163

Анонимен

преди 1 година

Нацистки ще реве за Минските споразумения.

162

Анонимен

преди 1 година

До 184 Каква евакуация, нали в Украйна живеели руснаци?

161

Анонимен

преди 1 година

Само дето ранените и убитите са от украинска, а не от руска ракета

160

Анонимен

преди 1 година

В Славянск обявиха евакуация заради бързото настъпление на руската армия.Това е последната защитна линия на Украйна.

159

Анонимен

преди 1 година

ЩО ТЕЯ УКРИ НЕ ОБИЧАТ МУЗИКАТА БЕ? - "ВАГНЕР" Е НЕЩО ХУБАВО, А УКРИТЕ КАТО ГО ЧУЯТ УМИРАТ, ИЛИ БЯГАТ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН.

158

Анонимен

преди 1 година

САЩ е световен терорист! 2 000 000 избити във Виетнам! 2 000 000 в Афганистан! 1 000 000 в Ирак! 200 000 в Сирия! 200 000 в Либия! 200 000 цивилни избити за секунди в Хирошима и Нагасаки! Има ли някой който още не е разбрал че САЩ е световния терорист?!?

157

Анонимен

преди 1 година

До 178 Кой е тоя вовата? Някой твой авер ли е, или е по близък до жените в семейството ти?

156

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Зеленски е некадърник,който спасява украински фашисти,изпращайки ги в ЕС,а задължава руснаци в Украина да бъдат мобилизирани и да се бият срещу руснаци.Зеленски е абсолютен психопат !

155

Анонимен

преди 1 година

Кой предполагаше, че един надрусан паллячо и шепа разгащени украинки ще накарат вторая военная сила без аналоге в мире да се нассерере в гашттите от бой?! Добре че пияндурнитсите от росийския ген-щаб не са решили да атакуват някоя страна с редовна армия, че досега да са стигнали бреговете на Сахалин.

154

Анонимен

преди 1 година

Вовата няма да се успокои докато не приключи с бандеровските зомбита веднъж за винаги.Няма значение загубите.В Русия се наблюдава интересно явление след първоначално протести и недоволство сега всички са обединени в каузата да унищожат бандеровците.Цяла Русия е единна в това начинание и затова успехите не закъсняват.Вовата успя да ги събуди.

153

Космонавт

преди 1 година

Русофилия - тежка болест с летален край. В първия етап на болеста умира съзнанието, логичната мисъл и състраданието. В последните етапи на болеста са нанесени непоправими поражения по мозъка и болните симпатизират на убийците и изнасилвачите на деца. Преди да настъпи биологичната смърт, русофила живее в делириумна реалност и не излиза сред хора. Преди да умре, всеки русофил сънува, че Путин присъства на погребението му.

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 172 Сигурно е бот на изкуствения интелект ChatGTP.

151

Анонимен

преди 1 година

Един от симптомите на русофобията е така нереченото пост симптоматично трансцедентално бълнуване при което пациентът изпада в транс и започва да пророкува и да се вживява в ролята на оракул.Друг особенно важен симптом на русофобията е максимализмът, който се проявява в изрази като целият свят, всички цивилизовани страни, всички руснаци по света с които русофобът бил общувал се срамуват. Говорят от името на цялото човечество, като "ние и бъдещите поколения".

150

Путин изверг

преди 1 година

Анонимен *** себе си лъжеш!!!Долу диктатора вън окупарорите!!!Крах на терористичното управление .Свобода за руския народ!

149

Анонимен

преди 1 година

Украинские боевики начали покидать Артмовск, они снимают этот процесс и публикуют в соцсетях.Вышли мы с этого ада Бахмут горит весь, говорит автор видео, уточняя, что выходят в Славянск и мелкими группами.

148

Космонавт

преди 1 година

До 1770 В Русия мобилизират само "мъже" които са с ограничени качества за военна служба, защото само такива имат.

147

3

преди 1 година

Но при мобилизацията сега не всичко е толкова просто - трябва буквално да усукваш и отвличаш хора. Съответно, моралът сред фашистката *** от огромните загуби и пълното нежелание новобранците да се бият, падна доста.

146

2

преди 1 година

Това не е задължително да са някакви инвалиди, но това са хора, които не са служили в армията и имат някакви здравословни проблеми или зависимости. Украинските политически телеграм канали съобщават, че Западът е наясно с катастрофалните загуби на ВСУ и настоява за компенсиране на загубите чрез увеличаване на мащаба на мобилизацията. Това беше едно от изискванията за прехвърляне на военна помощ (танкове, бойни машини на пехотата и др.).

145

Анонимен

преди 1 година

Гледам на много коментари почерка един и същ, а имената различни. И все русофобски. Дали не ги пишат администраторите?

144

Г-л Ястребовски

преди 1 година

Товарищи ... дали да не си признаем вече, что мьй с Украине обосрались до верхе ушшанки?!