92

Анонимен

преди 1 година

Как един журналист не се сети да ги пита тези на границата кога е роден Васил Левски и да станат за смях. Иначе тръгнали на гроба на Гоце Делчев да се покланят, разбирайте мизерии да правят. Само боя ги оправя такива. Прави са в случая македонците.

91

Анонимен

преди 1 година

ша дойдат на дедовия децата на чичко Димитров

90

Психиатър

преди 1 година

Македонците ще гледат Европа само на Google Maps с това поведение.

89

Анонимен

преди 1 година

България няма да е стабилна още много години.Руските шпиони и бивши на ДС са внедрени навсякъде в държавата.Като започнеш от Бизнеса,Правителство,президентство,Министерства,политици,МВР,прокурарура,Съд.Имаги на всяко ниво.Само лустрация може са помогне.С две думи публично разкритие и забрана за участие в държавни и политически организации.

88

Анонимен

преди 1 година

Вие сте заплаха не само за Македония ,а и за България.Продажници!Само че Македония може да Ви забрани да ходите там ,а Ние не можем за съжаление!Това е предимстовот на Македония в момента . Ето още една причина да не са с нас в една държава.

87

Анонимен

преди 1 година

Само проверявам шараните как кълват на политически простотии

86

Анонимен

преди 1 година

Българските политици станаха за посмешище, защо се учудват от неуважителното отношение на РСМ към България ?

85

Анонимен

преди 1 година

ПОКАЖЕТЕ МИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, БЕЗ ИЗКРИВЕНА ДУША ? ЩЕ ПАДНА НА КОЛЕНЕ И ЩЕ ЦЕЛУНА РЪКА !

84

Анонимен

преди 1 година

Днес не ни уважават ! КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗАДУШИМ ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА, БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ БОГАТА ! ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ !

83

Анонимен

преди 1 година

Който запази хладнокръвие, ще спечели в далечен план ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ ПОДДАВАМЕ НА ПРОВОКАЦИИ ! Затова, БЕЗ БАБАИТЛЪЦИ ! СИЛНИЯТ НЕ КРЯКА И НЕ ПОДСКАЧА ! С ХЛАДНОКРЪВИЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ В ДАЛЕЧЕН ПЛАН ! ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ ПОДДАВАМЕ НА ПРОВОКАЦИИ !

82

Анонимен

преди 1 година

2 основни причини ВИЖДАМ ЗА НЕУВАЖИТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ от РСМ към БЪЛГАРИЯ: 1. ОПИТИТЕ на ТРЕТИ ДЪРЖАВИ да РАЗДУХВАТ КОНФЛИКТИ на БАЛКАНИТЕ и 2. НЕУВАЖИТЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ на БЪЛГАРИТЕ ПОМЕЖДУ ИМ И КЪМ БЕЗЦЕННАТА НИ СТРАНА ! АКО СЕ УВАЖАВАХМЕ, НЯМАШЕ ДА СИ ПРЕЧИМ И ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ЕМИГРИРАНЕ БЕЗ ВОЙНА НА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ! НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ РАЗГРАБВАТ БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ ! КОЙТО НЕ УВАЖАВА СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ, НИКОЙ НЕ ГО УВАЖАВА !

81

Парапет

преди 1 година

Докато в България съществуват партии на анти.българска основа като ПП и ДБ ще е така във външната ни политика.

80

Случаен

преди 1 година

Точно както навремето византийците ни разиграват, скарват ни помежду си и т.н. Сега морковът е - елате в ЕС, както и да е. Разбира се - другарите и другарките не знаят как да живеят и се учудват и на нашето скромно щастие - ама как така. Видяхме прехвалената Европа - има ползи от ЕС, но има и пълни тъпотии. Досега 1 лев не съм видял като облекчение. Ще станат 20 години ЕС - и няма нищо като качество. Седим си бедни - на евтин живот.

79

Анонимен

преди 1 година

Не разбирате ли, че на външните големи сили им оттърва да подклаждат размирици на Балканите и ние падаме като хитрата сврака с двата крака? Всеки да си гледа и охпавя държавата. Нита България е цъфнала и вързала, нито Македония.

78

Иван

преди 1 година

Колегата е адвокат, дарението винаги се прави със съгласието на дарителя, подарък насила не става. То е един вид - приемане на дарението. Все едно насила да ми дават пари - нито знам причината, нищо, просто ми дават нещо. Македонците искат да ни кажат - нямаме нищо общо с вас. Това е като при разводите, нямаш права. Отчуждени сме и - това е факт на всички нива.

77

Гост

преди 1 година

Ходят, за да правят зулуми. И аз да съм, и аз няма да ги пусна. Аман от политиканстването на Възраждане и други националистически партии, които искат да изкарат два процента избиратели и от този сеир.

76

MIKE

преди 1 година

Не успях да разбера, защо младежът от видеото крещи срещу македонския полицай.За такова поведение навсякаде по света ще бъде арестуван и съден(възпрепятстване и неизпълнение на разпореждане на длъжностно лице).Според международното право всяка една държава има суверенното право да откаже достъп на чужди граждани (неприносители на дипломатически паспорти) на териториата си без обяснение.

75

22 юни 2022 г

преди 1 година

До Анонимен 76 Пълна и безусловна подкрепа на ГЕРБ,ПП ,ДПС ,ДБ ,за членство в ЕС ! Демократи ,демократи ...

74

Анонимен

преди 1 година

Поредна победа на Кремъл ! ... кремълските труженици и от македонска, и от българска страна си заслужихте кървавите копейки.

73

Анонимен

преди 1 година

Не е ли време Македония да бъде умножена по нула ?!?