25

Факт

преди 1 година

Русия пак мъти водата на Балканите.Дърпа конците на Сърбия и от там на северномакедонците.

24

Анонимен

преди 1 година

Проблемот бил во ,, македонскиот политически елит ,, Ех бре Перо , Перо .... сеа следните избори коа ке победи ВМРО и тоа ради виткането кичма на сегашнава власт пред блгарската таква , кои елит тогаш ке ти биде крив ?! Иа десет години не сум излегол на избори и спрема БГ сум бил неутрален , но сега се смениа работите ...

23

Перука

преди 1 година

Би трябвало и българските власти да ги привикат поне да дадат обясняния за зле поставянето на страната. Ама нали са всички ДС ченгетата.

22

Анонимен

преди 1 година

Ей, голямо мрънкане и опяване ще е. То почит не се отдава само на гроб! Ако беше погребан в България - нямаше толкова да искат да ходят, но понеже е в Македония няма как и трябва да са там на крака. Ами отиди след седмица. След две ако искаш. Сакън ако не е на рождения му ден. Все недоволни. Все поругани и ощетени. Българите сме такъв крив народ, че няма накъде повече. И все сме прави и безгрешни. Никога не сме виновни и винаги сме ощетени.

21

навахо-македоноид

преди 1 година

Не, проблемът е в това, че начело на България са отбор руски мишоци, които са мъже само пред украинките и децата им. И даже фиромите не броят димотровградчанина и политофицерската му сбирщина за хора. Само след 10 дни ще трябва да се затворят българските клубове. Каква ще е реакцията на резидента?! Може само да си представим - перчене пред журналиститутките и толкоз. Защото външна политика се води от мъже, а не от руски страхливци - гълъби на мира...

20

SS

преди 1 година

Нашите дебелогъзи генерали да вземат мерки ! Ама могат ли ? И стават ли за нещо въобще ?

19

Неисторик

преди 1 година

Нямаме претенции към Македонската държава-ако искат и като небесни нинджи да се припознават.Имаме претенции 1)за пълно,безпорно и безапелационно признание на историческата истина.2)Неотрчане и/или неглижиране пряко или косвенно на бългорското и бългорската идентичност.

18

Стоян

преди 1 година

Щом македонските българи който са най заинтересовани казват ВЕТО какво се чудят нашите политици ...

17

Бкп-бсп

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ НАСАДИХА БЪЛГАРИТЕ НА ТОВА ЯЙЦЕ МАКЕДОНСКО. ПЪРВО ПРОДАДОХА ТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ НА БЪЛГАРИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ НА СКОПИЕ ПРЕЗ 1946 Г. ПОСЛЕ ПОЧНАХА ДА ПРЕИМЕНУВАТ БЪЛГАРИТЕ В МАКЕТА ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА БКП И ГОШО ТАРАБАТА.КОМУНИСТИТЕ СА АНТИБЪЛГАРИ.

16

Рендету

преди 1 година

Абе вие още ли не разбрахте ли кой "дърпа конците"? Албанците, бе! Те ги подкукуроскват, а зад тях стоят... Щатите!!!!! Знаете ли къде е най-големата Краварска Воена База на Балканите и в Европа??? Ха, познайте, де!!!! В Косово, бе, базата "Бондстийл"! Щатите имат големи планове за Албания, тоест, Велика Албания, включваща териториите на - Албания, Косово и Македония!

15

Анонимен

преди 1 година

На процеса задължително да присъства български посланик. Да запомни имената на арестуваните ги полицаи. Имената им да се оповестят. Да им се издаде европейска заповед за арест. Без значение за какво. Има ли човек, и член ще се намери......

14

АЙДЕ БЕ

преди 1 година

ПАК ПИШИТЕ ПОД НАГЛАСА. КОТ КАЖЕ БИБИТКО КОЙТО НАСАДИ БЪЛГАРИТЕ НА ТОВА ЯЙЦЕ МАКЕДОНСКО. ТОЙ СЕ ГЪНЕШЕ ПРЕГРЪЩАШЕ ПРАВИШЕ СОФРИ С МАКЕДАТА. И СЛЕД НЕГО ПОТОП. ВИЖТЕ ПРОЧЕТЕТЕ КАК ГРЕЦИТЕ ГИ ПО Е.. БА.. ХА.... СЕГА СИ ВРЪЩАТ НА НАС. НО ГРЕЦИЯ ИМАХА УПРАВНИЦИ ТОЧНИ. МРАЗЯ НАЩИ ПОЛИТИЦИ И МАКЕ ДАТА.

13

ДБ

преди 1 година

Са фашистка партия.

12

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Със Лошо - Никога, Нищо Не се Постига. Ако Ти Не им Уважавяш Държавата ( Извоювана с кръъв), Ако Ти ни им Уважаваш Езика, Ако Не Им Уважаваш Културата, Ще Се Намери Някой - Който Ги Уважава - Например Ердоган - Може да ги Приеме в Турския Съюз - Вече станаха 6 държави с общо население над 150 милиона ( Турция, Азербайджан, Казахстан, Тюркменистан, Узбекистан, Киргизстан и наблюдатели - Унгария и Северен Кипър) до 2 години ще станат над 15 държави.......Със Злоба - Няма да стане :)

11

Анонимен

преди 1 година

Проблемът се нарича Кирил Петков и продажната му партия ПП фонансирана от Демократическата партия на САЩ.Той насъска македонците срещу нас!

10

Рендету

преди 1 година

Едно към едно, като Русия с оКраина, само да не я докараме "до сръПска музика и бой"!

9

Стоян

преди 1 година

Необходим пълен блокаж на отношенията с РСМ. Пределно ясно е ,че те ни мразят. Български политици покажете достойнство и заявете твърдо и ясно ВЕТО на тази измислена страна ...

8

Аййййй.....2023

преди 1 година

Егати промяната във външната политика на Радев.

7

Анонимен

преди 1 година

Македония - ЕС - макарон - крив! Докато не изгонят сръбските мекерета от власта!

6

Анонимен

преди 1 година

Пролемът е в Чалгария и вашата нацистка военнаФатмашка дктатура. Къде сте тръгнали без парламент и без правителство да казвате на хората какви са и да се правите на велики европейци? Не виждате ли колко сте смешни?