82

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

81

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

80

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

79

Някой

преди 1 година

Уникална е способността на руските таракани да изкарват, сякаш Украйна и Щатите са нападнали Русия, а не кремълското Zомби да си е пуснало ордите, да грабят, убиват и мародерстват! А кажете сега, колко ракети изстреляхте по цивилна инфраструктура, щот са ви виновни ..."американците"?

78

Анонимен

преди 1 година

Но при мобилизацията сега не всичко е толкова просто - трябва буквално да усукваш и отвличаш хора. Съответно, моралът сред фашистката *** от огромните загуби и пълното нежелание новобранците да се бият, падна доста.

77

Анонимен

преди 1 година

Началникът на отдел Личен състав на Щаба на командването на Сухопътните войски на ВСУ Роман Горбач:"В Украйна могат да бъдат мобилизирани мъже, които са ограничено годни за служба". И причината за подобно изказване е важна - да се подготвят масите за факта, че подобен процес може скоро (още сега) да се задейства. Факт е, че фашистката *** търпят катастрофални загуби, а мобилизацията не се извършва с най-бързите темпове. В допълнение към ограничената годност, те могат да призовават и граждани, които са признати за негодни за военна служба.

76

Анонимен

преди 1 година

Колумнистът на Die Welt Кристоф Шилц каза, че с всеки ден победата на Украйна става все по-малко вероятна: В момента въоръжените сили на Украйна са на изчерпване на хора и техника. Руската армия от своя страна има повече запаси и по-добре се адаптира към новите условия.

75

Анонимен

преди 1 година

Намирането на посоката на местоположението на абонатното оборудване на Starlink се извършва с достатъчно висока точност. Времето за намиране на посоката в една точка е по-малко от две минути,а пълното сканиране,като се вземе предвид преместването в друга точка е около 15 минути. В същото време се определят координатите на поне 64 терминала Starlink.Всъщност тестът беше обявен още в средата на декември 2022 г.

74

Анонимен

преди 1 година

Руските инженери, ръководени от кандидата на техническите науки Алексей Царков, намериха възможност точно да определят местоположението на терминалите Starlink, след което унищожаването им става въпрос на технология. И без космическия интернет фашистката *** ще бъдат с много проблеми в битките. Нарича се вътрешна разработка - мобилен пеленгаторски комплекс "Борщевик". Той е в състояние да открива и определя местоположението на терминалите на Starlink в 180-градусов сектор на разстояние до 10 км.

73

Анонимен

преди 1 година

Този план обачеотдавна е хвърлен в кошчето и задържането на този подстъп, като се вземат предвид непосредствените перспективи за предаване на Северск, няма никакъв смисъл за ВСУ. Освен това гарнизонът на селото всъщност вече е обкръжен от три страни и единственият снабдителен път след ден-два може да бъде под тежък минометен огън от руснаците.

72

Анонимен

преди 1 година

Късно вчера вечерта се появи информация за изтеглянето на ВСУ от Белогоровка. Все още не е проверено, но ... изглежда много логично, като се имат предвид успехите на вагнеровците на юг и югозапад от Северск и особено вчерашните успехи на 3-та и 144-та мотострелкови дивизии на север от Северски Донец. Фашистката *** се нуждаеше от Белогоровка, за да осигури тила и фланга по време на атаката срещу Кременная.

71

Анонимен

преди 1 година

Губернаторът на Брянска област Александър Богомаз каза, че в пет часа сутринта фашистката *** са се опитали да нанесат удар по територията на Стародубския общински район, но ударът е бил отбит от руската ПВО, която е свалила четири ракети. За щастие няма жертви и щети. Дмитрий Медведев съобщава:"Нашите въоръжени сили редовно и в пълен обем получават ракети от различни видове. Доставките на всички видове въоръжение и военна техника ще се увеличат значително през 2023 г.Това ще фашистката ***, които бяха хранени с оръжията си от различни западни ***, да претърпи съкрушително поражение".

70

Анонимен

преди 1 година

В Херсонско направление руската артилерия е обстрелвала областния център. Камишанс, Антоновка и Берислав също бяха обстрелвани. ВСУ отговориха с удар по Каховка. Запорожкото направление по земя практически е в застой. Районът на обстрел от ВС на РФ също е стеснен. Орехов, Новоданиловка, Чаровное, Гуляйполе, Малиновка и Полтавка бяха атакувани. Намаля и интензивността на бойните действия на Донецкия фронт. Руските войски по земя атакуваха района на Водяне.

69

Анонимен

преди 1 година

Швейцарски вестник и украинските политически канали Telegram съобщиха, че през януари 2023 г. ръководителят на ЦРУ на САЩ Уилям Бърнс е бил в Москва и е предложил план за примирие - Русия ще получи 20% от територията на Украйна и ще спре СВО. Бърнс оттам е отлетял за Киев. Нито Москва, нито Киев приели условията на Бърнс. Белият дом отрече тази информация, като я нарече фалшива.

68

Анонимен

преди 1 година

Розовите сънища на евроатлантиците взеха да избледняват.

67

Анонимен

преди 1 година

До УмноЦелта е да не си загубят и останалата територия.

66

Сандо

преди 1 година

е как една атомна сила като Русия би загубила война или теритроии, я пак да си помислят кво говорят тия в САЩ. Дрънкат празни приказки и медиите промиват по цял свят

65

фон дер Ъц

преди 1 година

Първу: не "извоюва", а ОТВОЮВА! Втору: Не саму Крим ами цялъ Русия шъ си отвоюват... е, Виртуалну, на Компутърна игра, но и това не е малку, бе, нъл тъй? -))))))

64

Умно

преди 1 година

Като е невероятно защо се избиват стотици хиляди украинци и каква е целта на геноцида на САЩ срещу тях?

63

Милиардера

преди 1 година

То и аз не очаквам скоро да стана милиардер, не че не е възможно някой ден да стане, особено с тая инфлация, но е малко вероятно да се случи в близко бъдеще. Все пак не спирам да се надявам и най-вече разчитам на Европейската централна банка и политиците на ЕС да ме направят милиардер ... някой ден!