90

Тази територия

преди 1 година

Е пълно с диваци за АК-47.И без това не можаха от хилядолетия да говорят правилно Българският език.

89

Тази Българска

преди 1 година

Територия е населена с *** говорящи на развален Български език.Един Македонец знае,че е Българин ама като видиш тъмно кафено космат със синьо-*** дзурли,слизам веднага в мазето да приготвя АК-47,че тия етноси-вяра да нямаш.Едвам се отървахме от половин хилядолетие от нашествениците.

88

Ирфан Юнузов

преди 1 година

До Shark Ами те си бяха ЕС с Тито още, а и сега им е по-добре от на нас. Всичко е по-ефтино а заплатите са им по-големи от нашите. Вижда се от Мусала че никога си бил там.

87

Shark

преди 1 година

България трябмва веднага да върне ветото за приемане на Македония в ЕС. Тези мекеренца не трябва да видят ЕС.

86

Бунгар

преди 1 година

Ами най добре също да бяха ги изплющяли,да им теглят по един фишек,че да им дойде акъла в главата.Къде на майната си са тръгнали.Едва ли зора им е бил да отдадът почит на Гоце Делев. Паметници колкото искаш имаме в България на Гоце Делчев.В Скопие е последния му гроб,но и там не може да намери покой.Погребан в с.Баница,изровен и преместен в Ксанти,изровен и преместен в София,изровен и преметен в Скопие.

85

Анонимен

преди 1 година

И сме ги били и сме ги е...и тия тъпунгяри македонците....

84

Анонимен

преди 1 година

Всички български паспорти с ДВЕ ИМЕНА да бъдат обявени за НЕВАЛИДНИ ,,моментално да бъде спрян износа на ЕЛЕКТРОЕНЕЛГИЯ за тия северозападни македонци ,,,,Всички гранични пунктове да бъдат затворени МОМЕНТАЛНО .......АМИН АМИН АМИН

83

Анонимен

преди 1 година

Да се организирам хора, да ги измъкнеме от ареста и да ги докараме в България?!

82

Анонимен

преди 1 година

Само проверявам шараните как кълват на политически простотии

81

Анонимен

преди 1 година

Българските политици станаха за посмешище, защо се учудват от неуважителното отношение на РСМ към България ?

80

Анонимен

преди 1 година

Бабаитлъци за тоя дето духа. А готови ли са да се бият и умрат, че Македония да станела българска, без тя да го иска? Това си е чисто анексиране. Само дето ще докарат някой военен конфликт, в който ще чакат обикновените българи да се бият е умират, а те ще се правят на важни политици. Не се връзвайте на глупости.

79

Да сме разумни

преди 1 година

и да предотвратим конфликти с РСМ ! НЕ с рогата напред !

78

Анонимен

преди 1 година

А в Благоевград само преди три месеца трима граждани на РСМ, сред които и депутат от парламента им (Димитар Апасиев) , отнеха чрез използването на сила движима вещ- флаш-памет от български гражданин по безразличните погледи на нашенските тyлyпи в униформа. Никой не беше арестуван. На тръгване скопската орда спря в покрайнините на града, свали и скъса демонстративно българското знаме от пътно съоръжение. Видеото го има качено в YouTube. Отново никой нищо не им направи.

77

Иван

преди 1 година

До АнонименА българите пък? - до вчера Москва столица а веднага след това Уашингтън, а на късичко беше и Берлин. Колкова изгодно. Поне макетата са си свои на своето и точна каза тук някой че ама хич не им пука за ЕС-то и че там някой (и в Натото) на зор ги бута. Абе те са си самите на свое! и така им е хубаво. А ходил ли е некой от писателите там в мк или пък само си мие устата тук пишейки?

76

Гост

преди 1 година

Добре че не сме голяма държава, защото колкото сме семпли, щяхме да нахлуем с оръжие да изциваме децата им и да ги убеждаваме, че не съществуват!

75

Гост

преди 1 година

Такива хора да спрат да ходят да правят разправии, ние си живеем добри с македонците, аман от политически интриги, да им се връзват само млади момчета и хора без работа.

74

Иван Божинов

преди 1 година

До Алекс:-) е може. Ама столицата за границите ни, не е в София, ами в Брюксел, а командата в Уошингтън. А македонската си е в Скопие и никъде другаде. И нито малку народа в маке не иска в ЕС. Не знам от къде на нашиве тъжни политици такава идея?! - а какво работи там посланника ни, като това не е научил до сега - не знам? - вероятно само се кланя пред хазяите.

73

Алекс

преди 1 година

Затваряне на КПП-та със Северна Македония и пропускане само на български граждани на територията на България. Това трябва да бъде отговора към тези нагълци .

72

Възраждане

преди 1 година

Време е за "Специална военна операция" на България в Северна Македония

71

Анонимен

преди 1 година

Е що не ползват редовната авиолиния София-Скопие, която Кирил Петков откри точно за по-добри връзки между България и Северна Македония?