40

Анонимен

преди 1 година

Румъния си направи реформата и сега заплатите са им двойни, от много след нас, до много пред нас. Вече чувам, че и българи ходят да работят в Румъния. Без съдебна реформа и Македония ще ни мине, а от България няма да остане нищо.

39

Анонимен

преди 1 година

Не очаквайте ГЕРБ да направят качествена съдебна реформа. Тая реформа е жизненоважна за бъдещето на България, но за 12 години управление ГЕРБ не намериха време да я направят. Защо ли?

38

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква съдебна реформа. Ако "контролът на главният прокурор" е съдебна реформа, аз съм трамвай номер пет! Мистериозната судебна реформа никой не знае каква точно е. Само я дъвчат вече седем осем години. Няма никъде описано какво точно ще рефлрмират другарите. Само плямпат и умнокрасивитетът *** мухи и пърха с изкуствени мигли. Смях

37

Анонимен

преди 1 година

...вече ще купувате само с 50-толевки у магазините след 1.02.2023 г.....ха,ха,хааааа

36

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

ИНФЛАЦИЯТА ВЕЧЕ Е В ХОД....вече изземват 10-левки и 20-левки от обръщение в страната....ЯКО ВИ ДУПЕНАРОДЕ ---ТОВА Е "ПРОМЯНАТА" на ПП, Чалгаро ДБ и юмручето на Рундьо....ха,ха,хаааааааа...

35

Анонимен

преди 1 година

Държвата на вечните риформи.НЕМА такава задръстена държва.

34

Ха-ха

преди 1 година

До до Някой! Тука разсъждения няма, само факти! Христо Иванов слиза от джипа на Бобоков, и това е до НС! Черепът сам се похвали, че протестите били "негово" дело! А Превратаджията Радев твърдеше, че на Черепа имал повече "доверие", отколкото в българските институции? Къде видя "разсъждения"? Казваме си фактите, а който има глава на раменете, да си прави изводите!

33

до Някой

преди 1 година

НЕ се мъчи да разсъждаваш, не ти се получава. И както пише някой по-надолу в момета съд и прокуратура няма. Това е...

32

Някой

преди 1 година

Вижте само кои искат да махат Гешев ...Христо Иванов, който слиза от джипа на подсъдим олигарх, където замества Мата Хари като я няма! Радев, който го изловиха със секретни документи, които не им е там мястото! Да не говорим, как е плащал на любовницата си с две ведомости във ВВС! За Черепа да не говорим ! Цял преврат плати за да прави Гешев "Фигурант" /като Радев/!

31

Любопитен

преди 1 година

Кое е втрвяло бре, керванът ли?

30

Анонимен

преди 1 година

Спира се нещо, дето е вървяло.

29

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Горният аз съм българин който иска държавата ни да е европейска с достойни политици работещи за България да вземат властта и да управляват да се доказват с работа с действия в Европа да представят държавата ни достойно всички лъжи на новите стари муцуни вече лъсват единствено пълнят само собствените си сметки държавата ни тъне в разруха вече 3 год и упорито се манипулират хората

28

Мафията ги купува

преди 1 година

Вижте Гешев и Ели Скоклева и ще разберете, че в България няма съд и Прокуратура!

27

До ПроСтoТо

преди 1 година

Интересно е как пазиш равновесие с тоя акъл

26

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ДОПИСНИЦИТЕ ЛЪЖЕТЕ ЕДНО И СЪЩО СМЕНЕТЕ ПЛОЧАТА ВЕЧЕ СТЕ БАНАЛНИ ДОПИСНИЦИ СТЕ АНОНИМНИ ДРАСКАЧИ

25

нексо

преди 1 година

Нямам нужда от вардене, нищо няма да излезе. Поредната димка за овчите и те вярват ли вярват....

24

Питам

преди 1 година

Апологети на Греб и ДПС, къде сте? Какво стана със Седемте джуджета, КТБ нещо...? Защо този невероятен професионалист Гешо не е осъдил никого още....

23

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, вечна дружба, което гарантира корупция, олигарси,кражби, гарантирано първо място в ЕС отзад напред!

22

А кой крепи Гешев

преди 1 година

Гешев беше избран с кьорфишек конкурс в който той беше единственият участник. Дали е неудобен за тези който го избраха? Никак даже. Нито един гербаджия не е осъден.Васил Божков, докато е носел пачки на финансовият министър също е бил удобен. Нито Цацаров, нито Гешев са го търсили за нещо. След като е спрял да плаща станал неудобен и има вече десетина обвинения. А записите и чекмеджето на Бойко кога ще ги разследват. Е, за кого е удобен Гешев?

21

Гешев крепи Бойко

преди 1 година

Гешев крепеше корумпираното управление на ГЕРБ и докато той си е на мястото никакво разследване на корупцията по времето на трите правителства на Бойко няма да има. Гешев беше назначен, не избран. Избор при само един кандидат, точно по модела на ГЕРБ.