318

реалист

преди 1 година

Ф-16 са едни много стари хвърчила /от 1974г!/ ,които подлите кравари обещаха да ни продадат по 183 млн. долара бройката / в момента Ф-35 струва под 80 млн. долара!/ , след леко преоборудване.Нашите продажни политици , слуги на Херо и бай Дън ,платиха тази безумна цена с нашите пари ,само и само да останат на власт.Ф-16 са бракувани в Испания ,Португалия ,Германия и Холандия още преди 10 години.Румъния скоро купи 32бр. Ф-16 втора употреба за 332 млн.долара.

317

Каракачанов

преди 1 година

Стига с тази война всеки знае че зеления си прави война сам

316

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли какво вещае заека ли беше от китайската нова година за войната и кога настъпва ли вече.Така ще се ориентираме по китайците.

315

СТАРО ЖЕЛЯЗО

преди 1 година

"Как изтребителите F-16 ще помогнат на Украйна срещу Русия?". Отговор: НИКАК

314

Анонимен

преди 1 година

Това ка хартиените самолети.

313

Анонимен

преди 1 година

До АНКЕТА Съгласни сме, такива като тебе да бъдат лекувани в лудницата, където да получат хуманно отношение, съобразно със състоянието ви.

312

Анонимен

преди 1 година

Как щели F-16 да помогнат, как щели??? Точно толкова, колкото им помогнаха Джавелините и всичко останало което им дадоха от Запад. Според американски експерти, цялата техника, която западняците са се засилили да дадат на укро-фашистите, ще бъде унищожена максимум за 3 месеца. С тези дърти самолети ще е същото.

311

Банкеръ

преди 1 година

През първите дни на СВО бяха унищожени на земята всички Украински самолети,летищаТанковете първия месец,артилерията в голямата си част.Остана разчистване на пехотата с минимум жертви сред населението.Украинците се барикадираха в градовете за да ползват населението,като жив щит.Не им помага особено.Отстъпват или умират.Факт.

310

Анонимен

преди 1 година

Разглобих си пералнята.Търся чип да си го монтирам на Фърчилото.На него ще напиша Фъ-16.

309

Ало,ало!

преди 1 година

Ако ще и Ф-17 да им дадЪт,все тая.Очакват се и Ф-18,19 и 20...английските летци от "Ало,ало" ще ги пилотират.Обичам комедиите.

308

Анонимен

преди 1 година

Намирането на посоката на местоположението на абонатното оборудване на Starlink се извършва с достатъчно висока точност. Времето за намиране на посоката в една точка е по-малко от две минути,а пълното сканиране,като се вземе предвид преместването в друга точка е около 15 минути. В същото време се определят координатите на поне 64 терминала Starlink.Всъщност тестът беше обявен още в средата на декември 2022 г.

307

ИНТЕРЕСНО МИ Е...

преди 1 година

...след неизбежната победа на братята руснаци над украинския фашизъм,какво ще пишат "независимите" български(уж български и уж незавсими) медии.Няма да им е лесно,но ще намерят сили да се направят на втропоказатели.

306

Анонимен

преди 1 година

Това не е задължително да са някакви инвалиди, но това са хора, които не са служили в армията и имат някакви здравословни проблеми или зависимости. Украинските политически телеграм канали съобщават, че Западът е наясно с катастрофалните загуби на ВСУ и настоява за компенсиране на загубите чрез увеличаване на мащаба на мобилизацията. Това беше едно от изискванията за прехвърляне на военна помощ (танкове, бойни машини на пехотата и др.).

305

Анонимен

преди 1 година

Началникът на отдел Личен състав на Щаба на командването на Сухопътните войски на ВСУ Роман Горбач:"В Украйна могат да бъдат мобилизирани мъже, които са ограничено годни за служба". И причината за подобно изказване е важна - да се подготвят масите за факта, че подобен процес може скоро (още сега) да се задейства. Факт е, че фашистката *** търпят катастрофални загуби, а мобилизацията не се извършва с най-бързите темпове. В допълнение към ограничената годност, те могат да призовават и граждани, които са признати за негодни за военна служба.

304

Анонимен

преди 1 година

САЩ е световен терорист! 2 000 000 избити във Виетнам! 2 000 000 в Афганистан! 1 000 000 в Ирак! 200 000 в Сирия! 200 000 в Либия! 200 000 цивилни избити за секунди в Хирошима и Нагасаки! Има ли някой който още не е разбрал че САЩ е световния терорист?!?

303

Анонимен

преди 1 година

НАТО-то нищо не струва! Слабо, слабо та чак жалко! Само редовната армия на Китай му стига да бъде унищожено! Китай само с 10 процента от резервистите ще докара НАТО-то до такъв шок и ужас, че то на момента ще заеме позиция партер, а китайците ще го o.HoдяT a.Haл.Ho, BarиHaлHo и накрая opaлHo за да им обл.ижат малките китайски пи.ш.kи заедно с TecTиkyлите!!! Хехехехехехехе!

302

Анонимен

преди 1 година

Ами ние в Граф Игнатиево не знам дали направихме вече ,специалната писта за Ф16. А на украинците всички летища са ударени,къде писти? Миговете могат да стартират и в полето,ама с Ф16 не става! Четете!

301

Анонимен

преди 1 година

Телевизия сте гледали през крив макарон едно време! Не лъжете! Руски програми имаше в четвъртък за сведение!

300

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

299

Анонимен

преди 1 година

Ами технологията на ф16 най накрая написаха от кога е! Ясно нали?