38

@Нели,

преди 1 година

оправи си заглавието, неграмотнице!

37

Анонимен

преди 1 година

Тези 40 държави бойкотираха ли САЩ когато избиваше цивилни в Ирак и Афганистан? По данни на САЩ поне 1 млн цивилни жертви имаше там. Хм?

36

Анонимен

преди 1 година

Укроопитеците друго не могат да измислят

35

Анонимен

преди 1 година

Копейкаджии, чуха се слухове че руския футбол щял да става член на зона Азия, след като беше наритан от Европа, обаче нещо май и на самите руснаци не им се гледат "дербита" с Бурирам Юнайтед, Персия Джакарта и пр. За клубовете им да не говорим, и изоставиха идеята, надявайки се когато войната свърши, "лощия Запад" да се смили и да ги върне в Евротурнирите

34

Анонимен

преди 1 година

Те и Джокович не го допуснаха го австралия, ама после им се върна тъпкано! Явно като няма как да победят някой и започват с административно-политическите врътки.

33

Анонимен

преди 1 година

Правилно решение - руските убийци нямат място на Олимпийски игри! Сега вече руското лоби в МОК ще, не ще, ще отстъпи, както стана с Пара-олимипиадата миналата година в Пекин, когато всички други отказаха да се състезават с руснаци и беларуси, и те бяха наритани от игрите

32

Да

преди 1 година

Защото ги е страх от спортистите на Русия и Беларус.

31

Анонимен

преди 1 година

"През година хващат по 15-20 елитни руснаци с допинг."--------- Те и американци хващат, но после им се губят пробите, изчезват, извънземни ги отвличат и т.н. А и друго си е абсолютно натуралния, недопингован сестър Уилямс, за сметка на това назобената с мелдоний Шарапова.

30

Българин

преди 1 година

Полските мишки скоро пак ще ядат бой...

29

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да се мери с един аршин."------------Именно. Обаче до сега краварофил, който да мери с един аршин светът още не е видял. А и кога ФАЩ са водили война, за да защитят американци, заплашени от геноцид и асимилация? Така че не, НЕ Е същото в тази война.

28

Анонимен

преди 1 година

До Просто "целият цивилизован свят е срещу фашисткия режим в Кремъл и бункерния пcиxoпат. Затова ще страдат и поданиците на Империята на злото." ------- ъъъ я пак? 15% от световното население е срещу режима в Русия. Фашистите се видя, че са окраинците. А краварите защо точно ще страдат?

27

0808

преди 1 година

КИШИНЕВ, 14 януари - РИАНовости. Румънските власти се готвятда намалят финансовата помощ наукраинските бежанци, които не работят,съобщава Pro TV. А ние?

26

Чудно

преди 1 година

До Анонимен 27 Не мога да ви разбера вас путино-пи-теци-те.Мразите САШ заради войните които са водели и може би е правилно. Сега Русия прави абсолютно същото и вие се кефите на Путин и му ръкопляскате. Трябва да се мери с един аршин.

25

Алекс

преди 1 година

Само така.Не бива да се позволява на продажния МОК да допусне руски и беларуски варвари на олимпийски игри.

24

Всичко

преди 1 година

Е пари!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Абе давайте всички медали на просяяците от осрраина (даже може лично на еленски) и закривайте!

22

Анонимен

преди 1 година

Олимпийските игри са една скучна пародия вече. Сами нарушиха олимпийските правила. Например последните игри от 2021. Мъж, който става "жена", за да се състезава с жени по вдигане на тежести - Лоръл Хъбърд. И се издъни! Това "нещо" как истинските щангистки не са го счупили от бой - не знам. Или по футбол имаше жена, която става мъж и се състезава в мъжкия отбор на Канада? КАК? Та сега имаме ЯКО политика, дрънкане на оръжия, всякакви глупости, ама не и спорт. Как да обясня на детето ми какво гледа

21

Я па я..!

преди 1 година

Русия е изритана от всякъде. Остава само от Олимпийските игри.В момента тече олимпияда между Русия и Украйна.

20

факт

преди 1 година

Руснаците нямат място в цивилизования свят... докато в Кремъл има фашисти...

19

Анонимен

преди 1 година

Готов съм да се обзаложа, че руснаци и беларуси НЯМА да участват на Олимпиадата в Париж! Да ходят на азиатските игри!!!