13

мен

преди 1 година

Свобода за Палестина.Цялото нападание бе продиктувано от Израел,за да може да си атакува ивицата Газа и американците да ударят руски съюзник

12

Жжээф

преди 1 година

Само така, довършете това което Хитлер започна.

11

Правда

преди 1 година

Заплаха за убийство дори срещу един човек е престъпление по закон, колко повече срещу цял народ и то невинен.Докога ислямските терористи като Иранци и Палестинци ще заплашват Израел с унищожение, ще окупират и ограбват земята му с лъжливи обещания за мир, тероризират и убиват евреите, ще го клеветът и съдят в ООН лъжливо да своите престъпления срещу Израел като окупация, апартейд и терор, Не се наситиха да лъжат,крадат и убиват тези ислямисти с 23 арабски, 54 ислямски държави да си ходят в Мека!

10

Истина

преди 1 година

Ислямските терористични групи и престъпни режими като Иранския, и Палестинския и корумпираните им съучастници от ООН трябва да бъдат съдени за ислямските неонацистки престъпления срещу човечеството, правосъдието и мира,като нелеална окупация,терор, убийства,войни, заплахи за унищожение срещу Израел. ООН трябва да забрани и експулсира всички ислямски терористични групи от земята на Израел и столицата и Ерусалим, т.к не само убиха хиляди евреи на тяхната земя,но и осквеняват еврейския Храмов хълм

9

Анонимен

преди 1 година

Налудняху да си наляга парцалите и да го дава по-дипломатично, щото тоя регион пламне ли, ще стане по-голяма война и от украинската. Защото зад Иран е и Китай, който ползва иранския нефт и други богатства.

8

Тео

преди 1 година

До Гошо...ТъпотоИстина е, че Израел са натрапници. Две мнения няма! И колкото и "цивилизования"(ха-ха) свят да натрапва, че не е така - ... ами така е! Но е и истина, че исляма е религия на нетоларантността. Ами хубаво! Дали са им на тия натрапници едно парче земя, ами оставете ги да си смърдя7 на воля! Ембарго, да си търгуват със съседите на 1000 километра от тях! Но не! Имах колега палестинец - вика ми, Аллах е казал, че по тия земи винаги ще има размирици. За какво говорим. Куку-руку!

7

Тео

преди 1 година

Ало, иранците?!? Нали отначало Аллах ви каза, че били САЩ. А пък сега Израел! На края да не се окаже, че шефа ви просто ви наказва, за дето нямате акъл под тарамбуките!

6

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Израелтянчетата много...смели го раздават. Абе тези са...мобилизирали и жените си,защо се напрягат...толкова не знам.

5

Алекс

преди 1 година

До ZZ top до Алекс Че руските хралупи са празни спор няма.Не ми се вярва да са толкова празни,че да дадат толкова мощно оръжие в ръцете на ислямисти.

4

Анонимен

преди 1 година

Абе чувал съм, че имало една държава, в която една част от населението държи цялото местно население затворено в концлагер, ама къде ли е това, не знам, от телевизора не казват.

3

АнонимеН

преди 1 година

ИСРАЕЛ И ИРАН СА МИ ПРОТИВНИ ! НО В ИРАН РЕЖИМА Е ПРОБЛЕМА , ДОКАТО В ИСРАЕЛ Е ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!

2

Мосад

преди 1 година

Шок и ужас! Ще изгорят още едно израелско знаме и ще крякат "Аллах акбар"......

1

Алекс

преди 1 година

Това е незначително предупреждение да не дават дронове на фашистка Русия.Ако продължат да го правят,ще последва сериозна атака.Израел го може.