31

Анонимен

преди 1 година

Не сме 60-те години, че да треперим от самолетоносачи, ко самолетоносащ, тръгне към Русия, САЩ ще бъде изпепелен за минути.

30

Анонимен

преди 1 година

Самолетоносачите вършат работа срещу бананови републики, а Русия не ограбва такива като СЩ и не й трябват просто иначе руите имат най-технологично напреднали поводници и торпеда, нещо от което САЩ трепери.

29

Русия е изостанала

преди 1 година

Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища, защото като плувал изпускал гъст черен дим

28

Ми те американците

преди 1 година

нали затова подклаждат войните? Хем да дестабилизират света, хем да си пробутват оръжията, които са произвели. Двойна изгода - пъхат си еврейските носове навсякъде и си докарват милиарди от военна промишленост. Без тези пари империята им ще се срине за месеци.

27

Анонимен

преди 1 година

До Русия е в 19 век... слабо, много слабо! Забравяш, че имаме имтернет и е пълно с материал как се жвее на село в русия. Дай некоя друга опорка, че за тази нема да вземеш центове.

26

Русия в ЕС ?

преди 1 година

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.

25

Татул

преди 1 година

Незная, кой какво е загубил. Но руското оръжие се оказа много по ефективно, а за някои и и без аналог от западните. Нормално е при този интензитет на водене на военни действия основния покок да е насочен към фронта. Но ще има много по голямо търсене после зашото се оказа по добро от прехвалените западни железарии.

24

Анонимен

преди 1 година

Ще видим!-:)

23

Анонимен

преди 1 година

Пробвайте да купите въоръжение преди Вагнер и РА.

22

Анонимен

преди 1 година

Че на кой му трябва раждясалото и мухлясало западно оръжие?

21

Русия е в 19 век

преди 1 година

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

20

Германец

преди 1 година

Потенциалните клиенти видяха нагледно нивото на безаналоговата им техника. За парад на червения площад става. Е и там една Армада се беше запънала като магаре на мост, ама нищо, айде :)

19

Анонимен

преди 1 година

Имат повечепоръчко отколкото могат да поемат нека им е зле на руските производители. Ние за едни хамерикански 50 годишни самолети чакаме вече години, а ще чакаме 2030 гдини все едно чакаме за соц возило през 60-те.

18

Анонимен

преди 1 година

Да тъй като руската държава изкупува всичко за да води операцията и да искаш истински, автентични руски оръжия няма. България произвежда патрони и калашници и до там за по сложни неща като самолети, вертолети и танкове никога не са ни давали и май са били прави.

17

Руушки пооодлоги

преди 1 година

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...Ама никой не ходи, само лаят от България срещу 4000 лв. месечно. Продадоха България на бедна Русия за пари...

16

Анонимен

преди 1 година

Това твърдение звучи доста нелогично при положение, че НАТО търси руски оръжия навсякъде,а НАТО няма индустриалния капацитет за да произвежда повече от изразходваното, даже напротив руските оръжия са търсени, а Русия произежда едвам за собствените си нужди тоест руската оръжейна идустрия процъфтява.

15

Руушки пооодлоги

преди 1 година

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...

14

Анонимен

преди 1 година

Ако си повтарям постоянно едни и същи лъжи, дали ще станат истини? Еднорозите даа се местят в мета вселената и да печелят колкото си искат там.

13

Анонимен

преди 1 година

Аман бе братче,Русия та Русия .Аре стига вече тази дъвка.Други и държави ням ли на планетата ?

12

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая Русия бе!