136

МИР ЗА УКРАЙНА!

преди 1 година

Спрете войната и преговаряйте като нормални хора!

135

r3v0lv3r

преди 1 година

До Глух Пор глупости, без много жертви ? Не, разбра ли, че само Вагнер загубиха 30-40 хиляди и за да могат да задържат украинците да не прехвърлят подкрепления, руснаците атакуват регулярно по целият фронт и дават сериозни загуби. Загубите за сега се покриваха, защото мряха затворници, ама вече почват да пращат и мобилизираните и скоро ще има значително увеличаване на клипчетата на ридаещи майки и вдовици.

134

Анонимен

преди 1 година

Не се интересуваме от чужди икономики. И в момента спасяваме локалната.

133

За това ли

преди 1 година

Прекъснаха рускатъ ОРТ. И то от американския оператор. Дадохме най-хубавата част от икономата ни на компании отвъд океана. А кобснветик та ниващжм е линш иев на ЦРУ

132

123

преди 1 година

Руснаците още от септември твърдяха, че са обградили Бахмут. А па тоя говорителя на руското МО обясняваше как са унищощили 7200 украйнски танка, обаче Украйна никога не е имала повече от 2 500 танка. Едва ли още има хора които вярват на нещо казано от руснаците.

131

Глух Пор

преди 1 година

До дядо йоцо гледа- Целта от месеци не беше превземато на Бахмут, а с смилането на украинската армия. Направи си труда да провериш колко украйнски батальона бяха изпратени там в рамките на тези месеци. И какво стана с тях. Тактиката на руснаците не бе бързото му превземане с което ще дадат много жертви, а украинците да се изтеглят и барикадират на задни позиции и после пак, а да без много жертви и местете от тук натам да демилитаризират Украйна. А такриката на Зелю е са хвърля всичко в огъня

130

СМЕХ...

преди 1 година

Труднооооооо.....

129

Анонимен

преди 1 година

казвай истината, не гадай чужди мисли, не приемай всичко лично

128

Анонимен

преди 1 година

Трънки

127

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам удоволствието да демонстрира човек служебна осведоменост за лични работи на други хора. Ако това му е службата. Иначе си е маниакална зависимост.

126

Анонимен

преди 1 година

Съветската работа е от ден до пладне, съветското накендзване е ЗАВИНАГИ!

125

Анонимен

преди 1 година

Попива всичко

124

Анонимен

преди 1 година

Що не мое се потвърди бе нал си имат некви там "губернатори" които непрекъснато бърборят за цивилни жертви.

123

Анонимен

преди 1 година

Или Фотоволтаици на камионите

122

Анонимен

преди 1 година

Украинците отстъпват победоносно в плен и със колосални загуби. Знаете ли какво следва след контрола на магистралата Часов Яр - Бахмут?

121

Анонимен

преди 1 година

Добре че има тук някой от умен по-умен.

120

До Сата НАТО

преди 1 година

Един американец решава да обере банка, но вместо маска решил да намаже лицето си с лимонов сок само, защото е чул,че лимоновия сок става за невидимо мастило и щом си намаже лицето камерите няма да го разпознаят.Така той обрал даже две банки и още същия ден го хванали.И въпреки,че му показвали записите от камерите той,не разбирал къде е сбъркал.Това се нарича Ефекта Дънинг-Крюгер или как *** е толкова глупав,че дори не може да разбере,че е глупав.

119

Боби

преди 1 година

1. Бахмут е Ъкраинското наименование на Града 2. Оригиналното наименование е Артемовоск(с бг клавиатура не може правилно да се напише извинявам се) 3. Ъкраинците преименуват масово неща от 2014(1990) година стигна се до абсурда Ню Йорк ако се сещате.

118

Хаха

преди 1 година

Ще бъдат изритани мн скоро от бахмут укронацитата. Ест зелето ще отрича поражението месец два и ще държи все още града от дивана

117

Накратко

преди 1 година

Украинската армия отстъпва от руския град Бахмут.....