58

БПФ

преди 1 година

И това при положение, че мрсни държавици като балтийските микpoби и полша съществуват на картата само благодарение на Русия ??? Още едно доказателство, че няма по нисше и противно същество от русофобът !!!! Също и нашите гадинkи тука, дето забравиха благодарение на кого прабабите им не са отишли под ятагана !!!! Прав беше Буров, много прав...

57

Бойконик

преди 1 година

Бойкон бойкон бойкон до дупка. Каквото и да означава.

56

хм

преди 1 година

Не харесвам лицемерието във всичките му измерения! Нямаше бойкот когато беше нападнат Ирак, когато беше нападнала Либия ... Няма бойкот заради случващото се във Венецуела... Ама сега видиш ли...

55

Илиев

преди 1 година

Без участие на спортисти от Русия победата на много спортисти ОЛЕКВА- това е проблема, то е същото все едно в тенис турнир да не участва Джокович!

54

Анонимен

преди 1 година

Айде да видим кои са тея страни.

53

Анонимен

преди 1 година

Олимпиада без гейове. Тази Олимпиада ще се гледа! От много години не е имало такава Олимпиада. Няма да гледам джендърските физиономии на поляците.

52

Анонимен

преди 1 година

Без гейджендърните държави, егати кефа! От много години не гледам олимпиади , но тая ще я гледам ако я бойкотират гийовете.

51

Страните от НАТО

преди 1 година

Страните от пакта са 40. Явно политиката им е пропила и спорта?

50

noFreeman

преди 1 година

а всички останали 250 са с Русия... хахаха да ви имам и новината

49

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КОЛОНИИТЕ НА С.А.Щ. ПРАВЯТ ТОВА КАКВОТО ИМ ЗАПОВЯДАТ.ПОНЕЖЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ СПРЯХА РУСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ЗА ДА ГЛЕДАМЕ САМО ПРАВИЛНИТЕ.ВЪН НА БЪЛГАРИЯ ОТ Е.С. И НАТО.НАД 100 ДЪРЖАВИ НЕ СА НИТО В НАТО НИТО В Е.С. ПЪК СИ ЖИВЕЯТ ДОСТА ПО ДОБРЕ.

48

Анонимен

преди 1 година

Затова не гледам спорт вече от доста години. Защото побеждава не най-добрият атлет, а който нареди партията. Иначе поляците са същите като украинците. Едни злобни нацистчета с дребни душици и затова Русия ще ги превъзпита и тях.

47

Анонимен

преди 1 година

Спорта не трябва да се политизира, пък по политически причини тикат трансджендъри в женските спортове.

46

Анонимен

преди 1 година

Не ми били 40, а само 4 - Полша и балтийците

45

ЬЬЬ

преди 1 година

Ще е висша несправедливост ако бъдат допуснати руси и белоруси,под каквато и да е форма,на олимпиадата,а представители на други 40,а може би и повече държави, да липсват.В такъв случай това събитие няма да бъде олимпиада,а форум неглижиращ военните престъпления от тия държави спрямо Украйна.

44

Анонимен

преди 1 година

Русия и Беларус да си правят игри на диктаторите аутсайдери. Нежелани са в съвременния свят. Те просто НЕ съществуват за него. Толкоз по темата.

43

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде една чудесна олимпиада ако не участват триполовите европейски същества.

42

Случаен минувач

преди 1 година

Спортът не трябва да се политизира. В края на краищата спортистите не са виновни, че правителството им вършело това или онова. Те отиват да се състезават, не да коментират или да правят политика.

41

Анонимен

преди 1 година

Най- добре е да ги пуснат да дойдат, да ги заловят и да ги използват за донори на органи за светлата сила. Само че и САЩ са съгласни да се съзтезават с тях. Кой сега е предател? Няма да е зле да ги унищожим като нация ама дали ние ще се заселим на тези богати територии? Не смятам, че някой харесва предателите и въртизадниците, каквото се оказахме. Така че каквото и да се случи жалките комплексари наречени ямериканофили пак ще си ядат акото от яд!

40

Анонимен

преди 1 година

Супер, дано и 100 държави бойкотират! Така ние ще вземем повече медали!

39

Анонимен

преди 1 година

Правилно ! Стига лицемерие. Изваждайте ги от спорта, политиката, храната, живота и всичко. В нашия свят вече не ни трябват изостанали комунисти правише войни с Европа през 20 30г. Забрана за гражданите да стъпват на всякъде, а тукашните със самолети и обратно при вожда. Ако не им харесва да си го свалят. Това енрехен проблем вътрешен.