200

Евротшк

преди 1 година

Три чучура нафта. Един американски един руски един някакъв друг. На три цени. Да няма ръц.

199

Щирлиц

преди 1 година

До Гост...Общувай с нормални хора.Те подкрепят Русия.

198

Анонимен

преди 1 година

До Гост Ненормално и нелогично е за такива като тебе, които не са българи, а прислужници на чужди интереси. Нормалните хора виждат нещата нормално, много различно от промити мозъци като тебе.

197

Анонимен

преди 1 година

Интересно, *** в Народното събрание нали се готвят да откраднат бизнеса на Лукойл и да поуправляват завода в Бургас, може би за да могат да го разграбят и фалират? Дизелът от този завод какъв ще се води - руски или български, в крайна сметка?

196

Анонимен

преди 1 година

Европа предприема поредната и ди отс ка стъпка към ... собственото си закопаване, към съсипване живота на гражданите си и ритуалното си самоубийство за да може кукловодите и от САЩ да са доволни.

195

рубладжияt

преди 1 година

тези дни ще разберем

194

Гавра

преди 1 година

Щели да купуват от Индия. Нищо че тя го купува от Русия. Важното е да имитираме дейност и санкции, а населението да мизерства за да е послушно.

193

Анонимен

преди 1 година

Европа ще налага ембарго върху "антидемократичният дизел" но кой ще компенсира разликата? Аз съм против това! Не ме интересува ЕС! Аз си гледам моят портфейл!

192

Въпрос

преди 1 година

"Енергийните пазари гледат към Китай и се чудят кога втората световна икономика ще се възстанови от пандемичните ограничения."От Козяк ли ви казаха да пишете че е втора?

191

Поръчкова статия,

преди 1 година

призвана да ни подготви за нов инфлационен скок.Е нали ние имаме разрешение да купуваме руски петрол още 2 години и да го дестилираме в рафинерията в Бургас? Цените на руския нефт са ниски,а руски дизел не купуваме.Тогава за какво е тази статия?За да ни кажат какви щастливци сме и колко евтин е животът у нас.А дали е така?Не разбира се,но задкулисните режисьори(чужди и наши,които са управлявани от чуждите)искат да си плащаме скъпо и прескъпо за всичко и все войната е виновна и скокът на горивата

190

bbb

преди 1 година

А прогнозите на МВФ за икономически растеж на Русия през следващите две години е +2.6%/+0.6%, за разлика от Еврозоната и САЩ,където прогнозите са или за отрицателен растеж или почти нулев! Така че на Русия й е все тая от европейските нефелни санкции.

189

Анонимен

преди 1 година

Как ги решават тия работи,без да питат народите си.И кой от дотукашните им ембаргота даде резултат,дотук единствения видим резултат,е,че европейците обедняха заради тях

188

ПЕТКО

преди 1 година

До АнонименУж искаха да и открадна суровините на тая Русия а ква стана никои не ще да ги купува !Уж беше велика сила с безаналогови оръжия а купува от Иран !Уж беше православна а обяви джихад !Уж беше най миролюбива а не е спряла да воюва!Уж беше бяла държава но всички я изритаха от клуба на белите

187

до гост

преди 1 година

Видимо с неправлните хора общуваш.

186

Гост

преди 1 година

Няма, защото са платени ***. Под всяка новина за войната има 99% коментари в подкрепа на Русия, което освен нелогично е и ненормално. Как пък в реалния живот никой от хората, с които общувам не подкрепят Русия, а в сайтовете - почти 100%, в европейска държава при това.

185

Анонимен

преди 1 година

Ха Русия е велика държава защото отстоява себе си една жалка Европа която стана марионетка на сащ на онзи със коментара за замръзването ще кажа стана по лошо по жалка Германия не съм виждал сащ изпълни целта си този конфликт идва от сащ ясно е че Русия печели и ще защити суеверността си всеки ден националистите губят колкото и да им дават оръжие справедливостта ще възтържествува както вчера Джокович разби запада трябва да взимаме пример от Сърбия защита на братството защото Русия е права

184

Пешо

преди 1 година

Газта преди войната 75 лв.мвтч,в момента 195 лв.! За дизела не питайте,защото основно се прави от уралс нефт,също от венецуелски сортове, либйиски нефт!От Брент не става,нито от Норвегия!

183

Анонимен

преди 1 година

Европейски тпанари, какво друго да кажем. От цялата работа потъване на Европа ,краварите печелят

182

Анонимен

преди 1 година

Грета и компания - Европа към *светло бъдеще*:))

181

Анонимен

преди 1 година

Ако въведат т.н. "ембарго" наистина ценната на международните борси ще надхвърли 130 долара за барел. На помпата очаквайте 3.6-4.0 лв за литър. Ако го въведат виртуално, и изискването е просто да не се купува от руски доставчик, цените ще се покачат съвсем малко може би си 10%максимум.