33

Анонимен

преди 1 година

за да си звезда на запад трябва да се покажеш гола а Гинка даже в национални селски дрехи беше неотразима ! ТОВА Е ГОЛЯМА ТРАГЕРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ! ПОЧИВАЙ В МИР БЪЛГАРСКА ЦАРИЦО !!!

32

Анонимен

преди 1 година

Почивай в мир. Отиде си цяла една генерация от талантливи хора. А *** като менПродължават да живуркат. Няма правда на този свят.Може би в другия.

31

7

преди 1 година

АБВ на българското кино на ролята на жената в него!

30

Анонимен

преди 1 година

Така и никога не дадохте нейни сники, никога не почетохте рождения и дем. Истинска красива жена, много ведра и жизнена.

29

Реалист

преди 1 година

Светла и незабравима личност!Прекрасна актриса!Мир на праха й!

28

Щирлиц

преди 1 година

До АнонимеН 3.......Престани да слушаш антимузика тип"ча.лга",изчисти си ушната ка.л,и може да чуеш и за други незабравими родни таланти.Какво доживяхме...

27

House M.D.

преди 1 година

Освен всичко друго - гласът от рекламата на Колев и Колев.

26

Чук и Гек

преди 1 година

Отиде си още един значим символ на хубавата ни България! Към коментар. 25 - Не само Гинка! В соц лагера имаше прекрасни актриси, но нямат шанса на западните! Задоволяваха се със съвместни филми в рамките на Варшавския договор! С техните образи тогава момчетата са възпитавали възприятията си за хубава жена! А сега младежта се изврати!

25

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН 3 Ама нали познаваш Преслава, Азис, Криско и Малина? Стигат ти.

24

Анонимен

преди 1 година

Голямата Гинка Станчева! Завинаги ще я помним! Остана жива само другата легенда - Емилия Радева!

23

Случаен

преди 1 година

Дано да е била щастлива, аз винаги към я гледал с възхита, нищо, че е старомодно сега да има качествено кино. Като жена е съвършена и като човек е талант.

22

Поклон

преди 1 година

Скоро си отиде Джина. Нейните партньори яздеха коне и се дуелираха перфектно с шпаги, а тя показваше щедро деколте. Гинка се снима със стомна и мотика в "Земя". Това е разликата между нас и Европа, затуй не се вайкайте, че сме назад цял век. Гинка беше не по-малко красива и талантлива. Гледайте я в "Любимец 13" и "Специалист по всичко". Сбогом, царице.

21

Преди 2 г. в интервю

преди 1 година

тя сподели, че живее трудно и мръзне, защото не й стига пенсията да си плаща разноските. Жалко, че даже и такива таланти като нея си отиват в мизерия. Светла й памет!

20

Анонимен

преди 1 година

Като млада е била изключително красива.Нейна снимка предизвиква възхищение в английските медии.Светла и памет.

19

Светла й памет!

преди 1 година

Наистина беше една от най-обичаните нашенски актриси. Най-ранните ми спомени за нея са от Младежкия театър. Участваше в постановките- по сюжети от приказки в дневните представления за деца, на които ни водеха в неделните дни. На нея поверявах ролята на Неродена мома, на принцеси, а също и на ученички в пиесите, предназначени за публика в зряла младежка възраст. Поклон пред таланта и приносите й в областта на българското театрално и киноизкуство!

18

Амон Ра

преди 1 година

До АнонимеН - 3 - То и теб никой не те е чувал и никога няма да те чуе. Жалко е, че *** като теб хабят въздуха, водата и храната на истинските хора. Човечеството само губи от такива безсмислени *** като теб. Жалко е , че изобщо съществуваш ...

17

До 3

преди 1 година

Като не си я чувала, недей да пишеш! Аман от проссти киффли!

16

бай Онзи

преди 1 година

Те, изживяха живота си достойно и оставиха светла диря след себе си. Разплакваха ни, после ни разсмиваха, караха ни да се замислим и след филма, излизахме от салона малко умълчани и доста по-добри... Мир и покой за душите им!

15

До 3 и 4

преди 1 година

Не се напъвайте много, мацета, щото от мислене ще ви излязат пришки на г3овете. Четете си тялото.бг, слушайте чалга и се радвайте на живота без смисъл.

14

Анонимен

преди 1 година

Да почива в мир, страхотна жена, скоро няма да имаме артисти от този ранг, държавата вече не се вълнува от култура, а и хората трудно отделят пари от ниските си доходи.