20

Анонимен

преди 1 година

Ром"с, "Вагнер" върши добра работа и в Новорусия и в ЦАР.

19

Анонимен

преди 1 година

До Гиб МелсънЛоши че са го върнали ? Той какво е търсел този осъден г-н в У-на ?Това че във Ватландия може да те убият с чук без съд и присъда не е проблем за вас разбирам ? Както и не е проблем че са го убили "неговите" си?

18

Гиб Мелсън

преди 1 година

Този случай с избягалия руски затворник от Вагнер, който украинците връщат на Вагнер и там се разправят с него по ужасен начин, много ми напомня за един друг случай за който ни беше разказал един капитан като бях в казармата. Каза ни, че докато бил офицер в Бермудския триъгълник правели учение до турската граница и един български войник от турски произход избягал в посока Турция. Върнал се след няколко дена, За негова зла участ турските граничари го обидили многократно и върнали обратно.

17

Цирк

преди 1 година

Ей ?!

16

Ром"с

преди 1 година

То не може да няма издържки на производството..я един избягал,я друг се предвал..но видимо тези от Вагнер вършат много добра работа за Русия и затова се пускат таквиз статии...така че ,има страх от украинците и ВАШИНГТОНЦИ от вагнеровуите..

15

тактиката

преди 1 година

на болшевиките е една и съща - 17та година освобождават затворници и правят ударни групи от тях, 44та в БГ - съшата схема, наще неандерталци са оставени да колят с прави лопати собствениците на имоти де са се харесали на руския капитан. '89 - зората на червената "демокрация" олабваме криминалните типове и мутренския период започва, съвмесна продукция на ДС и КГБ та вагнер- путин, нищо ново , те са го измислили тва

14

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руски затворник вербуван от Вагнер е попаднал на фронта и оттам бяга при украинците. А украинците го връщат обратно в Русия за да могат там да го убият с чук затова че е дезертирал. Чудя се кой е по морално деградирал в случая. Тези дето са го пратили на фронта да се бие за да бъде помилван, или украинците които са го върнали обратно в Русия като знаят, че ще бъде ликвидиран, защото е дезертирал?

13

Анонимен

преди 1 година

Аха, те са светци. Морските тюлени също са наемници, ама дебели и дрогирани. Ако се сблъскат истински, ще стане много интересно. Какво ми пука, още нямам деца. Като заимам може и да ми запука.

12

Анонимен

преди 1 година

Съперничеството между различни групи от руския елит винаги е било в общественото пространство за този, който вижда и разбира. Основна задача на Президента Путин е да ги мотивира да работят за благото на Русия. "Вагнер" вербува толкова, колкото са желаещите.

11

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами и те не останаха и дадоха фира като чеченците и сирийците, путин ще трябва да попълва затворите с нови, ще ги паща там на лотариен принцип, заедно с могилизираните ... !!!

10

Анонимен

преди 1 година

Великата Британия се вдигна на бунт. Стачки вчера. Гладни са! Пестят ток и пропускат закуска и обяд. Гладни евро години дойдоха. Голям го вадиха срещу Русия, сега са по-ниски от тревата.

9

мдааа...вееерваме...

преди 1 година

Що го казват от БРИТАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ...

8

Анонимен

преди 1 година

И МО са вербували Бонт и американски нацисти/

7

Анонимен

преди 1 година

Американците договарят чрез Турция и други посредници 20% териториални отстъпки за Москва. Ясно им е, че войната вече е загубена, поне да спрат руснаците и да не хвърлят око на други области като Днипро, Николаевска и Одеска. Стискайте палци Жужака да е в настроение, защото може да видим нова полско-руска граница западно от Лвов.

6

Анонимен

преди 1 година

Морал и болшевик путинец е все едно куче и котка...

5

ми те

преди 1 година

са ограничени на брой, в един момент се изчерпват, баси констатацията

4

Фен на Джугашвили

преди 1 година

Пригожин е готвачът на Жужи. И двамата са Петербург. В руските тюрми има 500,000 затворници. Нищо не правят, само храна ядат и умират от алкохолизъм. Вместо това, могат да умрат като герои и защитници на родината от Западната чуума. Имат договор, плащат им по $2000 мисля, че месечно. Договорът е за 6 месеца. Ако оцелеят - излизат като свободни хора. Ако решат да дизертират - наказателните отряди на Вагнер ги ликвидират веднага. Нещо подобно на НКВД по времето на моя идол Джугашвили.

3

карачанаков

преди 1 година

Ами че те се посвършиха време е Моралната полиция и там разни спец назове да се задействат и да понапълнят килиите.

2

Анонимен

преди 1 година

За Вагнер не знам. Но онези от Моцарт нещо се раздърпали с хунтата в Киев за някакви пари. И сега отпускарите щели да се прекръщават на Вивалди.

1

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Владимире!