238

внимание

преди 1 година

Готвят запас за българските мъже в боеспособна възраст.Хора,опичайте си акъла за кой гласувате на 2-ри април.Ако това стане евроатлантическата тълпа ще изфиряса яко дим.

237

Сата НАТО

преди 1 година

Колко страни в Света имат капацитета, да призвеждат танкове, като британските? Много малко. Останалите трябва да купуват. ----///----- Кои са тия, които ще купуват танкове бе, ***? Дай ми един пример? Кой за последните 10-15 години е купувал нови танкове?

236

Анонимен

преди 1 година

До подолно мнение. Не си И.Христов , иска ти се но не си дорасло .

235

а е

преди 1 година

таз военна операция не свърши ли преди 10 месеца? Още евреи фашисти ли има останали?

234

Анонимен

преди 1 година

До "какво смяташ да правиш с хората които не ти харесват" Ами че той е отговорил. Щял да ги изолирва. Предполагам в концлагери демократични.

233

И. Христов

преди 1 година

Много странно съвпада количеството русофили и табили 80%

232

Анонимен

преди 1 година

До Нашите ф16 - Веднага ги искаме, защото си платихме за тях. Има две големи разлики, между нас и Украйна е, че БВП-то на глава от населението ни е 3.5 пъти по-високо (и това преди беше месец преди войната), което означва, че верочтно ще имаме повече възможностии, а другата, далеч по-важна разлика - Русия не се бие с нас.

231

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с балончето ве. Пукнаха ли го в САЩ или още пълнят гащите? А колкото до ЕС, този съюз е не легитимен. А от не легитимна организация не може да произлизат легитимни решения.Та толкова за фърчилата.Да дадеш на мauмy*нa пистолет или оръжия,това означава да затриеш целия маймунски свят. Затова и САЩ-саните се въздържат от такава стъпка а само отбиват номера, докато разграбват маймунидтан(Украйнината на Русия) .

230

Моряка -продължиние

преди 1 година

До 239И вземи прочети ако можеш да четеш изжбщо,кая е реалната движеща сила на девети юни 1923г.И се скрий за всеки случай в оная дупка,от която изпълзя.От към задната част на Пасито ,и това го знаем.

229

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с балончето ве. Пукнаха ли го в САЩ или още пълнят гащите? А колкото до ЕС, този съюз е не легитимен. А от не легитимна организация не може да произлизат легитимни решения.Та толкова за фърчилата.Да дадеш на *** пистолет или оръжия,това означава да затриеш целия маймунски свят. Затова и САЩ-саните се въздържат от такава стъпка а само отбиват номера, докато разграбват маймунидтан(Украйнината на Русия) .

228

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 262 - Преди половин година излезе инормаия, че започнали да им отнемат всякакво законно притежавано оръжие и да ги изолират.

227

Нашите ф16

преди 1 година

веднага ги искате, а за украинците изведнъж се светнахте че трябва дълго време обучение, инфраструктура, подръжка....

226

Анонимен

преди 1 година

Фашизма нацизма и реваншизма набира бясна скорост в евроатлантика ....

225

Анонимен

преди 1 година

"Твърди се, че Украйна е определила 50 пилоти, които се надява да обучи незабавно." - Искат 200 самолето, но имат 50 пилота готови за обучение. Това означава, че или нямат ИЗОБЩО пилоти или имат одста, дето са предварително обучени да пилотират F-16.

224

Анонимен

преди 1 година

239 който се позовава на Латвия щял да изолирва хората демек да ги праща в концлагери може би с надпис де бе и укронациско знаме в старото Белене.

223

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 255 - Ако британските бдат заснети разпарчатосани на бойното поле, има голям шанс, цента им да падне, а друга, конкурента платформа, да им измести мястото.

222

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 255 - Какви бъдещи продажби, според теб? Колко страни в Света имат капацитета, да призвеждат танкове, като британските? Много малко. Останалите трябва да купуват.

221

Много просто!

преди 1 година

Никак!

220

РамбУ (238)

преди 1 година

До До 238 - Аз си мисля, че ще има чужди пилоти за тая работа, но ако не е така, става още по-зле.

219

Моряка

преди 1 година

До Анонимника 239.А бе ***,по всички проучвания сме 80% русофили.Обратните,макар и много квичащи и агресивни,сте не повече от 10%.Само че всички ТВ са ваши,т.е.-американски.Така че,ако ви подметнем,ще ви размажем за нула време,и без това като цяло,запасните офицери сме русофили.С изключение на шепа Шаламановци около Пасито,но това са карикатури.