208

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия заплати от 20 хил които се коментират тук за ИТ, аз имам мниго приятели работрщи в сферата, но само двама от тях вземат оодобни заплати и те са истински програмисти ръкиводители на проекти, със сериозно образование и публикации в мездународни издания. Масата взема или поне вземаше до миналата гидина 7-8 хил.

207

Анонимен

преди 1 година

Наскоро не бях чел по-*** статия, честно. Не било важно какво си учил, не трябвало да искаш заплатата която ти се полага...

206

Селянин

преди 1 година

Лапайте докато може, че благите времена са към края си.

205

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВъзраждане по-малко ли ще взимат, Костя започвал втора къща да строи.

204

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Ако говорим за айти сектора, недостига е толкова голям, че може да се нарисаш. В буквалния смисъл на думата. За другите сектори може би ще има балансиране. В айтито - никакво. Просто новото поколение са ***. Няма конкуренция.

203

Анонимен

преди 1 година

Взимат и не произвеждат накрая нищо. Щото като идете в магазина искате да пипнете, да вкусите, ама ви имало вкус на пластмаса, ами така ще е, то седенето пред компютрите не е като гледане на животни или на домати. Какъв живот е това? Взимаш едни пари, за да ги даваш за нещо изкуствено, а после и за доктори? Осъзнавате ли колко по-жал ък ни става животът? Хората тотално забравиха къде е истината. Всичко е вече само пари и пак пари.

202

Тази г-жа Шишкова

преди 1 година

има предвид това, че човек трябва цял живот да надгражда образованието си и да се интересува от новостите в областта, в която е избрал да работи. Само така ще бъде конкурентноспособен. Само че у нас на много места все още имат значение протекциите и личните връзки, това надделява над изискванията относно професионалните качества. Пък и зависи кой те оценява, когато се явиш на конкурс за някоя длъжност или за редовна докторантура. Възможно е да знае по-малко от теб и да се пази от конкуренция.

201

Анонимен

преди 1 година

До Христо Мехмедов - Това твърдение, което ти оспорваш, донякъде е вярно за нашите висши училища. Всички знаем, че там са се уредили да преподават едни хора, които четат остарели лекци в по още няколко "университета" или по ведомост се водят като служители на БАН. И тъй като още навремето са станали студенти като връзкари и после пак като връзкари са били назначени тук и там, ясно е какво е качеството на обучението, което те могат да предоставят.

200

Христо Мехмедов

преди 1 година

Каквото и да си учил вече е старо??? Неадекватно изказване

199

Казвам се Лена

преди 1 година

Искам да взимам заплата над 8 000 лв. Да знаете къде има подходящ парапет?

198

Лош

преди 1 година

София ама София не е България!Не може всички да сме там или ако на някой не му изнасяме мизерниците в Провинцията дето едва живуркаме да ни няма нали това искат да не плащат за 12 часова хамалогия а само ако работиш от стола си и се биеш в гърдите че си оборотен то така е най-лесно!

197

Анонимен

преди 1 година

До 177 . . . Нищо учудващо. В нашата среда рядко има човек дори с под 15к доход на месец. Всеки интелигентен човек с нормална професия успява в София. Води се на работа в София, но може да работи от цял свят, ако поиска. 5% взимат над 8к- очаквано. . . Подписва договор в България и живее в Швейцария! Сменяй си дилъра, веществото не е качествено!

196

Анонимен

преди 1 година

До 211 . . . Защо депутатите вземат три средни заплати, да не би да работят за трима. . . . . Защото такива си ги избираме! Този път Възраждане, каквото и да говорят срещу тях!

195

Xa xa

преди 1 година

Моя покажете снимки на Тези които имат заплати 8000лв

194

Не

преди 1 година

Докато инфлацията е двуцифрена, няма как да се очаква охлаждане на заплатите. Фирмите генерират рекордни печалби.

193

Готин

преди 1 година

Това в кавичките по долу е асоциация за празни глави!

192

Готин

преди 1 година

Не се хабете да обяснявате на "*** ***", че те са евтини, защото са празни, а тези пълните с "мед" са по ценни!

191

Прозтаг

преди 1 година

8000 въшки да ги полазят!

190

Анонимен

преди 1 година

Защо депутатите вземат три средни заплати, да не би да работят за трима. Кога отишли, кога не на работа, почиват сериозно за Коледа, за Великден и отделно цял август са в отпуск, кой нормален работещ ползва три месеца отпуск и получава по три средни заплати/за София, а не за Видин например/ всеки месец. Крадат ни най-нагло.

189

Анонимен

преди 1 година

Не е нормално хора работещи в един същи сектор да имат помежду си разлика в заплащането хиляди лева. Както се казва и чистача е важен защото всичко ще потъне в мръсотия. Шефовете като носят толкова голяма отговорност уж, защо на документите се подписват толкова много хора и ако стане нещо не изгаря този дето е най високо, ама ни успиват че затова е с висока заплата, всичко е лъжа, голяма лъжа.