116

Анонимен

преди 1 година

Вчера боксуваха днеска обкръжават бахмут, как става тоя номер? ----///------ Още дълго има да го обкръжават, докато станат на тор в околните поля...

115

Сата НАТО

преди 1 година

Няма как ядрена сила да загуби локален конфликт и това го знае и САЩ -----///----- Напротив - точно в ликален конфликт ядреният динозавър е уязвим и може леко и неусетно да му източиш кръвчицата.

114

Не разбирам

преди 1 година

Вчера боксуваха днеска обкръжават бахмут, как става тоя номер?

113

Сата НАТО

преди 1 година

Артемовск е важен транспортен възел. И пътища и релси. Превземането му ще улесни доставките на гориво и боеприпаси за руската армия. Та така... ----///----- Също така е удобен като място, където техниката и хората се събират накуп, за да бъдат избомбени по-лесно.... Само че няма да имат късмета да го превземат, твърде голяма хапка е.

112

Резил

преди 1 година

Редакцията, моля уточнете последно кой буксува че се объркахме вече. С такава непоследователна редакционна политика минахте дъното на Блиц и Пик.

111

Анонимен

преди 1 година

Като започнат да идват повиквателните гледайте да се спасявате към държави извън есср... че е въпрос на време от там да ви екстрадират и върнат обратно в месомелачката.. както съвсем скоро започват да екстрадират избягалите хохали! Вадете задгранични паспорти и лични карти.. по няколко! Пригответе пари в брой, но в евраци и долари. Набележете си пътищаа за към Сърбия и Турция. Всичко ще се случи много бързо и ако успеете да се покриете ви чака "защитаване на ценности" на окраааинския фронт!

110

Анонимен

преди 1 година

До На Боко Чекмеджето "Артемовск е важен транспортен възел. И пътища и релси. Превземането му ще улесни доставките на гориво и боеприпаси за руската армия. Та така..." -------------- абе не слушаш ли какво ти пее дойче зеле... Артемовск от град с особено стратегическо значение се превърна в некво си там селце... хахахаха

109

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Артемовск е важен транспортен възел. И пътища и релси. Превземането му ще улесни доставките на гориво и боеприпаси за руската армия. Та така...

108

Анонимен

преди 1 година

Не могат да бъдат проверени чрез независим източник муаааа

107

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е, че всеки ден трицифрено число хохали се предислоцира при бандера.. вчера 500, днес 500, утре 500... за месец, месец и половина 20 000+ . Между другото вярно ли е, че се готви екстрадирането на избягалите оккраинци от европата? Какво стана.. не останаха стаарци и дечурлига за мобилизиране?

106

юбералес

преди 1 година

След една година война руснаците взели Бахмут, на 100 км от Русия. Вермахтът за една година стигна до Сталинград на 2000км от Райха.

105

Калеко,

преди 1 година

нали знаеш кои се обясняват..

104

Анонимен

преди 1 година

Само така и пълно смазване на дебелите укри,само бой

103

Вагнер

преди 1 година

300, 30, 3

102

Калеко Алеко

преди 1 година

До Като чуеш някой ... ами изразите от тоя речник са продиктувани от ентусиазма, вдъхновението и патоса на рускоговорящите във форума, които продължават да сънуват мокрите си сънища и то близо година след като "непобедимата путинска армия" беше тръгнала за 3 дни да превзема Киев ... като чета кометарите им има чувството че разлиствам страниците на Поема от Омир, където рашистанците и затворниците на Вагнер са приели образа на герои и полубожества от древногръцкия епос ... !!!

101

Ентелигенцията

преди 1 година

Да бе, Щото Херсон и Бахмут не са важни. Затова пратиха куцо, кьораво и сакато там да се бие. Затова там се изтрепаха най-много народ и го правят с месеци. Щото е просто селце... След като НАТО си сменя версията всеки месец, мисля, че коментарите са излишни.

100

Анонимен

преди 1 година

Щом Европейския съюз спря днес руската национална телевизия, значи е вярно и войната ще бъде загубена.

99

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Преди осем месеца четох същата новина. От май до сега Бахмут го обкръжаваха пет пъти и го превзеха поне два пъти, айде тоз път да вземе да стане.

98

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко.Това ли ти е опорната"Великата битка при Херсон.Само ти не разбра,че Херсон не е важен от военна гледна точка.И тая армия,която отиде към Херсон,ако беше се насочила към Донбас неща нямаше сега да са по тоя начин.Е те украинците върнаха 91-ва бригада в Бахмут като подкрепление,ама късно.

97

Къци

преди 1 година

Абе важното е, че оссраина побеждава!