9

Няма значьение

преди 1 година

Престъпление ли е да си кара велосипеда "момчето", защо се занимавате с дреболии. Сигурно, ако дойде с кола, каквато може да си позволи, тогава ще се " пъчи и показва". Такова ни е племето, най-вече зловещо...

8

Анонимен

преди 1 година

"Просветеният" неграмотен "писател" си демонстрира менталните отклонения в една от малкото "медии", които биха се занимавали с него. Само бай Стойчо Карловски липсва да говори за льольоминатите и орионците.

7

Анонимен

преди 1 година

Брей, поредния масон зидаромазач ни говори за задкулисие, за Рождество. Това далаверите в ложата ли ги изучавате бе Недков? И като се снимате със смешни шапки и престилки някакво усещане за елитарност ли чувствате? Тия *** наистина ни вземат съвсем за доматите с колците.

6

Аскинаж

преди 1 година

Какво ставало в Републиката ли? Ами става това,че в ,,републиката" няма нито една РЕПУБЛИКАНСКА ПАРТИЯ! И хората не искат да гласуват,защото целият ни политически спектър е изграден единствено от ,,леви" партии,всички до една родено от БКП,или по-точно казано от Световният Интернационал.Това става във републиката ви,нямате републиканска партия,нито една.Но Недков все забравя да ги спомене,но никога не забравя да спомене за братския Кремъл,и вождовете в него.Факти.

5

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Недков,остава само да...добави,че когато атовете се,,,ритат,магаретата...реват. Ясно е че не сме атове,а реването ни е...запазена марка.

4

Христо Христов

преди 1 година

Господ Бог чака да назрее времето за излизане на България от ЕС и НАТО, за да и даде редовно правителство.

3

Анонимен

преди 1 година

Тоз па откъде излезна ?

2

Aскинаж

преди 1 година

Всъщност кой е Д. Недков? Какво е работил,работи?? и като какъв се представя в обществото? Знаем че пише книги за конспирации,извънземни,масони и тайни общества,но това го може всеки с ,,по-развинтена" фантазия.А на последък тези с развинтените фантази и по-широки представи за свят и вселена се увеличиха 10 пъти повече от преди.

1

ппо

преди 1 година

Недков,масон гаден!