1 година

До 158 Делириумен русофил, какъв бой? Колко напреднаха руснаците за една година, и колко тор оставиха в гащите, по полетата на Украйна и колко от тях самите наториха нивите? Това е най смешното нашествие в историята на човечеството - да влезеш като нашественик и да те смажат от бой и унижение, дори да допреш до подкрепления от пияни затворници ха-ха егаси тъжнярите.

138

Анонимен

преди 1 година

159 - не пропускай дезифектанта някъде свърши. помниш ли?

137

Анонимен

преди 1 година

Укрите отстъпват като хлеббарки на светлина.

136

Анонимен

преди 1 година

ВСУшник живт в Бахмуте в среднем 4 часа: украинская журналистка сеет "зраду""Мне кажется, дольше", - затравленно протестует ВСУшник под взглядом камеры.

135

Поп Гаврил

преди 1 година

Во имя отца, и сина, и светого духха - руснака го поздрави с куршум между очите, русофила - с кирка по главата, русофилката - с лопата през устата, и бог ще ви възнагради щедро за благите ви и богоугодни дела.

134

Космонавт

преди 1 година

В Сибир и буболечките не виреят, само ползвателите на одеколон Тройной и препарат за вана.

133

Анонимен

преди 1 година

На русофобите Байдън им е отредил много хубаво местенце в Америка. Сега когато целият свят има нужда от ресурси богатата Аляска и Канадска пустош ще трябва да се заселват с колкото се може повече краваророби и необятните им територии да се усвояват и разработват. Това ще е мисията в живота ви нещастни русофоби и това ще е единственото смислено и полезно нещо което ще сте направили в жалкият си и изпълнен със злоба животец!

132

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Потвърждавам! В Западна Европа са паранояци и ядат буболчечки.Навсякъде ченгета оерверзни,които затварят европейци и защитават вдекви роми нашественици.ЕС е фашистки перверзен кошмар ! Рептилите ядат буболечки. Факт!

131

Космонавт

преди 1 година

До 154 Не се напъвай, ще ти се отвори отпуснатия старчески ***.

130

Рапануи

преди 1 година

До 136 - Как да стоя на топло, когато в Европа студуваме, няма какво да ядем, не можем да се изкъпем. Топлим се с подпалени автомобилни гуми, караме на плъхове и бубулечки, и ако доживеем до лятото, ще се изкъпем в езерото. Ако дотогава не избягам от джендерасската Европа в матушката Россия.

129

ГЛЕДАЙТЕ РУСКА ТВ

преди 1 година

ЗА ДА ВИДИТЕ КАК ЕВРОПА ЗАМРЪЗВА,ТАМ ЯДАТ БУБОЛЕЧКИ ,РУСКАТА АРМИЯ Е НА ЛАМАНША,А ФЛАГМАНЪТ ПЛАВА!

128

Космонавт

преди 1 година

До 145 Каато радиоточка си, изостанал pycopoб. Сигурно още ползваш Работническо Дело във външната тоалетна.

127

Анонимен

преди 1 година

Алексей Арестович:"Ние, очевидно, не можем да избегнем някои неприятности. Събира се болезнено голяма група, превъзхождаща ни по численост след мобилизацията и все още превъзхождаща по въоръжение. Въпросът е, че ДНР ще бъде под контрола на въоръжените сили на РФ. Вярно, Арестович е много неискрен за сметка на числеността на групировката на войските, тя е по-висока във въоръжените сили на Украйна.

126

Спас

преди 1 година

Руски мекерета вън от Бг,ходети си в сибир

125

Анонимен

преди 1 година

Боец от групата Вагнер:"Водят се тежки градски битки за южните квартали на Бахмут. За два дни щурм на вражески позиции снайперистите на Вагнер унищожиха група грузински наемници. Наемници не сме виждали от януари, а сега Киев хвърля все нови и нови части, попълвайки загубите за сметка на мобилизираните." Нацистки колаборационисти - Датски наемници "светнаха" в конфликта в Украйна. Руският посланик в Дания Барбин: "Копенхаген не пречи на вербуването им".

124

Анонимен

преди 1 година

Поразени са крепостите на фашистката *** в Купянск, Синковка, Петропавловка и Голубовка, както и складове с боеприпаси и храна. Настъплението на руската армия на широк фронт от Купянск до Бахмут им позволява да разтегнат отбраната на фашистката *** и да притисне силите в определени посоки.