43

юбералес

преди 1 година

Няма да им се размине влизането в ЕС, дванадесет процента от световните запаси на желязо и 400 млн дка плодородна земя (25% от тази в ЕС), не са за изпускане.

42

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорим, Украйна ще влезе в ЕС когато ... САЩ решат. Колкото и да е парадоксално, но ЕС е кошарата с овце на САЩ.

41

мак

преди 1 година

Как страната, която от година е във война, има какъвто и да е напредък, който я приближава до членство? Някой насила иска Украйна да влезе в ес без оглед на това, че другите трябваше да изпълнят 5000 условия, а украинци само заради това, че Путин ги нападна могат да влязат едва ли не от раз, за да го ядосват.

40

Анонимен

преди 1 година

А ЖАБИТЕ У БЛАТОТО КВАКАТ ЛИ ИЛИ СА В ЗИМНА ЛЕТАРГИЯ ??!

39

russian mean

преди 1 година

до 49Преклонена глава, сабя не я сече

38

RUssian mean

преди 1 година

Това синьо-жълтото на художника от Несебър палитрата за звездите на ЕС знамето ли е?There is a lot of color and lesser skill

37

russian mean

преди 1 година

Тоя флаг трябва да го свалям (синьо - жълтия)

36

Анонимен

преди 1 година

Сега руснаците да си потърсят по съдебен път обезщетение за разходите от разрушенията, защото всичко в Украйна е построено от Русия, не от Украйна!

35

Анонимен

преди 1 година

До РУСИЯ не може...Оооо, напротив, има потенциал Русия и това ги опазва от враговете!

34

Анонимен

преди 1 година

До РУСИЯ не може..., Никой не иска ядрен конфликт или война, но има луди и алчни хора по света, а що се отнася до Русия, тя също е част от същата тази система , която е и в Европа и по света, но имат по-мощни и бързи оръжия от всички останали държави и това ги опазва, няма даже да могат да мигнат и реагират, ако Русия реши да удари, но руснаците не са били военнолюбци в историята си, обикновено те завършват войните, които други държави са започнали!

33

До 35

преди 1 година

Ами ходи воювай( на която искаш страна) и плащай цената, бе умник. Аз не подкрепям никоя страна, искам тая свинщина да свърши макс бързо. Че на живото не е като плейстейшън, да знаеш....

32

Анонимен

преди 1 година

това изпражнение и опит за държава - Украйна, нямаше бъдеще, още в началото , чужденците са имали план да ги използват като роби и срещу от Русия! Украинците нямат друг начин за спасение, освен Русия, това е единственото им спасение, чужденците ще ги подхвърлят и използват, убиват, а руснаците ще се грижат за тях, защото са един народ и няма да ги изоставят, те и сега се грижат за хората там, да имат храна, медикаменти, вещи, топло, жилища, училища, болници и много им построиха и помогнаха!

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, В Украйна и "морков" не е имало, ограбваха ги, изтезаваха ги, убиваха ги, украински българи имаше умрели от глад там и то в западните части, и от страх не са посмели да излязат от подземията, това изпражнение и опит за държава, нямаше бъдеще, още в началото са имали план да ги използват като роби и срещу от Русия! Те нямат друг начин за спасение, освен Русия, това е единственото им спасение, чужденците ще ги подхвърлят и използват, а руснаците ще се грижат за тях,те са един народ

30

Анонимен

преди 1 година

Ама какви реформи, какъв напредък? Това звучи смешно, та те са във война и се борят за оцеляване, кога им остана време да обмислят и извършат реформи ... смешна работа! От един мега привърженик на ЕС станях скептик! Вече почвам да мисля че това е просто един орган за контрол и манипулации в полза на 3те страни в сянка ...

29

Анонимен

преди 1 година

Украйна е използвана само за жертва за отслабването на Русия и това не знам колко сляп трябва да си за да не го видиш. Запада не се интересува от съдбата на украинския народ, само от време на време пуска морковчето за да продължи Украйна да обслужва техните интереси.

28

Лошо

преди 1 година

Европа скоро ще разбере грешката с подкрепата на хунтата в Киев, но ще е късно.

27

Един от многото

преди 1 година

В началото на войната Урсула отиде на крака до Киев и им обеща, че е въпрос не на години, а на седмици. Сещате се, че не е отишла там самосиндикално. Разбира се никой не търси сметка за откровената лъжа Толкова за честността на брюкселците. Всеки с логично мислене не би трябвало да обръща внимание на нищо казано от тях.

26

Ужас

преди 1 година

За първи път в историята на ЕС,фашистка държава е отгледана и подкрепяна от ЕС?!

25

Анонимен

преди 1 година

още 40 милиона паразита в ЕС? идеята е добра чакат ни все по хубави неща

24

Анонимен

преди 1 година

"А това е начина за спиране на войната. 1.Примирие на линията на контакт в момента."---------Казвай на твоите да те завиват вечер, пак си спал отвит.