113

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

112

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

111

Алекс

преди 1 година

Докато не се изнесете,Украйна ще получава все по-мощни оръжия.Така че най-добре е кръгом и обратно.

110

птица

преди 1 година

Днес, защо толерирате т н "анонимни" драскачи? Те са за сеир, нищо не казват, подклаждат мерзост и липса на морал. А накрая, по български - "И ние така мислехме". в унисон с този, който победи.

109

Анонимен

преди 1 година

Путин казва, че Украйна ще остане без море, само малък анклав около Лвов.

108

Анонимен

преди 1 година

България си заработи удари на възмездието за смъртта на руските войници от снарядите с които снабдява украинските бандити. От Болград или Измаил до заводите на Арсенал са само няколко стотин километра.

107

птица

преди 1 година

еми да, отдавна беше време да се спре укро беса и фашиэма, само че покрай тях стана ясно още коолко невързани краища са останали след 2 световна война- Събудиха се (или възбудиха се) потомките на слугите на фюрера (и Меркелчето, и ***), спомниха си за хитлеристките ***, и ела да видиш - масова цензура (засега), избирателен глад, т е чистка, опити с хора - ваксините и парички за мъжа на фашистката гинеколожка...

106

Анонимен

преди 1 година

Дуда: Неотдавна казах на президънт Зеленски - казах му, Владимир, вземи под внимание нашата история, как се разделиха пътищата ни, много те моля, когато победите Русия, когато те допълзят на колене да подписват мир, закарай ги в Переслав, нека там подпишат мир с вас и да зачеркнат там всичките години на съветско и руско влияние. (в 1654 в Переяслав Богдан Хмельницкий и запорожките казаци се заклеват във вярност на руския цар)

105

Анонимен

преди 1 година

Отбранителната линия която НАТО строи 8 години в Донбас е от три нива като се смята за непревзимаема, по силна и от прословутата линия Мажино (която о не е била превземана, французита сами са посрещали с цветя немците). Първото ниво вече е унищожено, с превземането на Артьомовск пада и второто ниво, а падне ли и третото ниво вече няма пречки за руската армия, това означава, че Украинците ще трябва да търсят укрития на открито което ще доведе до огромни жертви.

104

Анонимен

преди 1 година

Изтрепахте младите хора, безбожници д***рти

103

Анонимен

преди 1 година

На бунището, павиан ошмулен

102

стар пес

преди 1 година

украинците по скоро са нацисти

101

Анонимен

преди 1 година

Посланикът на Украйна в България Олеся Илашчук съобщи, че е ушила кукла Вуду с главата на "общия ни враг, който започна война срещу Украйна" и е боцкала игли в нея.

100

Анонимен

преди 1 година

Ами фашисти са си.

99

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинския разузнавач и експерт по информационни войни Димитро Золотухин е обявил, че Русия е успяла да убеди цяла Африка, че украинците са фашисти. Не само това, но според украинския експерт Русия е убедила и най-голямата мюсюлманска страна в света Индонезия, че украинците са фашисти. Според украинския разузнавач Украйна не разполага с такива финанси като Русия за да се противопостави на руската пропаганда.

98

Анонимен

преди 1 година

много еуроатлантически подложки сте се събрали

97

Арести за наркомани

преди 1 година

Командващите терора през ПРЕДАТЕЛЯ НА СНИМКАТА са набелязали десетки хиляди цели за ликвидация в РУсия вкл целия черноморски флот. Засега наркоманите от САЩ нареждащи военен терор дават закодирани указания за удари само срещу Украйна.Благодарение на наркоманизирания на снимката вече са нанесени щети за десетки трилиони долари на Украйна,РУската федерация и страните от Европейския съюз//

96

Анонимен

преди 1 година

Деликатна както винаги

95

до 122 карма

преди 1 година

Тази опорка за 14 000 души убити за 8 г., вече се изтърка на фона на близо 250 000 досега , само за една година. Така, че сменете плочата товарищ, мутрофанова тебе скажет, что нада!

94

джуджака може да си-

преди 1 година

-- говори каквото си иска във цяла Русия само той може да си говори -- другите ги трепе !