148

Анонимен

преди 1 година

До Чочко - Хахаха стига с този ИТ-сектор. Да, там се печели добре, но има мноооого други фирми опериращи в други сектори, които предлагат заплати по 3-4-5К месечно. Вие къде живеете не мога да разбера? Обяви пълно.

147

До Чочко

преди 1 година

Никой не търси китайски, защото по света иман над милиард и половина китайчета, т.е. лесно си намираш и за хиляда лева ще ти работят. Редки са шведски, датски, норвежки, немски и нидерландски.

146

Анонимен 160

преди 1 година

Смешен си работи вместо да пишеш глучости

145

До Чочко

преди 1 година

Аз взимам и не съм нито програмист, нито имам специално образование, а висшето ми е от измислените специалности. Не съм програмист или шеф на отдел. Мързелувам на работа ама ме държат, защото няма хора.

144

БГ

преди 1 година

До АнонименАко всички които вземате под 2К напуснете , стоките а и трудът ви ще се вдигне. В момента явно има много които са навити да работят на тези пари. Спри да работиш и ела да видиш , ще оревът светът чорбаджиите как няма квалифицирана работна рака и как разходите за труд са много високи. Такъв е случаят с ИТ-секторът и затова хората вземат там такива пари.П.С: в нормалните страни като Франция и Гърция има едни организации като КНСБ и Подкрепа и когато нещо такова се случи бутатдържавата

143

Чочко

преди 1 година

В кол центрове до 3000 чисто с редки езици като китайски, фарси.

142

Лопе

преди 1 година

Братле това че ти си казал че е ниско не значи нищо. Отиди на интервю и виж

141

Чочко

преди 1 година

Тука е пълно с фантазьори. Какви са тия заплати с хиляди левове извън ай ти сектора. Няма такива заплати. Стига сте лъгали адвокат, лекар, плочкаджия и сякакви строители изкарват пари ако имат кленти,нали са частен сектор. Не броим бюджетни структури.Сервитьори и готвачи изкарват добри пари по молове и топ ресторанти. По високи заплати има в сектора с лекарства ененергетика, директори и началник отдели на банки. Колко хора извън ай ти сектора зимат чисто 3500 - 4500 лева, малко.

140

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен153 - Хахаха ... ами не, само един е моят коментар. Седя на помощи викаш? ... :) ... Ами не, работя за световно известна компания, чийто напитки пиеш вероятно ежедневно и печеля доста добре, но тук всеки може да напише всичко, така че не ми вярвай. Имам една приказка за такива ситуации. Дори и хората да си мислят, че съм милионер, а аз не съм, няма да мога да си купя ферари. Дори и хората да си мислят, че съм беден, а аз съм милионер, ще си купя ферари. Така че... :)

139

До 156

преди 1 година

2200 чисто е много ниско с френски. Заплатите почват от 3300 и няма хора, та едва ли ще те следят и ще има брояч. Разправяй ги тези на някой друг.

138

До Анонимен153

преди 1 година

*** тези поне 2 *** човека сте един това си ти. Седиш на помощи и цял ден чаткаш глупости. ***

137

Анонимен

преди 1 година

До БГ - Ако всички, които взимат под 2К напуснат Бг тогава ти какво ще правиш? Реално тези взимащи под 2К са поне 5 пъти по-големи родолюбци от теб, щом въпреки положенето си все още са тук т.е. не само че не трябва да им се присмиваш, а трябва да им се поклониш и да кажеш "благодаря". Ако ги няма тях и теб няма да те има тук. Тогава пред кой ще се правиш на голямата работа? Пред баба ти ли (дано да е жива и здрава)?

136

До симо

преди 1 година

Миналият месец колежка отиде в кол център на Мs. Заплата 2200 лв чисто. С френски перфектен и английски перфектен. Цял ден я следят са камера и като ходи до тоалетна включва брояч после това и се отнема от заплатата ако е над времето и за почивкаЯвно повечето от вас тук са безработни и си чешете езиците

135

Анонимен

преди 1 година

До Симо С немски език бяха толкова навремето , сега са до 3К.

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Явно са те засегнали колегите отдолу а *** . Марш да работиш на нивата и не се обяснявай

133

Анонимен

преди 1 година

До Кочо - Стига си спамил. Поне 2-*** човека ти отговорихме, че е различно средна заплата от това, каква е тази на най-добре платените. Кажи на шефовете си, че са поне 2 пъти по-зле от теб, щом ти нареждат да пишеш подобни глу_пости.

132

Симо

преди 1 година

До МенВ кол центровете заплатата беше 2К 2013г. , в момента е на 2,5-3К нето. Но за тази цел трябва да говориш различен език от руски.

131

Мен

преди 1 година

Средна заплата София 2400, заплата мода 1400.Бруро. 20к хора получават повече от 8к бруто. Между тях, депутати, министри, ит прокурори адвокати и вили началници. Това е хавата. А кол центровете заплатите са около 2000лв бруто

130

БГ

преди 1 година

До АнонименТо няма лошо да взема под 2К , лошото е че няма амбиции за заплата на 2К. Аз ако вземам под 2К няма да съм в БГ вече, но мързелът и амбицията са страшно нещо и се самодопълват

129

Кочо

преди 1 година

В Торонто средната заплата е 49к долара което е 33800 евро на година. Или около 66к лв на година или 5 500 лв БРУТО. Тук в София явно сме доста по напред от Торонто мегаполиса на Канада. СМЕШНИ СТЕ. КИЯЦИ СЪС СКЪСАНИ ПЯНТАЛОНКИ.