266

до 288

преди 1 година

Лошото за вас е че тука има поне 2 парти със над 30 % електорат на който цялата идеология върху която са изградени не е отмъщение и изчегъртване както го казвате ,а разследване и правосъдие което за вас е може би разпад на партията ви ! Няма как да ви забравят защото избирателя ще възложи тази задача на други ,ами ако всички се съберат около Възраждане и те спечелят над 50% и ви направят един девети Септември и после ви пуснат със поедна гола лопата лично да си достройте магистралите !

265

до 288

преди 1 година

Твоята партия бойкотира всички реформи във правосъдието защото са опасни за нея и най-вече за шефа и който може да е ок само при сегашната прокуратура или ако е на власт -- да знаеме ,че иска да се отегли .но при условие да не го закачат каквото било било ! Всеки е за правосъдие ама от тук нататък ,и иска гаранци че като слезе от власт никой няма да го разследва ! Вие си мислите ,че ще мине време ще се слегне земята ще порасне трева и всичко минало -ама има партии който няма да ви оставят !

264

Анонимен

преди 1 година

Ми кво да правят в дэржавата си българите? Работа нема, заплати и пенсии ниски, цени и данъци високи, на полит. партии не им пука за народа или само на думи. Корупция висока, престъпност също, администрация огромна , административни спънки на всека крачка.Изходът е само навън.

263

Анонимен

преди 1 година

Скатове комунистите, ченгетата от ДС и техните деца от ПП, яздят държавата, пилеят милиарди за дългове и я продават на чужди интереси, разочарование от тях българи ще продължат да я напускат

262

Ха-ха-ха

преди 1 година

Под вещото ръководство на ПП България се срина в индекса на демокрация.

261

Рени

преди 1 година

А желаещи да емигрират в Русия има ли?Ха,ха,ха какви не до разумния се раждат в България.Емигрират на запад,обаче са за Русия.Що за бъркотия е в главите им?! Идете в Русия бе,като толкова много я обичате

260

Анонимен

преди 1 година

Гласуват за възраждане, ама не емигрират в Расия. Не искат еврото, но емигрират в държави с Евро... Е, с такова мислене и лицемерно поведение как да изплуваме.

259

Анонимен

преди 1 година

Как да не напуснат? Всеки ден, откакто за кратко време Партията на промяната беше на власт, и се намесиха в отработените с години схеми за крадене, се вижда каква яростна съпротива към промените има от страна на СТАРИТЕ партии - на всички нива! НЕ искат да променят съдебната и здравната с-***, не искат да приемат закон за корупцията, не искат да сменят гл. прокурор, страх ги е от нови хора в политиката, защото ще им се потърси сметка за престъпленията

258

мисъл

преди 1 година

Моите родители ме замъкнаха за чужбина, когато бях в трети клас. Сега съм на 22 години и мога само да кажа, че това беше една огромна грешка. Децата НЕ получават по/добро образование, защото новата среда е голям психически шок, дори това да не си личи на момента. Много жалко, че толкова лесно напускаме собствената си държава, само за парите. Но щом вече сме толкова ***, просто ще изчезнем и това е. То не сме само ние... Аз всеки ден мисля как да помогна на моя скъп дом, но аз съм само една.

257

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо политическата *** -- пълнежът на парламента, няма нагласи ...

256

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо политическата *** -- пълнежът на парламента, няма нагласи ...

255

Анонимен

преди 1 година

Няма да допуснем национални предатели да съставят правителство и да разрушават държавата. Изходни визи няма. Bulgaria on air -- американската диверсантска агенция, платили са на кypвaтa и тя е готова да прави бизнес.

254

Анонимен

преди 1 година

"Еми на кой нормален му се седи в Чалгария..." -- като има още по-голяма чалгария, трябва да отидем там, без нас не може.

253

Анонимен

преди 1 година

Това е манипулативна статия. Не си спомням да е имало подобен въпрос на преброяването. Тук всички статии са фейкнюз. Идваме да ги опровергаваме.

252

1

преди 1 година

Еми на кой нормален му се седи в Чалгария...

251

Сосиолог

преди 1 година

С една четворка отпред на 800......,което ще рече че в БГ.ще останат 0(нула) българи.

250

Чао

преди 1 година

Слаб и про*т материал не ни трябва! От вота за Слави, който дойде от чужбина, се видя, че няма изтичане на мозъци!!

249

7

преди 1 година

АМИН ДАИ БОЖЕ ДО ГОДИНА ДА СА 1 000 000

248

Анонимен

преди 1 година

Нито на Русия, нито на друг му пука за вас! Ето защо фили или фоби все едно! Хората от хубаво не бягат! Трудно е началото им в чужбина, но като стъпят на краката си там, ще бъдат в пъти по добре от тук! Защо? Защото се чувстват хора и живеят като хора!

247

Анонимен

преди 1 година

Укронацистите са тормозили хората в Западна и Източна Украйна,за да ги изселят.Питайте Орбан.Сега ще тормозят нас.Вън!Тези няма да искат да излезнат от хотелите.