18

Анонимен

преди 1 година

Айде да не обвиняваме само тях.Стотици хиляди са гласували за една мутра например,от страх или от интерес.Кой получил 50 лева,кой 500 000,всеки със собствения си интерес.И после,защо нищо не става от тия,които сами сме си избрали.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък, кой беше???

16

Анонимен

преди 1 година

Г-н Янев,дръжте се като генерал,а не като мекушав пенсионер,готов да клекне на всеки.От вас очакваме ясни позиции и твърда подкрепа,но не за всички.Това поражда недоверие и несигурност към вас.

15

До 10

преди 1 година

Щом призоваваш за всеобщ бойкот,ти не си българин.Напротив,да гласуваме всички за да не ни клатят Доган и Ердоган.Ти май си фен на последните.

14

баба мара

преди 1 година

затова изчисти групата си покажи лицата им кои от къде идва и какъв бизнес имакапиталистите вън от депутатските листи

13

Анонимен

преди 1 година

Ниската избирателна активност е по вина на всички вас,които не можете да намерите пътя към сърцата на хората.А специално вашата партия,ако е готова да се прегърне с всички,независимо какво са ни причинили някои от тях,може и да не видите следващ парламент.

12

Кокорчо

преди 1 година

Ох че кеф, взехме си парите с Кирето а работа никаква не свършихме. Сега чакаме пак новите избори че банковата сметка взе да сеизпразва и требе да се напълни че да има да си харчим. Чувам че обя другия бокото и той като нас мисли. Ай до после, че бързам за евтините послени кебапчета в парламента.

11

Анонимен

преди 1 година

До Хичо - Не го е страх, а, за разлика от теб, е наясно с военната терминология. Не го пиша за да оправдавам военната инвазия.

10

Анонимен

преди 1 година

Всеобщ бойкот на изборите от тия в парламента нищо не става.

9

Анонимен

преди 1 година

Вече ще ви управляват с Чалга по радиоточката и по телевизия 7/8! Слава на Чалгария, президентска ориенталска маймунархия! Има ли такава държава около вас в Европа? Само Турция е единствената такава ориенталска диктатура. Даже и в Турция не е военен на власт, а цивилен диктатор.

8

баба Пена

преди 1 година

Бг депутата му намери лесното - взема субсидийки на всеки нови избори а работа няма свършена за 50 стотинки. Вземат си заплатките и се започва цирка, аа не мога, не ти харесвам мустаците, не ти харесвам чорапите, не ти харесвам шапката, няма да се коалирам с теб щото си ми смешен, нещо ми се правиш на пи...ч и т.н. Защо да се мъчат да работят като им даваме парите ей така за нищо.

7

СтиВън Янки :

преди 1 година

"Едвам изчетох декларацията,пфууу изпотих се да сричам от трибунката! С 300 зора им разчетох спуснатите инструкции от Козяк,така са ги надраскали с левия си крак,УжасТ!"

6

Политкоректен

преди 1 година

Мда, и ти също допринесе за този срив. Жалко, че няма да те видим следващия парламент. Ама като човек излъже и малкото си избиратели - така става.

5

Анонимен

преди 1 година

Всички политици у нас съгрешиха пред народа и непотребни станаха, а сега ронят сълзи че нямало правителство и някои от тях отиват в канала.

4

преди 1 година

"Тотален срив на политическата система">естествено, след като и ти си част от тази система!

3

баба Пена

преди 1 година

Почивка им трябва на депутатките, много се преработиха за 2 г, имат 2дни работа, почивка им трябва сега 2-3 месеца и на 2 април ново народно и на 5 юни го закриват.

2

баба Пена

преди 1 година

Бързите решения са - тоя да отива да копа картофите, оня да пасе овццете, онея другите на борсата, тези и онези да пасат п..ките, оня ококорения да хваща самолета и към англия, другия да....

1

Анонимен

преди 1 година

Ами що я сривате?