286

Дедо

преди 1 година

има няма 30 години Фил, Жан, Иван, Монко, Меди, Серго, Баце, Славчо, Кирчо, Кокорчо, тая, оная ..старите измряха, младите по гурбет хванаха, ромите подивяха, а политиците се уляха ..и на държавата ...м*** е****

285

Анонимен

преди 1 година

В тази държава докторите умориха родителите ми и реално няма повече какво да ме задържа тук. Нищо не е като хората, нищо не работи като хората, всички са заалчняли за пари. Депутати, полицаи, доктори, зъболекари, адвокати, администратори, който се сетиш пари, пари и пак пари, няма държава.

284

Пенсионер

преди 1 година

Млади хора отивайте работете да знаете, че ще ви се възнагради труда,в тая държава оставаме пенсионерите,ами накъде,дадохме труда си и живота за България и какво получаваме...ако сме млади и ние ще имигрираме.как да им благодарим,че 45 години работихме за България,а те ни навряха в миши дупки.вместо на старини да си доизживеем живота,тънем в мизерия.

283

Анонимен

преди 1 година

Не ги пускайте докато не подредят поне жълтите павета , че иначе няма да ни пуснат в Шенген !

282

марги - християнка

преди 1 година

Ми да се омитат...от себе си не могат да избягат! На такива хора и не бива да се разчита.

281

аз отивам

преди 1 година

в най-демократичната страна в света с най-стабилната валута - майка Раша

280

Напред Към Евразия

преди 1 година

Там ще ходим. Чух че Русия стандарта толко висок, че никой не работи само кефи, построили са комунизъма там

279

Ами , дааааа...

преди 1 година

Заминаваме за Русия ,бе...да се бием пак с фашизма и капитализма в Украйна и да се върнем пак ,у България за да ви "ОСВОБОДИМ"-от парите и имотите ви , както през 9.09.44г.

278

Бореца

преди 1 година

*** ще доведе пенсионерите до ужасен край, защото заедно с Бойко и партиите им в НС, ще изгонят всички в страните от ЕС....ще останат пенсионери и "Ало измамници", предвождани от мързеливите копейки...Кой ще работи и ще изкарва пенсиите на възрастните хора, ами ще се сетите, но късно!!!

277

хахахахааааа........

преди 1 година

Най-важната - България в ЕС и НАТО.....

276

Анонимен

преди 1 година

Ааааа много повече са!

275

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 295 Вие излекувахте България от комунистите,сега ще я долекувате от дечицата им ПП и ДБ!Голямо лечение ще падне!:))

274

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 282. Повечето българи емигрират във Великобритания, тя не е нито в ЕС, нито в еврозоната.

273

Анонимен

преди 1 година

Еми то при управлението на Бойко напуснаха милиони и сега останалите, като виждат как пак си подреждат нещата с хартиената коалиция да си купят изборите, и пак да се възроди тяхното беззаконие, се готвят да напуснат и останалите нормално мислещи хора. Трябва да се излекува държавата от метастазите на тумора ГЕРБ-СДС, ДПС и БСП, които са доказано вредни за държавата и народа.

272

Анонимен

преди 1 година

До Рени Отворко, да те светна, че в Русия ежегодно разглеждат над 4 милиона молби за гражданство и руско гражданство имат почти всички известни хора от САЩ - артисти, спортисти, учени и т.н. ... Тези отиват на Запад, защото отиването там е по-лесно. Отиването в Русия сега е блокирано от всякъде. Но това няма да бъде вечно.

271

Анонимен

преди 1 година

И всичките искат да идат в Русия1

270

Алекс

преди 1 година

Ако заплатите не се повишат,България ще стане държава на пенсионерите.

269

разколачване -- 2

преди 1 година

Трябва тука във всяко село на няколко човека трябва да се зададе въпроса вие от къде имате това и колко данъци платихте ? А вие младежо откъде имате тази кола като сте на 23 г без нито един ден стаж и нямате официални доходи ! Докато във Бг има една твърда истина, че тези които работят по заводите не ходят гладни, ама всичко им заминава за едното ядене --- всичко можещо да мисли младо със език ще бяга -- хората не искат на майка си апартамента и едо парче хляб !

268

да обясня

преди 1 година

до 288-- е за един който написа че Бя стигнала дъното за 6-м при ПП--- щото добре че не беше неговата партия 11 г всеки знае какво правиха та и още 6-месеца трябваше още да управляват-- не разбраха ли, че последната година техния човек се беше оградил със 5--кордона милиционери и пак изпълзяха от дупките ,за да се опитат със хатртия белким им стане врътката ! Вече правят бойкот на всичко и предлагат амнистия или продължават по същия начин ! Срам не срам найстина може да се стигне до 1917 г !

267

Свобода или смърт

преди 1 година

Има два варианта . Да изринем всичките тия търтеи и да си оправим държавата. Или да умрем