91

Лойко

преди 1 година

Поредната организирана провокация от страна на България.Кой нормален българин ще хукне към Скопие да поднесе цветя пред мощите на Гоце Делчев. В Бългфария си имаме десетки паметници на Гоце Делчев,а и оригиналния му граб е в България.В Скопиуе са пренесени само мощите му.Не ни е целта да почетем паметта на Гоце Делчев,а да провокираме за пореден път Македониа.

90

Анонимен

преди 1 година

Защо да е грешка българите да са включени в конституцията там? Грешка било да искаме да са равноправни? Тоя е много зле. Напротив това условие трябва да ни е основен приоритет.

89

ПроСоТо

преди 1 година

тоя ЦИРК с така наречената "РСМ" вече фаща да ДОТЯГА !...Какво не разбрахте?..-Ами ето какво:..-РСМ е от интерес на НАТО,за това набързо я прикоткаха под крилото си...За ЕС обаче,тя /РСМ/ не представлява никакъв интерес ...За това използват нашите "бабаити" да протакат колкото може по-дълго приемането й...Иначе до сега да бяха "скръцнали със зъби" на нашите послушковци и работата щеше да стане точно за 24 часа..

88

Анонимен

преди 1 година

дано 150г. да не влезят

87

Анонимен

преди 1 година

Тия гости "експерти" по какво са щото съм ги чувал да говорят и за енергетика и за здравеопазване, явно са големи философи по всичкология

86

Рони

преди 1 година

До до тук добреНо за теб ще е зле занапред

85

Анонимен

преди 1 година

ше влезе некой да ме заплашва и цял живот ше е така

84

Анонимен

преди 1 година

и не да е никакво пускане как ше искат привилегии

83

Анонимен

преди 1 година

да да да три пъти да пет пъти да безплатно си взима от магазина

82

Шом са "сплутен

преди 1 година

До 32 Адмирации....Омитай се там!Човек,който не тачи собствената си родина и се захласва по други страни се е наричал и преди и сега ЧУЖДОПОКЛОННИК!А и преди и сега във всяко стадо е имало *** и "Киряк Стефчовци",ако изобщо знаеш какво е това!

81

татар-шегаджия

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Оливер Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

80

az

преди 1 година

само 15 години ли ?

79

Анонимен

преди 1 година

Русия ще ни подари на Ердоган , с КЕФ !РСМакедония ще се оправи , не че са закъсали а искат в ЕС .Въпросът си остава , кога ние в Бг шЪ сЪ уПРАиМ ???

78

Анонимен

преди 1 година

Н еразбрах , какво зависи от Българските примитивни политици !САЩ ще заповядат , и РСМакедония си влиза като стой та гледай . България не е никакъв фактор , нито в ЕС , нито в НАТО !И най-важното че никой не ни обича , нито НАТО , нито ЕС , нито комшийските държави , да не говорим за Англия , а вече и Русия .България е много по-зле от РСМакедония , и Сърбия !

77

Македонски българин

преди 1 година

Скопските сърбо-комунисти не трябва да се страхуват от възмездие от страна на Българската държава, защото Този, който ще ги накаже е Господ Бог Йехова, затова че са поругали паметта на българските си деди. Колко прави са великите българи от Струга- братя Миладинови, които призовават: "Бугарино, бугарей се!" /Българино, гордей се, че си българин!/.

76

riho

преди 1 година

предстои измисления "възход възход" да отиде в канализацията

75

Христо Христов

преди 1 година

То след 15нгодини ЕС ще се моли на македонците да ги приемат?

74

Анонимен

преди 1 година

пари за всяка работа работата се заплаща

73

Анонимен

преди 1 година

дайте им специялни права на хората бе те са хора ние сме орангутани

72

Анонимен

преди 1 година

нещо допълнително да си вземат тоя оня се чувства българин привилегии трябват права на човека дайте му права бе