13

Анонимен

преди 1 година

Просто трябва да имат ракети за да ударят 1-2 млн руснаци за една вечер (те имат гъсто населени градчета, така че няма да е проблем)

12

Анонимен

преди 1 година

Стотици хиляди загинаха, той за сградите се загрижил.

11

Ха-ха-ха

преди 1 година

От Киев за 3 дни Русия стигна до "трябва да ликвидираме възможността Украйна да удря руски територии". И цялата тая метаморфоза за 345 дни. Следващото изказване на Путин ще е " Трябва да ликвидираме възможността Украйна да удря по Москва"

10

да

преди 1 година

екатерина втора велика през 1787 г. е основала градовете одеса, николаев и харков - за какви украинци говорим, там си е руско население и то трябва да се пази от това бандитско племе!

9

Анонимен

преди 1 година

Руснаците загубиха близо 3000 танка досега. Явно са решили да загубят още

8

8

преди 1 година

До 9 - Аз не нисля да ги снабдявам. И защо толковя минуси? Проато говоря, какво видях в анализ на американски полковник.

7

Анонимен

преди 1 година

До 5 - Русия не са вкарали и 1/10 от военната си техника в Украйна и не са ползвали най-добрите си ракети. Укрйана изгори вое ния си потенциал и трябваше, да им го попълнят наново, а сега ще се повтори това.

6

Анонимен

преди 1 година

Припината да хукнат всички с танковете е, да се подготвят за масивната зимна офанзива, която се готви от Русия. Говори се за 1500 танка (почти повечемот половината им танкове на служба), огормен брой ББМ и БТР, както и 700000 войника общо.

5

Как ще стане?

преди 1 година

Предполага се Украйна да спре да съществува, което направи Зеленски, споразуменията с Полша. Целта на Зеленски беше Полша анексирайки Украйна, като член на НАТО да я защити. Сметките са му криви, Полша ще си вземе териториите, и бавно, но сигурно ще се справи в пъти по-жестоко с украинците, Полша няма да забрави "Волинското клане", поляците ненавиждат украинците. Украинците не разбират, че единствената, която може да ги запази като държава е Русия.

4

Ти да видиш..

преди 1 година

Значи Русия може , а Украйна не може. Войната трябва да се пренесе на руска територия. Руснаците са забравили колко е хубава ВСВ. Да вкусат и те от манджата , която сервираха в Украйна. Трябва реципрочност.

3

Дедо

преди 1 година

Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

2

Зозо

преди 1 година

Трябва това, трябва онова...... На кой ви напомня тази реторика? Познахте - Рундю руснака. Няма такъв меpзaвeц.

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя изперкал дядка от много ликвидиране накрая сам ще се ликвидира!