18

В.Симеонов

преди 1 година

Те добре си заминават ама след като не ни оправдаха доверието на нас избирателите , и предизвикахте предсрочни избори, които струват на нас 70 млн.лева, предлагам всеки депутат да си извади от джоба 292 хиляди лева и да ги внесе на сметка за провеждането на избори, щото иначе пак ние данъкоплатците ще плащаме за вашата некадърност. А тогава си провеждайте избори ако щете всеки ден.

17

Анонимен

преди 1 година

как без снимка тва е ъбсурдистан вече вече

16

Един Българин

преди 1 година

Народа български ,не заслужава такова отношение от избраните политици.Това са избраници ,но не от избирателите, а от задкулисието на ДС.Кога най после ще променим това?Само от нас зависи.Нека всеки да каже какво иска ,а не да мълчи и чака друг да свърши всичко вместо него.

15

28113

преди 1 година

До Анониментака Продължавате Промяната, че ще увеличите резултата на ГЕРБ за следващите избори, а вие ще трябва да се коалирате с ДБ-лите за да минете 4%

14

Калин Павлов

преди 1 година

Ако аз,или много като мен,не си свършат качествено поставените задачи,никой няма да ни плати подобаващо.Защо в парламента получават заплата за несвършена работа?Това докато продължава ,няма да има управия в милата ни България.

13

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПроСоТо...щом твърдиш това,знами е така...Но:..АКО аз се "резиля",резила ми е САМО ЗА МЕН ...А от резила на политподметките страда ЦЯЛАТА НАЦИЯ !!!!..Така че гледай собствения си резил,за моя остави аз да се притеснявам !

12

Синовевов Пр.

преди 1 година

Каква снимка? Тези никога повече да не влизат в залата на НС. По добре да си купят пижами на раета за затвора в Ловеч. Там им е мястото.

11

Анонимен

преди 1 година

Първо да се намали броят на депутатите,за такава малка страна и 50 ни стигат.

10

Алекса

преди 1 година

Юмручния събрал кабинета и изкомандвал - Крачка напред марш ти бе Минеков шарлатанин нееден къде тръгна

9

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Дъбъи Пъпъ бавно но сигурно оставят отвън парламента

8

ПроСоТо

преди 1 година

ама естествено без обща снимка !....Дори и тияподметки усетиха че са станали за смях и никак не биха искали да се "увековечат"в резила си ..

7

Обща снимка..??

преди 1 година

на стражари и апаши...??.........Гешев - стражар, беше арестувал едни червени апаши, дето му искат оставката...

6

Пророк Илия

преди 1 година

Като гледам и 49-то там ще отиде.

5

Анонимен

преди 1 година

Една немалка част от тези "любимци" ще останат като лош спомен в историята.

4

Анонимен

преди 1 година

"Сред приоритетите не бяха съдебната реформа, Шенген, еврозоната", каза председателят на ПГ на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров."Ама беше приоритет да поканите писланика на 404, да гласувате оръжия и глодомора беше приоритет нищо че е преди век почти.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще си направят в следващото, защото същите ще са в него

2

Анонимен

преди 1 година

Отвратителни същества и аз спирам всякакви данъци осигуровки след като за Украйна Милярди а за Карловско 355 лв.Ай бегаййййте бе

1

Анонимен

преди 1 година

Щом Десислава Атанасова беше основен оратор в него какво да кажемМоже би като Хамлет да възкликнем:О слабост, твоето име е жена.