131

Анонимен

преди 1 година

Абе шматарок,Руската армия е над милион.До сега е използвала 155000 и 300000 е мобилизирала.Сега ако реши да вкара от Беларус едни още 250000 от редовната има ли там кой да я спре.Единствения начин да се стигне до използване на ядрено оръжие е НАТО да вкара армия в Украйна.

130

анонимен

преди 1 година

Ако се подпукат ние ше отнесеме по нефтохима и летище Бургас.

129

Яяяя

преди 1 година

До До 123 - Не си наясно с причините за войната в Украйна. Кой държавник ще приеме "приятелска държава"да постави ядрени ракети на 500 км и 10 мин. от столицата му?

128

САМО ПИТАМ:

преди 1 година

А ...това "ангелче каза ли ти "---че по време на война и криза за една златна пендара или наполеонче , може да ти порнат коремчето за да ти погъделичкат черния дроб....???! Предлагай рубли за да умреш бързо и да не се мъчиш!

127

птица

преди 1 година

До Ядрен удар е просто Хирошима и Нагасаки пак от пуста Русия ли са бомбарсирани? За такива "сериозни" неща се иска Ъмерикън икспириънс.

126

ТИТАН

преди 1 година

моля правете разлика Владимир Чуков и Боян Чуков са различни лица.....

125

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха,Русия била такава,онакава и много изостанла азиатска държава. То щото Индия е толкова напреднала,че е чудо и приказ живота там.И Индия както и Пакистан имат ядрени бомби ама са сто пъти по зле от Иран.А от Китай са на космическо растояние.

124

Ха, ха,..Споко ,бе..

преди 1 година

Ф-16...сами ще долетят в Украйна....

123

Анонимен

преди 1 година

Чуков е страхлив *** вече, ако някога е бил друго.Байдън и цру повтаряха 3 месеца за руска атака, а нашите дс само дърдореха глупости из медиите.Всеки запознат с историята, а не псевдо експерт, знаеше какво идва.

122

едно ангелче ми каза

преди 1 година

Чувстам се задължен да ви помогна за да вземете правилното решение за вас и вашето семейство и да се спасите. Затова най важното е да се действа бързо и овреме да обърнете паричните си средства който мислите, че ще ви трябват в злато и скъпоценни камъни, защото навсякъде където ще се евакуирате няма да приемат вашите евро и долари, защото държавите който стоят зад тези валути няма да съществиват и тези хартийки ще са ви безполезни.

121

едно ангелче ми каза

преди 1 година

До края на годината на територията на САЩ и Европа няма да има останал жив човек! Всички ще измрат в задаващия се ядрен апокалипсис! В световен мащаб до 2036 г. ще оцелеят само 30 % от наличното на земята към този момент население. От вас зависи дали ще сте част от оцелелите 30 % или от онези 70 % който предстоят да бъдат утилизирани!

120

да им е честито

преди 1 година

Мили джендърчета и скъпи соросоидчета! Усещате ли как на хоризонта ви, се задава повиквателната за фронта! Американкото посолство е предало списък с лоялни соросоидчета на които е плащало центове за коментарите тук! Те ще формират авангардния SS български батальон които ще бъде пратен в руските земи да се бори за нагло-саксонските интереси!

119

Анонимен

преди 1 година

Западните граждани не искат войни а пари.Във Францата национална стачка.Във Ингилизия също стачка. Очаква се и в Германия след седмица голяма стачка.Та едно е да имаш желание за война,но съвсем друго е да произведеш това което ти е нужно за да победиш.То и ресурси трябват и много пот и кръв за да победиш.Само с пропаганда не става . хората отдавна са разбрали че войните само рушат а не създават блага.

118

Анонимен

преди 1 година

Не разсъждвате като европейци, Чуков.Не скривайте наивитета си и глупостта зад нищо не значещи фрази.Мислели като Европейци.Дрън дрън.Войните са част от света от как има народи и държави.Това, че в Европа това изненадва означава много лоши неща за материала тука.Били сме европейци , не можело войни в 21 век?Защо?Всичко ви е на фалшива и грешна основа.

117

Анонимен

преди 1 година

Абе трябваше, да си доста незапознат със ситуацията, да не вяваш, че нямаше да се случи. Украйна беше подготвена, че ще се случи, цялата руска икономика от години издаваше сигнали, че се готви за нещо подобн и множество с санкции.

116

Анонимен

преди 1 година

Какъв ядрен удър се е случил на 24 февруари?

115

Анонимен

преди 1 година

До Въшки виждам. Едва ли някой се интересува какво гледаш

114

До 123

преди 1 година

Същото промиване на мозъци в родината , каквато е правил и Хихлер в Германия. Болни хора!!!Няма оправдание да сринеш 1 държава със земята , защото уж били убили неизвестно колко руснаци в Източна Украйна, руснаци, които искат откъсване от Украйна и присъединяване към Русия. Все едно ние нищо да не предприемем, ако турците в Кърджали искат отцепване и присъединяване към Турция. То е държавна измяна и се наказва със смърт!

113

Анонимен

преди 1 година

Истината е че в момента се събира воена коалиция срещуРусия,къде доброволно къде с кютекНо като се започне голямата война половината ще се окажат бегали от коалицията а другата половина просто ще изчезнат от картата наСветаТия и грам не си вярват един на друг но се нахъсват за куражА още когато Планетата Земя се е оформяла е било известно(защото е кодирано)чеКитай ще победиСвета но не във война а като създаде живот на други планети и разбира се с времето ще се промени и човешката раса там

112

Анонимен

преди 1 година

До Точно. Виждаш въшки.