111

Мммм, даааа...!

преди 1 година

Тези които пращаха оръжие за украйна в бъдеще ще изпрати и вас и въобще няма да им пука за това, че вашите близки са против това!

110

Анонимен

преди 1 година

До Гледате ли новините. Да не са у Москва вече ?

109

птица

преди 1 година

До Гледайте истината пиши ми на лични как да инсталирам ви-пи-ен прокси браузер.carmen5***abv.bg

108

Анонимен

преди 1 година

"2 руски трола тука които пишат пост след пост" ------------- Не, 15-20 нормални си говорим, а 2 натовски шмекерета се пенят в безсилие.

107

КУРтев

преди 1 година

До не гласувал до сега: Браво! Напред НАРОДЕ да оставим коалицията на войната извън следващото народно събрание!

106

Анонимен

преди 1 година

До 118, aбе аз това го знам от мои приятели живеещи в Путинова Рус, сега на тях ли да вярвам, или на теб, дето си едни никаквец?! А освен това, вие вaтeнките плашите и размахвате ядрени ракети по форумите още от самото начало на войната, но руснаците така и не ги използват!? Защо според теб? Явно нещо ги притеснява?

105

АнонимеН

преди 1 година

И КОЙ ТОЧНО ЩЕ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА ЯДРЕН УДАР И ПО КОГО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ КЪ ПУТЪН ВЕЧЕ НЕ Е СРЕД ЖИВИТЕ И ПУСКАТ СТАРИ ЗАПИСИ С НЕГО! //// ТРО ЛАВРОВ И ГОВ МЕДВЕДЕВ УМИРАТ В МИГА В КОЙТО КОМУНДЕЛИСТАН ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНО ПО КОЯТО И ДА БИЛО СТРАНА В НАТО! КОМУНДЕЛИСТАН ДА ВЗРИВИ АЕЦ ЗАПРОШКА НО ОТ ТОВА ЩЕ ПОСТРАДА НАЙ-МНОГО КРИМ !

104

Вчера

преди 1 година

Даваха Нюрнбергския процес по Нешънъл Джиографик - оправданията на Хитлеровите офицери за ВСВ - ЕДНО КЪМ ЕДНО С ОПРАВДАНИЯТА НА ПУТИН ЗА НАПАДЕНИЕТО НАД УКРАЙНА. НАИСТИНА ПОТРЕСАВАЩО ЕДНАКВО И ЗЛОВЕЩО!!

103

не гласувал до сега

преди 1 година

Но ще гласувам на следващите избори за Възраждане, защото това е единствената партия която няма да разреши нито един българин да бъде мобилизиран и претен на фронта да се бори за нагло-саксонските интереси!

102

Влади-Мир

преди 1 година

Много е лошо да даваш желаемото за действително....((( щото рано или късно действителното идва, а не си подготвен!!!)пс Тва с тия числа не си играят, 180 хиляди убити руски войници, ...)))

101

Гледайте истината

преди 1 година

Стига западна пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное, Colonelcassad, Рыбарь, Повернутые на Z войне. Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru. Ако запада и неговите БГ маpионетки са Ви блокирали каналите и телевизиите, това работи отлично с ви-пи-ен прокси браузер.

100

Анонимен

преди 1 година

Фантазета, не можете да се усетите колко сте глупави бе. Ревете за САЩ и за Русия и за околните и се биете в гърдите и врещите един срещу друг в името ужким на България, въпреки че нито САЩ нито Русия ви знаят и не искат и да ви знаят. Обаче е страшно да поискаш да си оправиш собствените неща в собствената ти родина. Може да те пернат през ръцете. Така че ревете бе за САЩ ш Русия, че е безопасно.

99

птица

преди 1 година

До стига рева беИ гинеколожкатя с 6 деца само 1 път казва, повече не повтаря, и всички около нея реват ХАЙЛ. Гинеколожката отдавна каза, че е редно Бг да изпрати жива сила за Укрия,така че Хайл, стягай си зяд...ка, на гинеколожката думата на две не става. хайс, слава Украине, щом Бг падна до такъв откровен фашизъм.

98

да попитам

преди 1 година

Джендърчета! Получихте ли призовки за фронта?

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115. Здраво си се разфантазирал некронролируемо.

96

Анонимен

преди 1 година

Глобализацията е лудост.Тя е също като комунизма.Чуждото да е общо но на глобслистите тяхното да е само тяхно и да може вечно да се краде безнаказано.А това дето ви го говорят за пазар и за икономика са пълни измишльотина за тях.Важното при глобалистите е да им целуваш отзад между двете пухкава бузки.Обаче антиглобалистите вече им намериха цаката и ги жулят с 200.

95

Анонимен

преди 1 година

Мама и тате да се радват на хубавите пера на джендърчето и да не се притесняват, че джендърчето в казарма не е ходило, пък тъй компетентно кряка за войната от дивана, обуто в затоплящи краката чехлички рупайки чипс и пуканки.

94

Страх ме е

преди 1 година

Страх ме е да не ме е страх!

93

Анонимен

преди 1 година

Успокойте се вaтeнки, както се чува, вашите хора в Кремъл се страхуват че в Европа има разположено американско климатично оръжие, което, в случай на тактически ядрен взрив над Украйна, ще промени атмосферното налягане, и ще прати почти цялата радиация над Путинова Рус! Не знам дали наистина има такова оръжие, въпроса е че докато Путин и путинци се страхуват че може да има, то няма да използват никакви ядрени оръжия!

92

Анонимен

преди 1 година

Чуков, брат ти те търси да те бие.