23

Анонимен

преди 1 година

УКРАЙНА Е ИЗГОРЯЛ ХАРМАН

22

Бгг

преди 1 година

То в случая има много ако. Ако има Украйна и ако има ЕС.Тати ще ми купи колело , ама друг път.

21

Анонимен

преди 1 година

Къде сте бе форумни плъ.ове. Клоуни. Нали расията била за унищожение, трябвало да се избият всички. Европата била много силна и загрижена за Украйна. Хващайте по една пушка и напред срещу Путин. Нека *** още хора в това нещо. Защитете идеите и целите си, не само да хленчите по форумите. Сега разбрахте ли, че играта е много по-голяма. Май не вие сте силни само по строежите пред бутилката и в селския си ке.еф

20

НОВИНИ ОТ ДНЕС!!!

преди 1 година

Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали границата с Русия и са на 60 километра от Москва. В града започва масова евакуация. Оръжията на руснаците са на привършване. НАТО започва да изтегля войските си от Полша, поради страх от инвазия на украйнската армия, целяща да завземе Полша, бившата ГДР, Калининград и северната част на Унгария. Спред британското разузнаване президентът на Русия Владимир Путин е потърсил убежище в белия дом.

19

Анонимен

преди 1 година

А това е начина за спиране на войната. 1.Примирие на линията на контакт в момента. 2. Военен неутралитет и ускорено, фиксирано за 5 г. приемане в ЕС. Скъпо ще е ,но сегашната ситуация е по скъпа. И да се приеме,че те са новия Кипър. Трудни времена, изискват трудни решения.

18

Анонимен

преди 1 година

Ах колко сме изненадани. Ама как така... Украина це Европа... Ама нали не бяхте расисти... Ама нали ни бяхте приятели...

17

Анонимен

преди 1 година

Украйна беше откъсната от Русия територия заедно с руснаците(украинците) и един неуспешен експеримент за държава, корупцията, бандитизма, олигархията, наркоманията, нацизма ги разяждаха отвътре, населението страдаше и живееше под ботуш и диктат, без право на свобода, бяха убити журналисти и други хора, опитали се да поправят нещата чрез изказвания!

16

Хах

преди 1 година

Тоя зеленчук знае само да иска и нищо друго! Дайте ми още оръжия и ме приемете в ЕС, дайте ми и ме приемете, дайте ми и ме приемете....Алооо напушняк, ти наясно ли си Турция, дето е само в НАТО откога напира за ЕС? И още доста ще има да чака! Пък ти...сега го искам и мъжко да бъде! Ей наглост, ей чудо бре!!

15

Анонимен

преди 1 година

Британия уже обучила 10 тысяч украинских террористов Газета Telegraph со ссылкой на представителя Даунинг-стрит сообщает, что Великобритания обучила 10 тысяч украинских военных и намерена обучить еще 40 тысяч в этом году."Он (министр обороны Британии Бен Уоллес) сказал, что Великобритания продолжает играть крайне важную роль в оснащении и обучении украинских войск: 10 тысяч украинских военных уже прошли обучение у своих британских коллег, а в этом году планируется обучить еще 40 тысяч", - заявил

14

Анонимен

преди 1 година

Какъв напредък те са много далече от всяко едно условие

13

Случаен минувач

преди 1 година

И за децата е ясно, че целта на Запада е една: да се избият колкото се може повече двата братски народа. Да се отслаби Русия. Украйна е много удобна за изпробване на нови оръжия, например. Така че най-удобно за западните държави ще бъде войната да продължи с години.

12

Полтава

преди 1 година

Ако все пак влезе на територията на бивша Украйна, това ще е краят на НАТО.

11

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма да влезе в ЕС!!

10

Я па ти..

преди 1 година

До Украйна ще се цепи 5 То па за Русия едно бъдеще...!Свърши то

9

Анонимен

преди 1 година

Те сега като си я делнат Полша и Русия, няма да остане кой знае какво за приемане.

8

Анонимен

преди 1 година

Естествено! Провалена и унищожена държава. Най корумпираната в света

7

Анонимен

преди 1 година

То една трета от Украйна ,я няма вече.

6

Анонимен

преди 1 година

Саше,от раздвоение на личността ли страдаш?В едната Зеленски дава зор,в друга няма да ги приемат .

5

Бено

преди 1 година

Тия дни съюзницте на Украйна по много направления бият отбой...

4

Гейополитика

преди 1 година

В настоящия момент приемане на Украйна в ЕС, може да доведе до окончателното разпадане на съюза, след пълномащабна война НАТО - РФ. Ако в същия период САЩ се занимават с Китай, НАТО ще трябва да воюва без тяхна помощ и западноевропейските страни ще загубят катастрофално. По добре да отстъпят и да наложат още санкции срещу собствените си икономики.