220

Анонимен

преди 1 година

От членството ни в ЕС виждам повече вреди от колкото ползи!

219

Изритай

преди 1 година

рашистите от Европа, който иска да заминава там на евтино . Европан няма нужда от психично болни диктатори. Стена по цялата граница с империята на Путин

218

Анонимен

преди 1 година

На руснаците нищо, но на нас цени във висините. Затова трябва да се излиза на площадите и да се иска смяна на ръководството на ЕС - във всичките му стркутури.пълно разследване на Урсула и Борел;нови избори за ЕС; прекратяване на каквито и да са санкции против Русия и сядане на масата на преговорите; изтласкване на САЩ от Европа, където й е мястото. Тогава всичко ще си дойде на мястото.

217

Unknown

преди 1 година

Ами май идват времена на колелета и пешеходни задръствания ... ....

216

Щирлиц

преди 1 година

До Анонимен 244...Не разбрах защо автомобил/може би лек?/да не се кара с дизел?А със какво задвижване да бъде въпросният автомобил-само предно,нали?Или разрешаваш и задно?

215

Атанасова

преди 1 година

Излишно е да се прави сравнение между БГ и Германия - много превози вместо с камиони и цистерни в Германия ще използват железниците, не случайно са добре поддържани.

214

Анонимен

преди 1 година

И кой е виновен? Пак ли Путин? Сами си слагат ембарго, сами си теглят последствията. Много изкуфели старци, ръководят този свят.

213

Анонимен

преди 1 година

Баща ми, Светла му памет, в едно далечно вече време ми каза - Автомобил се кара с бензин, камион и автобус с дизел.

212

Анонимен

преди 1 година

Ще се случи едно голямо нищо.

211

Нищо ново

преди 1 година

Политиците от Брюксел пак налагат санкции, от които ще пострада повече европейската икономика отколкото тази на Русия. Русия ще намери пазар за своите горива, а фирмите в ЕС ще плащат за по-скъп дизел. И що за логика: отказът от руско гориво да се нарича не отказ а "намаляване на зависимостта". Аз, ако спра да зареждам гориво от някоя бензиностанция намалявам ли си зависимостта от нея?Прочети още на: https://dnes.bg/index/2023/01/31/embargo-vyrhu-ruskiia-dizel-ot-5-fevruari-kakvo-shte-se-sluchi-s-cenite.558717

210

22

преди 1 година

Какво да се случи с цените,нищо.Нали 1олигофренът1 Киро каза,че Русия е" едно нищо,просто една бензиностанция с ракети".Докарайте си го пак на власт пък тогава ще видите,и камъни няма да ви останат да го изгоните.

209

Анонимен

преди 1 година

И тъй като топлофикация гори цял сезон мазут, очаквайте парното , да е нагоре. Осигурено от любимивия ви ЕС

208

киро-факиро

преди 1 година

Пак сте объркани в превода.С гугъл транслейтър специализирани статии не се превеждат.Така излиза според вас че руската нафта била заменена от американска,което е пълен ноусенс.Точно обратнота САЩ внасят дизел от ЕС понеже американския нефт е лек т.е. от него се прави основно бензин.Ембаргото ще доведе до точно 30-40ст. по скъма нафта,без да се променя цената на бензина и газта.У нас разликата между бензин и дизел ще скочи до лев. Мечтата на еевро-зелените либеразти за свят без дизел се сбъдва!

207

Анонимен

преди 1 година

тотална гавра с изглупелия българин - ще плаща високи цени на доста работи за да могат банда мошеници от сащ да си пълнят гушите- ами отворете си поне едното око - да сте чули някоя от банките да е закъсала - напротив - трупат луди печалби а народа обеднява - каквото сам си направиш никой неможе да ти направи - евала на французите вчера 2 милиона на протест

206

Аноним

преди 1 година

Цялата дописка е едно бла-бла. Видите ли, съобщават ни се новини, които отдавна са известни факти, а най-важното на въпроса какво ще се случи - нито дума, или завоалирани глупости. А то вече се е случило или се случва в аванс - цените на дизела вървят нагоре. Ще видим "кон боб яде ли". Аман от такива джурналя-преписвачи на старо инфо!

205

Алекс

преди 1 година

Цените няма да се променят.Руския петрол ще се преработва в Индия и горивата ще се пласират в Европа.За индийците тлъста печалба,за кухоглавите рашки жълти копейки.

204

ЛЮБОПИТЕН

преди 1 година

МНОГО МИ Е ЛЮБОПИТНО КАК ЕМБАРГОТО С ПЕТРОЛА И ДИЗЕЛА И НИСКИТЕ ЦЕНИ КОРЕСПОНДИРА СЪС СВЕТОВНОТО ПРОИЗВОДСТВО И ПОТРЕБЛЕНИЕ И КАК 10 МЛН ТОНА US ПЕТРОЛ ЩЕ ЗАПЪЛНЯТ ДУПКАТА ?!! ИЛИ ЕВРОПА ЩЕ КУПУВА РУСКИ ДИЗЕЛ РАФИНИРАН ОТ ИНДИЯ С УСПОКОЕНИЕТО, ЧЕ НЕ Е РУСКИ !!! ХАЙДЕ Е-Л-К-Е, НАПРАВИ ПОСВЕТЕНО ИЗСЛЕДВАНЕ И НИ СВЕТНИ!

203

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

Всички много правилно разсъждават, но като дойдат избори или ходят за гъби или гласуват за ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, БВ или БСП - всичките те ни докараха инфлацията с общи рещения, а сега след решение за американски АЕЦ и уран, който пак е от Русия и като затворим и ТЕЦ, ще видите ТОКА, колко ще струва.

202

АЛТЕРНАТИВНИТЕ

преди 1 година

Източници САЩ и Индия - В сайта гласове се изнасят данни - Индия купува огромни количества петрол от Русия, преработва го и на САЩ, който внася рекордни количества рафиниран петрол от Индия и разбира се изнася на 5Х цена за благонравния ЕС.

201

ВЪПРОС

преди 1 година

Тук Далаверата с Дизела се вижда без Очила - ЕС забранява внос на Дизел от Русия , Дизела от Русия се купува от САЩ Частни Фирми и се продава на ЕС със 200% увеличение на Цената . И всичко това е по Документи - Танкерите от Русия за ЕС не са спирали да вървят . Американците Пръцат Гражданите на ЕС .Мисля че след приключване на Войната ще има осъдени хора от ЕС . ЕС Мафията работи по модела на Косьо Самоковеца , Васил Илиев , Емил Кюлев и др .