17

Анонимен

преди 1 година

След тоталното завладване на Кърджали, турците напират към област Хасково, която ще им осигури сухопътна граница с Турция. Нещата не вървят на добре. Общини като Маджарово, Минерани бани и Стамболово безтуй са си турци, а и в града вече барабар с помаците и ромите са поне 30%.

16

Dinosaurus

преди 1 година

Изберете си Чорапа и трети мандат, нали е хасковлия? Асенчо Василев също, кореняк. Нека да пребъде ПРОМЯНАТА хак да ви е; обаче цяла България потъва заради хасковсковисокомерие и алчност; а северна България я отписахте съвсем. Честито, заслужавате да станете най-бедни в чял свят; Корни вече стана милионерка. Не става само с ядене, трябва и акъл (и почтенност), тарикатчета

15

Анонимен

преди 1 година

Делян Добрев и ДПС, добре си управляват града.

14

Горд (ГЕРБ) граждани

преди 1 година

Работа, работа и пак работа! Доста се потрудихте за този резултат! Евала Станиславе, евала Деляне! Най-бедния град в България, респективно в Европа! Способни сте, само за няколко мандата да превърнете Мюнхен в Мездра.

13

Отчаян инвеститор

преди 1 година

С *** управление няма инвеститори, няма млади хора. Само търговци, но и те ще избягат. Алчни, некомпетентни и бездарни чиновници вилнеят безнаказано, и като тумор изяждат последните живителни сили на града. Много ТЪПО и жалко! Стига вече ***-ТИИ!

12

Анонимен

преди 1 година

Специално този този измерителни е малко не точен на по големите фирми централите са в други населени места, а заводите в други. Така милиарди обороти са примерно в София, а заводите са в други градове. Така половината икономика е в София.

11

Aha

преди 1 година

*** ще въведе ред в хаоса няма страшно..

10

адолф

преди 1 година

А колко по добре би звучало Видин измести Хасково по богатство.....

9

Анонимен

преди 1 година

Вие сериозно ли сте новинарска медия? Щото ако да, просто ви предлагам да се пробвате и на американския пазар директно, ще оценят високо тези купища простотии, които произвеждате всеки ден. Блумбърг ще са особено възторжени. Вярно ли сте свързани с Блумбърг, ама честно?!

8

Анонимен

преди 1 година

ВЪЗМОЖНОСТ, разбира се. Как мога да започна да пиша и аз статии тук? Това е безобразие някакво, плащат ли ви за това? Ако да - дайте ми тази възможност, моля, че се не трае да гледам как някакви имбтицили взимат заплата за това помиярскко сране.

7

Анонимен

преди 1 година

Фифти, фифти! и Хасково и Видин! и не само!

6

Реалист

преди 1 година

Тука в Хасково строят и купуват помаците и турците.

5

Анонимен

преди 1 година

Кумгейтците на Делянчо Джуката окрадоха де що можеше у Асковото.

4

Анонимен

преди 1 година

Беднотия в хасково, това майтап ли е,хората са пълни с пари и харчат ли харчат,нещо сте се объркали,Хасково е един от най развиващите се градове

3

След като България

преди 1 година

е най-бедната страна в Европа, какво чудно има, че областните ни градове си оспорват първото място по беднотия?

2

Анонимен

преди 1 година

Честита промяна!

1

Анонимен

преди 1 година

"Пандемията се е отраила на областния град" ---------------------------------------------------------------- Пoпов, ти си рeдaктор на този сайт, а не можеш да пишеш.