59

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен са виновни, а също и Христо и Атанасов. Боко и Копeйкин така искаха да ни оправят, ама лошите еврoбабаити им пречат. Затова на 2ри април - да върнем ГЕРПСДС за енти път и да управляват още 20-30 години поне. Докато сме живи, все Боко да ни е цар. АМИН!!!

58

До 49

преди 1 година

Да, "Бог даде на света своя единороден син, за да не погине никой", КОЙТО ЖИВЕЕ КАТО НЕГО!

57

Анонимен

преди 1 година

До До 17, Църквата е на бедност, защото така са го предвидили някакви управляващи отгоре, които командорят, а не защото така трябва да бъде или защото е нормално да е така.

56

Дедо поп

преди 1 година

Исус Христос също не е имал ток , но иози факт не му е пречел да проповядва вярата си !

55

До 17

преди 1 година

Добрият живот ИЗКЛЮЧВА АЛЧНОСТТА.

54

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПравославната църква не е забранявала брака на поповете или секса, такива забрани има само в католическата църква, което не е нормално.

53

Поп с моторетка

преди 1 година

Нали имат свещи,бе ? Да си палят свещите като нямат ток, поне със свещи направиха милиони от глупавите,религиозни българи.

52

Кънчо

преди 1 година

Най-големият собственик на имоти в България,не можел да си плаща тока и водата. Ами тия имоти дето ги предоставихте на руснажите по морето и около него да си строят голф игрища и какво ли не,от там нищичко ли не капе? Или не вземате и стотинка от имотите си.Ами земеделските ви земи??..там рента не се ли плаща?

51

До 49

преди 1 година

ПЪЛНИ ГЛЛЛУПОТЕВИНИ. ХРИСТОС НИКОГА И НА НИКОГО НЕ Е ИЗКУПУВАЛ ГРЕХОВЕТЕ. ЗНАЧИ АЗ ДА УБИВАМ, КРАДА, ЛЪЖА....АМА ТОЙ ХРИСТОС ВЕЧЕ МИ ИЗКУПИЛ ГРЕХОВЕТЕ! ТО МНОГО ЛЕСНО ТАКА! СМЕШЕН СИ!

50

Прекръстване?

преди 1 година

Отиди в храм на БПЦ,и поговори със свещеник.Църквата са както свещениците,така и православния народ.Без Православие ,няма и България.

49

Анонимен

преди 1 година

Тези високи цени на електричеството са последица от корумпираната политика на ЕС в сектор енергетика. Срам, докъде я докараха с "европейското благополучие" църквите ни да са на студено. Поне могат да ги върнат на тарифата за домакинства... Разбира се ако позволят от Брюксел, но си струва да се помолят на началството, мачкайки калпаците и стъпвайки край връз крак с опинците. На такова унижение ние българите не сме били подлагани дори когато сме били османски поданици.... Срам.

48

До 17

преди 1 година

ЛОШИЯТ ТИ КЪСМЕТ НЕ ИДВА ОТ ХРИСТИЯНСТВОТО, А ОТ ЛОШИТЕ ДЕЛА НА РОДАТА ТИ. ПЪРВО ТРЯБВА ДА СИ ИЗТЪРПИШ КАРМАТА, КОЯТО ТЕ СА ИЗРАБОТИЛИ, ТОЕСТ ДА ПЛАТИШ ВМЕСТО ТЯХ. ЗЛОТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗКУПИ САМО С ДОБРИ ДЕЛА. СЛЕД ТОВА ЩЕ ТИ СТАНЕ СВЕТЛО. МНОГО ХОРА СА ТАКА, ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ, а И ТЕ САМИТЕ СА НЕОСЪЗНАТИ - ДОБРИЯТ ЖИВОТ СЕ ИЗРАБОТВА САМО С ДОБРИ ДЕЛА. И НЕ СТАВА ВЕДНАГИЧЕСКИ!:)

47

Анонимен

преди 1 година

Спора е Излишен Исус Христос имено затова дойде на земята за да изкупи нашите грехове наследствени от Адам и *** и наши извършени от нас. Аз бях най големият грешник но благодаря на Исус Христос че плати за мойте грехове за да имам право да наследя Вечен живот, това посланието на Бог към цялото негово творение човека. Римляни 3.16.Защото Бог толкова възлюби света че даде своя Единороден Син за да не погине никой, но да имат Вечен живот.

46

Анонимен

преди 1 година

Подарете им поне техника и слънчеви панели или ако са близко до вода, да си инсталират мотори!

45

Анонимен

преди 1 година

Важното, е че Хамерика за България е на битов ток, ако въобще плащат.

44

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия битовизми дет ни занимавате?

43

Анонимен

преди 1 година

Дори заплатите са им много ниски, българската църква действително е бедна, трябва да им дават възможност да развиват някакъв дребен бизнес, селско стопанство или нещо друго, за да не изпадат в подобни ситуации. И не може да им слагат цени на фирмен ток, това е кощунство!

42

Анонимен

преди 1 година

Тия поповете са като Левитите само пари взимат и ядат и пият.

41

Нели

преди 1 година

Като искат д а плащат пак добре ,защото в наше село,попът проси уж църквата,а къде го носи той си знае.

40

До 38

преди 1 година

НЕ БОГ е виновен за кръстната смърт на Иисус, А ХОРАТА С ТЯХНАТА СВОБОДНА ВОЛЯ. ВСИЧКО ИЗКРИВЯВАТЕ. ИСУС НЕ Е ДОШЪЛ ДА СЛУЖИ НА ХОРАТА И ДА ИЗКУПУВА ТЕХНИТЕ МИНАЛИ И БЪДЕЩИ ГРЕХОВЕ / това е безумно, смешно и глллупаво/, А ДА ПОСЛУЖИ ЗА ПРИМЕР КАК ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕШ, ЗА ДА БЪДЕШ С БЕЗСМЪРТЕН ДУХ И ДУША. КАТО НЕГО САМИЯ.