45

Азчо

преди 1 година

До Бунгар Абе и тази горкичката Захарова, излеа глупост един път че Тито е бил като Тошка. Вижда се че не е нито била родена по титовото време, когато Македония беше ЕС а ние тъмен сибир. Ама то си е. Забранено беше да пътуваш в чужбина, а македонските коли като идваха у нас, викаха им сърбски никой не знаеше че са македонски и че хората си говорят в тях като дедите си, а не сърбски

44

Бунгар

преди 1 година

Старите Югославски номера!!! Този младеж много ги разбира нещата. На колко ли години е бил по времето на Югославия. Подобни на него и от двете стани ,и от България и от Македониа създават омразата между двете държави.Нищо не се говори в България за българските македонци.Дава се трибуна само на платени лъжци и агитатори.

43

Тодор Войвода

преди 1 година

Само спрете да го каните,този платеник,по добре Виктор Канзуров питайте да ви каже как стоят нещата,иначе,Северджаните пак се налага,сега видеото от границата,директно при Макрон!

42

Анонимен

преди 1 година

Само проверявам шараните как кълват на политически простотии

41

Анонимен

преди 1 година

Българските политици станаха за посмешище, защо се учудват от неуважителното отношение на РСМ към България ?

40

Анонимен

преди 1 година

ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТАЗИ ОМРАЗА КЪМ НАС ИДВА ОТ СЪРБИЯ!ТЕ НАСАЖДАТ ОМРАЗАТА НА МАКЕДОНЦИТЕ КЪМ НАС!

39

Анонимен

преди 1 година

ПОКАЖЕТЕ МИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, БЕЗ ИЗКРИВЕНА ДУША ? ЩЕ ПАДНА НА КОЛЕНЕ И ЩЕ ЦЕЛУНА РЪКА !

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 Като се една и съща държава, ще приемеш ли тя да бъде Македония? Мислите ли въобще като пишете? Тепърва ли ке премахвате граници и защо? Внимавайте, че има и турци в България, Турция може също да реши да се обединява, защо говорят турски. Съгласни ли сте?

37

Анонимен

преди 1 година

Повече разум, и без бабаитлък ! Враговете ни ще се радват на конфликти на БАЛКАНИТЕ !

36

Анонимен

преди 1 година

2 основни причини ВИЖДАМ ЗА НЕУВАЖИТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ от РСМ към БЪЛГАРИЯ: 1. ОПИТИТЕ на ТРЕТИ ДЪРЖАВИ да РАЗДУХВАТ КОНФЛИКТИ на БАЛКАНИТЕ и 2. НЕУВАЖИТЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ на БЪЛГАРИТЕ ПОМЕЖДУ ИМ И КЪМ БЕЗЦЕННАТА НИ СТРАНА ! АКО СЕ УВАЖАВАХМЕ, НЯМАШЕ ДА СИ ПРЕЧИМ И ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ЕМИГРИРАНЕ БЕЗ ВОЙНА НА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ! НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ РАЗГРАБВАТ БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ ! КОЙТО НЕ УВАЖАВА СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ, НИКОЙ НЕ ГО УВАЖАВА !

35

Щирлиц

преди 1 година

Потърсихте корените на проблема къде ли не,но пропуснахте важният,катализиращ тласък даден от Ж.Желе.в,когато призна по тъмна доба,и то в угода на чужди интереси това антибългарско полудържавно образувание.

34

А

преди 1 година

Защо не ходите да се поклоните на лобното му место или в родното му село? Смешници . за таверните в Гърция се редите на километрични опашки и мълчите

33

МНЕНИЕ

преди 1 година

САЩ имат Голям Дял в Караницата между България - Западна България . Те подклаждат Конфликта - за да продават Оръжия - За Критиците - Украйна .

32

Русороб Константинов

преди 1 година

Гласувайте за НеИздържане защото Не Издържам ВеЧЕ!!

31

Анонимен

преди 1 година

Висше обтазовние е получил от България, а от Македония. А България и Македония са една и съща държава, затова този човек не плюе срещу държавата си, а се възмущава от просръбския елит там.

30

Брюкселския чиновник

преди 1 година

Е вие българите кво сте правили хиляда и триста години?

29

Морен сокол

преди 1 година

НЕ НА РМС В ЕВРОПА.

28

Анонимен

преди 1 година

Поредна победа на Кремъл ! ... кремълските труженици и от македонска, и от българска страна си заслужихте кървавите копейки

27

Анонимен

преди 1 година

Това е човек на Джамбаски и Костадинов или на човекът ,който ръководи тях. За пари прави всичко.Как може да си срещу държавата в която живееш.Имаш голяма къща(луксозна),атомобил който повечето Българи нямат.Получил си вишо образование от Македония и всички други нива на образование,държавата те отгледала. Как може да я предадеш и да лъжеш и да създаваш конфлитки с братята ти Джамбаски и Костадинов,които не са никави Българи,а нацисти и готови да продадат държавата си само те да са добре.

26

Анонимен

преди 1 година

Политиците на с.македония са много диви, днеска някакъв го гледах в едно студио и такава арогантност отдавна не е имало. Чудя се на нашите политици защо въобще се занимават с тях. С про.сти хора не можеш да се разбереш, а на тях щом елита им е на такова ниво си представям другите какви са. Нашите им дават ваксини, генератори е до кога ще ги дундуркат, ами оставете ги да се оправят. По добре да приберат българите от там в Бг и хич да не ги забелязват като държава.