24

Анонимен

преди 1 година

Преди 9 години в резултат на държавния преврат в Киев властта премина под външния контрол на Вашингтон и се установи марионетен нацистки режим.За да запазят влиянието си в Украйна, Вашингтон, заедно с киевския режим, лишиха хората от политически права и свободи, унищожиха опозицията: затвориха неугодни медии, забраниха политически партии и преследваха църквата. Никой не помисли за украинския народ. Страната беше разграбена.САЩ винаги са правили това с колониите си.Днес Украйна е тренировъчен полигон за Вашингтон и НАТО, за да тестват оръжията си и да тестват нови начини за водене на войн

23

Анонимен

преди 1 година

Ми, ще си го вземат Артемовск. Никой не се е съмнявал в това. Поне трезвомислещи те и неподдавщинсе на западната пропаганда.

22

Някой

преди 1 година

Е, трябва все пак click bait "новини", няма как. Доста се ослади темата с Бахмуд на новинарските сайтове. Преди известно време руснаците уж почнали да натискат някъде другаде, и след 2 дни - никаква информация за това. Сега пак се почна с този Бахмуд, който вече беше паднал поне 20 пъти... абе коментари да има, и click-чета. Поне руснаците чистят яко затворниците си, както и малцинствата си. Нещо като при Хитлер, ама този път вместо в газови камери, са полетата в Украйна. Доста умно.

21

Анонимен

преди 1 година

Еврожинжиляка забрани излъчването на Первии, защото в украйна нещата за натю са плачевни. Всеки днес има интернет и от там може да потвърди всичката тая информация, която еврожинжиляка иска да потвърди и да не е истина. А истината драги любители и участници в прайда е, че натю не може да ви защити.

20

Анонимен

преди 1 година

След Бахмут идва Одеса и Запорожиета а за десерт ще остане Киев.На 1000% е сигурно,че руските танкове ще правят парад в Киев и ще ги посрещнат с цветя.А след Украйна трябва да се накажат всички европейски лакеи.А ние ще гоним наще с бухалки по улиците.

19

Анонимен

преди 1 година

На линията която се намират бойните действия в момента украинците 8 години правиха укрепления. Обаче вече се пропука и от тук нататък до Киев има още само една защитна линия

18

Анонимен

преди 1 година

Абе нито на украинците,нито на руснаците съм "...фил",но като поразрови човек из мрежата намира една карта на тази война,дето се прави пак от сравнително независим източник....та,на тази карта се наблюдава в последно време,че руснаците в повечето случаи право хортуват,а като слушам западните медии -тяхното все повече заприличва на пропаганда(като на руснаците до скоро-докато отстъпваха)

17

Анонимен

преди 1 година

Единственото което мога да кажа е, че войниците и от двете страни са малките незнайни герои които успяват чрез плащането, на победата с живота си. Тъжно, че така трябва да се разреши този проблем, но ще се разреши, това е най важното.

16

Зе

преди 1 година

Днепър-1 е на руски, на украински е Днипро-1, има и 2. Тези са същите като Азов, затова им е толкова висок бойния дух. Целият им живот има едничка цел - да се бият с "москалите". Тези са правилните доброволци за утилизиране. Зеленски похвали други подобни при защитата на Соледар - Кракен. Общо са към 40 различни формирования, заедно с "еднорозите" и новия Азов. Сбъдват си мечтата хората. На репортера от BBC дали са му изпяли "Батько наш Бандера", сигурно. Те не се крият какви са.

15

Анонимен

преди 1 година

Руските войски буксуват напред, а гордите украински хохляци смело тичат назад към Киев :) Вбе и от Артьомовск избягаха, ама фашистките генерали се страхуват да кажат истината на оня дрогирания с непраната тениска в Киев и ще го научат от руските медии. Които са забранени у нас, защото не е демократично да се казва истината за ситуацията на бойното поле и затова я научаваме с 1 седмица закъснение.

14

Кирил Петков-Канада

преди 1 година

Нека поискат български военен контингент и ние ще им окажем подкрепа!

13

Анонимен

преди 1 година

Абе нали на руснаците още миналата година им свършиха ракетите и снарядите,а пък руските войски били зле въоръжени и нямали какво да ядат...пък то от статията на ВВС излиза,че не е баш така,Ами е обратното...

12

Анонимен

преди 1 година

Треперете врагове!

11

Анонимен

преди 1 година

Сега като Соледар. Ще има пламенна реч, как гордите бойци са паднали за да го бранят (вместо да има заповед за евакоация), как всичко било заради злото от Изтока, но ни го всъбщават с 10 ден азкаъснение

10

Анонимен

преди 1 година

До Пен - Взехда да пишат мнгоо от нещата, дето "крайните" емдии, които не се допускаха в соц. мрежи, пишат от половин година.

9

Анонимен

преди 1 година

Да ви напомня какво пишете: 31 януари 12:53 ч.: Руската офанзива в Луганск и Донецк БУКСУМА, какви са плановете? 01 февруари 12:53 ч.: Руските войски обкръжават украинския град Бахмут (Артьомовск) 01 февруари 13:08 ч: Руснаците се учат бързо, украинските войски в Донбас се страхуват от нова офанзива. КОЙ БУКСУВА СЕГА, АЙДЕ КАЖЕТЕ КОЙ БУКСУВА СЕГА, ЧАКАМ !!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 - Това е така от поне 5 месеца.

7

Анонимен

преди 1 година

Лъжиии ... инсинуациии ... неистинииии!

6

Анонимен

преди 1 година

НЕЗАБАВНА ОФАНЗИВА НАД МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ, АЛБАНИЯ, РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ, АНАДОЛА И ВРЪЩАНЕ НА СВЕЩЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ

5

Анонимен

преди 1 година

Явно има нещо след като за 10 минути две статии за т.нар. Бахмут. Да не би укрофашистите да са в колапс?