19

Анонимен

преди 1 година

До 21 - Значи ... с едното де 4x4 си годл на ски, *** да те питам - кво значение иа,бе батка? Ти на пистата ли го караше това Тесла? Много си забавен, честно :) ...

18

до 19

преди 1 година

Теслата я използвам в града и да ида до вилата, както и понякога на почивка. Даже на ски сме ходили, защото е 4х4. И BMW-то е 4х4 де. И двете са смислени автомобили. И двете имат плюсове и минуси. Плюсовете на електромобила го казах- зареждам го без пари, няма поддръжка, няма данък, няма нищо. Че даже е и евтин, ако знаеш откъде да го купиш нов.

17

ѝП

преди 1 година

До 19 - Остави го батката. Той си го лска тука и се изхвърля.

16

Анонимен

преди 1 година

До 17 - Викаш, на магистралта само със 75 се движи ... брх брях това БМВ ...

15

Анонимен

преди 1 година

Ще си карам таралясника.Пари за електрокола нямам,а и скоро няма да имам!

14

до 15

преди 1 година

Дал съм 115к за кола. Чисто нова Тесла. Друго? Дори е по-евтина от семейния ни автомобил немска марка (540i 2020та)... На който толкова му се радвам, ама на- по-бавен е от Теслата и то много.

13

Анонимен

преди 1 година

До до 13 - Та колата, по дефиниция, не е ли превозно средство? Явно имаш много комплекси за избиване. Щ те оставя, да си ги избиваш на спокойствие.

12

до 13

преди 1 година

Нова кола, на която може да се сложи газ, не е кола, а превозно средство. Иначе казано- тотална барака. Освен, ако не е някоя от Корея с течна фаза фабрично. Ама не е.

11

Анонимен

преди 1 година

"бараки на газ" - Първото нещо, коеот правя, като си куя нова кола е, да и сложа газова. И говорим за НОВА кола. Не разбарм, каква е тая селска гордост, да кажеш, че плащаш 2.5 пъти пвоече от необходимоте ...

10

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха *** ограничения на Европата, литър дизле щеше да е 50 стотиник ...

9

Анонимен

преди 1 година

До до 2 - И колко минаваш на година, бе? 300000 км?

8

Анонимен

преди 1 година

Разбирам хора с по над 120к годишен доход (не малко има и у нас) да седнем да спорим кой си взел бензин, дизел или електромобил нов. Ама разни без 2лв. в джоба масово с разни немски дранголници дизели и бараки на газ да седнат да наливат акъл- айде нЕма нужда, мерси.

7

до 5

преди 1 година

Тесла пали и на -28. Тествано лично от мен. Мислени са нещата, не се притеснявай.

6

до 2

преди 1 година

И още нещо, дори да не е електромобил, имаме и друга семейна кола- на 4 години се сменя с нова,взимаме с 40% остатъчна стойност и изобщо не ме грее какво се случва с нея. И европейците са така. После старите бараки идват тука.

5

Анонимен123

преди 1 година

Вие оставете батериите.. Ами на -15/ -20 градуса. Както има в България дали ще запалят тези автомобили... И ако ти се наложи спешна помощ, пожарна, полицията, и техните автомобили ли ще бъдат един ден на батерии.???? Личен автомобил спешно ако трябва да отидеш някъде, и хоп нямаш ток.

4

до 2

преди 1 година

Драги ми смехурко, докато дойде време за смяна на батерията, ще си купя нов електромобил, защото този ще се е изплатил 3 пъти :) Зареждам с фотоволтаици без пари в къщата и на вилата, данък 0, синя зона- 0, поддръжка- 0. Кеф цена няма. А да и ускораявам до 100 за под 3 секунди :)

3

Анонимен

преди 1 година

До 2 - Ще я пеем ние. Тея, дето си купуват чисто нови коли за по 45000 евро и нагоре, гикарат по 4-5-6 години, продават ги втора ръка там, после след 3-4 години идавт трета у нас.

2

Анонимен

преди 1 година

Като им дойде време за смяна на батерията и им кажат, че е по-добре да си купят нов автомобил - друга песен ще запеят.

1

Две думи:

преди 1 година

Голяма грешка.