278

Анонимен

преди 1 година

Един китайски балон не могат да спукат.Сила голяма,няма що...

277

$$$€€€ провалил се

преди 1 година

Как така за ФАШИТСКА УКРАИНА има самолети?? А платените от българския народ къде са??? Май ще се окаже че това е една голяма далавера за няколко милиарда.Как ще плаща ЗАГИНАЛАТА ИКОНОМИЧЕСКИ УКРАЙНА когато се налива в една пробита каца??? По всяка вероятност ще платят народа на Европа и ние включително Не мога да си обясня защо Путин ги жали толкова.Време е да им свие топките и да приключи с наркомана които надмина и Хитлер по безочие и наглост да проси 💰💸 и оръжие.

276

Анонимен

преди 1 година

Като им помогнаха и тия дето ги имаха само,че ще са F-16.

275

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 318 - Който държи Бахмут, държи региона. Падне ли Бахмут, Русия ще се укопира там, ще ползва соледат за складова база и ще е все едно, че Руската граница се е мръднала със 100 км навътре в Украйна.

274

Анонимен

преди 1 година

Ееей, пак ни избутаха назад! Нашите самолети платени, пък ги няма... Сега като ги дадат на украина, отидЕ, та се не видя! Руските ги пратихме на война, американските няма изобщо да ги видим! Най- много да ни ги пратят като лего от полетата на украина та ние да си ги сглобяваме - от 2-3 - един да правим. Пак ще е нещо, за 2 млрд - толкова!

273

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически канали в Telegram предполагат, че "Зеленски в щаба е посочил, че е необходимо да се запази Бахмут на всяка цена до началото на пролетната офанзива на ВСУ. Бахмут трябва да бъде като вълнолом, който ще удържи руския натиск, докато в тила се подготвят най-добрите резерви, които са обучени в базите на НАТО и чакат пристигането на военна техника. Фашистката *** отново обстреляха Донецк. Най-малко 10 снаряда са изстреляни от РСЗО Град. Един от снарядите е ударил жилищна сграда в Киевски район на Донецк.

272

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Медведев:"В случай на удари на Киев срещу Русия отговорът може да бъде всякакъв, те са готови да използват всички видове оръжия. Отговорът на Русия на удари срещу нейна територия ще бъде бърз, твърд и убедителен". Тук обаче има един нюанс. По кого ще бъде отговорът-Украйна? Голямо предупреждение трябва да бъде отправено към кукловодите (САЩ и Великобритания), а не към тяхното марионетно правителство в Украйна. Основните бенефициенти не ги е грижа както за руснаците, така и за украинците.

271

Анонимен

преди 1 година

Министерството на отбраната на Руската федерация обяви поредната размяна на пленници. 63 руски военнослужещи се завърнаха в родината си. Отбелязва се, че това число включва лица от чувствителна категория, чиято размяна стана възможна благодарение на посредничеството на Абу Даби (ОАЕ). Интересно какво се разбира под чувствителна категория? Ако руснаците размениха азовците (терористи, забранени на територията на Русия), то скоро ще научим за това от украинските канали на Telegram.

270

Анонимен

преди 1 година

По-нататъшното настъпление на ВС на РФ в това направление ще постави под въпрос способността на фашистката *** да го удържат. Селището е разположено в низина и е практически невъзможно да бъде защитено.

269

Анонимен

преди 1 година

В района на Лисичанск руските десантчици атакуваха Белогоровка, в резултат на което селото премина под контрола на ВС на РФ. В момента тече зачистка. По време на боевете 81-ва рота ОАЕМБР в размер на 160 души е напълно унищожена, едно от подразделенията е обкръжено. Оцелелите избягаха от позициите си. В резултат на това едновременното настъпление на щурмовите отряди на ЧВК Вагнер от Соледар, 144-та мотострелкова дивизия на ВС на РФ в Лиманския сектор и освобождаването на Белогоровка създава предпоставки за достъп до Северск и оперативното му обкръжение от юг, север и изток.

268

Анонимен

преди 1 година

Офанзивата на руската армия беше изненадваща за фашистката ***. Отстъпвайки от предните линии и3MeTTa хвърляха оръжие и боеприпаси. Сега подразделенията на 144-та мотострелкова дивизия от ВС на РФ са закрепени на заетите рубежи. Водят се активни артилерийски дуели. Формирования на фашистката *** се прегрупират на линията Ямполовка-Терни.

267

Анонимен

преди 1 година

Няма да помогнат с нищо на Украйна,само ще я направят още по-голям финансов длъжник на САЩ.Има и друго-докато самолетите бъдат доставени,войната вече ще е приключила и то не в полза на Украйна,или на това,което евентуално е останало от нея.

266

Анонимен

преди 1 година

Руските войски започнаха настъпление на линията Краснопоповка-Кременная преди няколко дни. Отбранителните линии на фашистката *** бяха пробити с един замах, със стотици загуби сред и3MeTTa. В резултат на атаката на широк фронт бойците от ВС на РФ напреднаха почти до Ямполовка, а в района на Дибров те нокаутираха фашистката *** на юг и югозапад, разширявайки контролната зона в Серебрянското горско стопанство.

265

bongo82

преди 1 година

''Демократичният френски президент" ще премине лимита на политическо сдържане. Изтребители на НАТО, ако бъдат изпратени на украинска територия (независимо от модела и от страната), които "да затворят въздушното пространство" над Украйна, това ще означава, че НАТО официално влиза във войната с Русия и федерацията (с пълното си право) има правото да ги унищожи с всички възможни средства, защото те застрашават въоръжените и сили.

264

Анонимен

преди 1 година

Там от Николаевка Вагнерите напредват по магистралата и жп линията към Роздоловка и Переездное, приближавайки Северск от юг. На изток от този град руските витязи отново се опитаха да пробият в района на Спорное.Позиционните боеве около Угледар продължават. Тежките климатични условия възпрепятстват воденето на активни бойни действия. Страните се възползват от кратка пауза и правят ротации на предните редици.

263

Анонимен

преди 1 година

Югозападно от Бахмут ЧВК Вагнер продължи щурмовите си операции близо до Ивановское. Около два километра делят оркестрантите от стратегическото селище. Те също настъпват от юг от страната на Опитное. Те атакуват и източните покрайнини на града, изтласквайки фашистката ***. Артилерията работи в тясно сътрудничество с Вагнер. ЧВК Вагнер продължава щурма на Червената планина. Фашистката *** въпреки трудната ситуация не отстъпват. Но на север от Соледар музикантите установиха контрол над Николаевка.

262

Анонимен

преди 1 година

В посока Херсон руската артилерия нанесе масиран удар по областния център. На Донецкия фронт руските войски намериха ново направление за атака. Северозападно от Новомихайловка, където дълго време не успяват да постигнат успех, ВС на РФ са предприели настъпателни действия срещу Парасковьовка. В Луганско направление руските войски водят боеве за Белогоровка. На север те атакуваха в посока Невски. И още по на север - към Стелмаховка.

261

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна обстреляха завод в Борисовски район на Белгородска област - предполага се, че заводът е произвеждал конструкции за Кримския мост. На територията на завода горят цистерни, пламъците се виждат на много километри, огънят не може да бъде потушен няколко часа Бившият съветник на Саакашвили Джефри Силвърман каза, че Грузинският легион е основан от американските разузнавателни служби. Грузинската националистическа формация е създадена с "мръсни пари", а членовете й се опитват да се представят като патриотична организация.

260

До302

преди 1 година

Да де купили са ги да видим къде ще ги карат.Ако се надяваш да ги карат из фиордите добре.Те си имат самолети,кораби,подводници ама танкове не им вършат работа.Не съм чувал обаче да са навлизали в Руска територия винаги е било обратното я за риба ,я за пиянство и лов и т.н.

259

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Например Испания, Гърция, Австрия, Белгия, Швеция, Финландия, Чили, Сингапур и т.н имат закупени нови Леопард 2А4 в различни модификации и оборудване. То не само Вова прави танкове, въпреки, че само ракети и бомби са му в главата.