10

Домен

преди 1 година

Така се пази границата ако искаш в шенген

9

Анонимен

преди 1 година

Тия от Въzzраждане си мислят че могат като Путин да влязат с танкове и да седят там докато си искат..Да ама не, бий по кратуните и марш в затвора.

8

Анонимен

преди 1 година

Не може ли 35 тояги на гол г....з или слагане на черен х... в същия г.....з? Или и двете. Това са някакви политически игрички и от двете страни някой се опитва да ги яхне за да изкара някой лев. Ама нали 80% от народа са де....били....

7

Myk

преди 1 година

До Маке ... A водеозапис има ли че са нападнали полицаи. Или вие нямате такива висши технологии по митниците / лесно можер да се каже че някой е бил обиждан или "вербално нападнат' от някой друг ... ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ВАЖНИ... Във всяка една цивилизована държава ИМА камери на граничните КПП-та . При вас как е ? Щото да съдиш някого БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА става само в нецивилизованите диктатури .

6

Анонимен

преди 1 година

Репресиите срещу български граждани трябва да имат ответна реакция .

5

Анонимен

преди 1 година

Що са отишли в говнянааа държава, България не им ли стига!?

4

Анонимен

преди 1 година

Макетата са еничари сърбомани. Тези са българи, забравили род и родина. Дърво без корен. Достойни за презрение същества.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма значение от коя партия са! Днеска арестуват от "Възраждане", утре може да е всеки един българин на тяхно място. Затваряйте границата, скъсвайте дипломатически отношения с тези и им Е.П.М.! Макетата са адски примитивни типове.

2

Анонимен

преди 1 година

Могат да им ударят черен печат или да получат до 35 дни затвор, могат и така и така.

1

АРЕСТУВАНИ

преди 1 година

А НАЩИ МЪЛЧАТ. ТИЯ ОТ МАКЕДА СА....... ЗАТВАРЯЙТЕ ГРАНИЦИ И НИЩО МАКЕДА ДА НЕ ИДВА У НАС. ПРИ БИБИТКОВЧЕ ТУЛУПЧЕТО ВСИЧКИ МАКЕТА 35 % ВЗЕХА БГ. ПАСПОРТИ. СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА МАКЕТА СЕВЕРНИ.