39

Анонимен

преди 1 година

А защо изобщо сте ги сложили на тарифа на фирмен ток? Какво произвеждат в храма, че да ги тормозите с високи сметки? Нищо. Помагат на хората. Българската църква е бедна, срамота е да ги сложите на фирмен ток на високи цени.

38

ПроСоТо

преди 1 година

До До Прекръстване?.....виж какво,авер,Исус и Християнството са ФИЛОСОФИЯ !!!..Верно,че заради порочността на човешката природа,тя се извращава в некои аспекти..НО:..-Исляма е просто..."СБОРНИК ОТ ЗАПОВЕДИ И НАРЕЖДАНИЯ" за тези,които го приемат !!!....Дори и намек НЯМА в Корана за това,че "правоверните" трябва да мислят !..Просто трябва да изпълняват ..Исус е друго:..-Дали е живял наистина,или не,мен специално не ме интересува..Но Той е ФИЛОСОФИЯ,"катализатор" на човешката мисъл..

37

Анонимен

преди 1 година

До 31. АМИ БОГ допусна фарисеите и садукейте и народа да провеси на кръст своя Единороден Син за да Спаси цялото човечество от греховете им и да им даде Вечен живот имали ли по важно нещо от Вечен живот, мисля че не така че времените страдания са просто изпитания на нашата вяра

36

Анонимен

преди 1 година

Нека новите партии на доброто да помогнат, опаа ама те лидерите им с по няколко смъртни гряха, ужас!

35

Анонимен

преди 1 година

Ако е искаш да платиш тока на попа автоатично ставаш сатанист.

34

Анонимен

преди 1 година

Поповете закъсаха напостите ще трябва да се крият за да хапват месце.

33

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите...много сатанисти са се навъдили.Даже от укро пропагандата се обаждат против свещениците.То това е целта на сатанистите да оставят без ток църквите.Те кой знае колко оборот едва ли изкарват и са главно на подеяния.Т.е. даренията за ток ще дават.

32

ПроСоТо

преди 1 година

До Виготура...НЕ е бизнис ,бе маматиградска!...Просто ИЗВРАЩЕНИЕ на Духовността..НО НЕ Е бизнис !..Нито "индустрия" !..Получава се така,защото ние сме си БЕЗВЕРНИЦИ !..Но нема да та занимавам повече с теми,които явно не разбираш..

31

Анонимен

преди 1 година

Как защо им е ток на поповете най вече да си чатат с монахините и монасите от Манастирите

30

Анонимен

преди 1 година

Познавам много вярващи, които са клошари. Не знам как Всевишния допуска това...

29

ПроСоТо

преди 1 година

До Прекръстване?...НЕ,мой човек!....Явно си заблуден за причината и следствието...Не е необходимо да се "прекръстваш" !...Просто се СМИРИ и приеми съдбата си ..А ако се уповаваш на Бога,вервай ми,секо "проклятие" ще бъде изтрито !..Много хора не разбират РОЛЯТА на Църквата ...За куриоз,и много от църковните служители не са наясно..Обърни внимание какво казва самия Исус :..-"Аз съм Пътят,и Истината,и Живота..Алфата и Омегата"..НИЕ сме просто "молекули" от един Вселенски организъм../извинявай за

28

Анонимен

преди 1 година

Какъв ток? Да се смирят тези попове.

27

Анонимен

преди 1 година

До Прекръстване: Шегите не са ти уместни а пошли, който търси Истината винаги я намира Исус Христос казва за себе си че е Пътя, Истината и Живота тъй че потърси него той кръщава с Огън и Светия Дух и дава вечен живот е трябва Вяра за всичко това, без Вяра не може да се угоди на Бога

26

Мирянин

преди 1 година

Светият Синод превърнаха църквите в бизнес и трябва да плащат цени за промишлен ток. Не може за всичко да ти искат пари . Вън търговците от храма!

25

Анонимен

преди 1 година

Блажиш ли блажиш дедо попе?

24

Анонимен

преди 1 година

"Да направя прекръстване в католицизма или лутеранство? " Юдеизма приеми, главанак ...

23

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще се оправи когато пловдивския Поп Николай стане Патриарх на БПЦ. Ще има пари и за ток и за Вода. Той ще си продаде лимузините и ролексите и ще плати тока.

22

До Прекръстване?

преди 1 година

Не отивай от една неистина към друга, а ела в лоното на Исляма. Като мюсюлманин ти не отричаш Исус, а го почиташ като Пратеник на Бога, какъвто е и последния Пророк, Мухаммед(сав). Изречи Шахадата, и започни да се образоваш в Исляма, после може да попиташ местния имам, никога няма да ти откаже и да приемеш в месджида. И дано това отвори пътя ти и съдбата ти да е друга. Всеки който прие Исляма е като новородено, Аллах го опрощава от всичко досега и дано това е най-правилното за теб, братко!

21

Виготура

преди 1 година

До ПроСоТоПо 100 лева за кръщене не е ли бизнес бе маматиселска???

20

Анонимен

преди 1 година

До 21 - Тея с ролексите не са по храмовете.